Knaz

Visst säger alla att det är fel av män att slå kvinnor.
Vissa tar förgivet att kvinnor har rätt att slå män bara för det.
Det är lika fel att slå en man som att slå en kvinna!

Kolla på den här videon. Den är 25 minuter lång.
Det är fan synd aså.
Jag vill att ni alla kommenterar vad ni tycker om detta.
Men kommentera endast om du har kollat klart på hela, annras är det ingen idé. Tack.
Tyra tycker det är hemskt, publiken tycker det är hemskt, det tycker jag med!
Det han säger i minut 10:36 var mycket bra! Hon får ta smällen, det är hennes eget fel!
Och även den andra killen tar det rätta beslutet i minut 20:45.
(Tyra Show)

Kommentarer
» Anonym

helt sjukt killen får ju oså ont..

2009-10-20 // 19:18:02
» caroline

Såg hela men det är ju fett synd. Hon den första Kendra behöver fett mycket hjälp. Asså hur kan man slå nån man älskar bara sådär de är ingen kärlek mellan dom. Hon andra har slagit alla männen hon varit tillsammans asså dum hon är. Visst dom har aggresiv problem men man slå bara inte sådär. Nåt måste ha hänt i deras past. Men det är bra att dom får hjälp nu. Hoppas dom får stopp med allt beating efter de.

2009-10-20 // 19:46:11
» caroline

Såg hela men det är ju fett synd. Hon den första Kendra behöver fett mycket hjälp. Asså hur kan man slå nån man älskar bara sådär de är ingen kärlek mellan dom. Hon andra har slagit alla männen hon varit tillsammans asså dum hon är. Visst dom har aggresiv problem men man slå bara inte sådär. Nåt måste ha hänt i deras past. Men det är bra att dom får hjälp nu. Hoppas dom får stopp med allt beating efter de.

2009-10-20 // 19:48:58
» haddy

men shiiit asså hur kan hon sitta och säga att hon älskar han och shit när hon slår han för ingenting! that aint love!! de e oacceptablet att killar slår tjejer men de samma skit när killarna bli uttsatta! asså jag ger killarna beröm för även fast tjejerna slog don så slog dom aldrig tllbaka! men anywayz de bra att dom dissa för även om hon säger aatt hon ällskar homon tror jag inte de worth the pain.. sen om hon nu vill bättra sig asså man vet aldrig det e skit lätt att falla tillbaka i gamla spår.. de samma när man e doug addict man blir bättre men man blir aldrig frisk, man kan bara falla tilbaka... så de va lika bra att dom tacka nej.. tjejerna behöver hjälp och jag tycker det va bra av tyra att ta upp ämnet för som sart att killar slår tjejer hör man överalllt men ingen uppmärksammar att tjejer också slår killar..

jag tänkte också att man kanske inte hör om det så ofta för att killarna skääms.. liksom att dom låter tjejerna slå dom, dom kanske tycker det e svagt och därför keep it on the down low liksom för de kanske inte vill ses som svaga eller omanliga i samhället

2009-10-20 // 19:50:24
» Anonym

Ni som kommenterat vrf låter ni så snälla för..

tjejerna har allvarliga psykiska problem som måste försvinna.. Det är lätt att säga att man ska förändras men processen är svår och mycket lång, jag vet själv hur aggressiv jag kan vara mot mina killkompisar, men tro mig hade ja umgåtts me tjejer hade jag förmodligen varit 10 gånger värre. Tjejer tjatar och går varandra på nerverna bara så de är lättare att få tyst på dom om man slår dom, inte för att ja säger att det är rätt. Vem som än slår vem så är det fortfarande ett problem som ligger i grunden och det är det man ska arbeta med, det är lika dåligt om en tjej slår en kille som om en kille slår en tjej, slår en kille mig slår jag tillbaka det är så de går till. dessa tjejer känner makt genom att slåss och att bli av med den makten är ingen lätt match så har dom engång levt så här kommer dem förmodligen alltid leva så, minsta lilla grej får dom att komma tillbaka till livet innan trots att dem kanske förändrat sig entligt dem själva.

2009-10-20 // 19:55:43
» Anonym

asså ni killar vaffaan ni e mkt starkare än oss tjejer, om ni blir dumpade eller dumpar ni går vidare på en sekund, om ni blir slagen ni tar inte åt er lika mycket som oss

2009-10-20 // 20:45:53
» Anonym

du som skrev att killar inte tar åt sig lika mkt som oss tjejer, shit vad smart du låter.. nat. så du tkr de lugnt att du slår din kille för han tar inte åt sig så mkt? HAHAAA... de handlar inte om man är tjej eller kille? ingen har rätt att slå nån alls sådär.

2009-10-20 // 23:23:29
» mickan

de där e helt fucked up, vare sig de e killen eller tjejen som slår. Man har aldrig rätt till att slå någon, även om man kan tycka de själv. När man slår en annan människa äre för att den personen har gjort något hemskt eller provocerat fram de.Och just därför slutar det med att någon blir slagen för att alla vet att de är lättare att visa sina agretioner med våld än med ord och visst de är skönt o slå nån om den har gjort något fittigt men det är fortfarande FEL.



Men just dom där två har psykiska problem som dom måste få hjälp med.

2009-10-21 // 02:32:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback