Yuup

Jag har haft en rätt så lugn dag.

Jag var ju som sagt sur och frustrerad för att jag inte fick chansen från start igår men idag så har jag lugnat ner mig.

Det känns faktiskt konstigt utan min laptop, jag är så van att sitta vid den och lyssna på musik.
Tänk att jag kanske får vänta i tre veckor innan jag får tillbaka den :O
Jag kommer fan inte att klara mig utan den haha.

Ne men, det är skönt på ett sätt för nu kommer jag inte spendera min tid vid datorn lika mycket.
När man har en laptop så blir man ju adicted.
Det ska bli skönt att få en liten paus från laptopen haha, ända gångerna jag kommer att sitta vid den här stationära datorn är när jag ska blogga eller checka in min mail.

Jag ska dra till mitt rum nu, knacka innan du kommer in!
Haha, jag checkar in senare.

Ta hand om er!


Kommentarer
» Anonym

Shoo, måste bara säga att man inte kan se början av dina texter (från vänster sida). Eftersom dom där reklamgrejerna är i vägen. Just so u know :)

2009-10-27 // 22:47:06
» Billgren

Tackar densamma Bryan! =)

2009-10-27 // 22:50:13
URL: http://maariz.devote.se
» Alexis

Shoo Bryan.

Jag har kärleksproblem. Due som Dr. Phil haha men aja ska berätta.

Det är så att jag e kär i en tjej som vi har varit vänner i fyra år. Hon är en av de som betyder mkt för mig. Jag har varit kär i henne i snart åtta månader..

Hur ska jag göra för att komma ännu mer "nära" henne? Alltså jag menar så hon umgås ännu mer med mig, vi myser tillsammans och så..

Jag är tacksam för ditt svar.

Din blogg e bäst !

2009-10-27 // 22:52:12
» Michelle

Ellooo bryan

asså jag har problem och jag vill verkligen att du ska hjälpa mig, asså jag gillar verkligen en kille, han och jag är nära vänner, men han har en flickvän som jag längre inte är vän me, men jag vet inte om jag ska berätta att jag gillar honom eller inte..för asså alla faller för hans utseende, men jag gillar hans personlighet och hur han är.. han säger till mig att jag är den ända han kan prata ut me.. men jag vet inte om jag ska berätta. vad tycker du bryan?



by the way.. gillar din blogg

svara så fort du ser detta

peeace

2009-10-28 // 01:06:20
» Hansomkanalltomfotboll

Tjena!



Jag förstår dig det där med fotbollen att du inte fick börja från start, men tro mig, tänk inte så.. Det är tränarens uppgift att bestämma start elvan och vare sig man är med eller inte, kung-på-planen eller nybörjaren-på-planen så får man respektera tränarens tankar om hur han vill ha det..



Att frustrera sig över att man inte kom med i start, visar bara för oss läsare att du är en divig spelare från planen. Istället för att klaga över att du kommer in, så kan du slå dig ner och fundera över varför han just gjorde så, som det blev..



Kan det vara för att han behöver slitvargen, som kan hantera tidspressen i slutet?



Han kanske behöver se vart du skulle kunna fylla på mot deras backar? (syftar självklart på, vart han kan placera "den snabbe mot den svage".



Om det är för att du vill visa vad du går för, bara för att du spelar i Junior Allsvenskan, så skulle jag säga att man syns MER på ett bättre sätt om man kommer in lite senare, och avgör och visar förändringen i spelet när man kommer in.



Än att man ser hur spelet ser ut från början, utan att se några förändringar.



Det är vad jag tycker du borde förbättra dig på.



(förresten, såg dina filmer, träna upp vänster foten för skott och allt möjligt - riktigt viktigt för en världsspelare att kunna. Om inte träna åtminstone tekniken på andra benet. Goda exemplen; Cristiano Ronaldo, Higuains avgörande i slut minuten mot Getafe, Benzema m. fl)



Hoppas du har fått någon lärdom av detta.



2009-10-28 // 01:11:55
» deniz&debbie

hej ! shit va fin blogg du har, kolla in min & min bästaväns blogg & d våre roligt om du också komenterade lite :D tack<3

2009-10-28 // 01:26:01
URL: http://tjockistwins.blogg.se/
» Rebecka

Hej Bryan, jag undrade ifall du kan hjälpa mej lite här :)

Min kille och jag har vart tillsammans i ett tag nu och han vill att vi ska ha bazz. Jag är dock bara 13 och han 14 så jag tycker att vi ska vänta. Helt ärligt så är de inte bara för att jag inte är redo utan jag tror också att han bara vill göra de så att han får de gjort och kan skryta om de till folk i hans omgivning som t.ex. tjejer och vänner och att han inte gör de för att han älskar mej. Jag vet inte vad jag ska säga så att han kan sluta prata om de.. Så skulle du kunna ge mej tips och tror du också att killar i denna ålder bara vill ha de gjort? Tycker inte du att de är väl tidigt för oss i den här åldern?

snälla svara, jag är en tjej i kris!!!!!

2009-10-28 // 03:18:00
» Pawo(:

skulle dö utan min laptop;o

kolla in min blogg !(a

2009-10-28 // 09:36:41
URL: http://pauliinegranliii.blogg.se/
» Anonym

skitjobbigt utan laptop ju! :O

2009-10-28 // 14:04:38
» Anonym

hörde att du behövde en laptop om du har tänkt på att köpa en ny smsa det här numret 0735085334.

2009-11-01 // 05:58:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback