Kanye West vs Taylor Swift

Musik världen blev chockad när detta hände!

Okey, jag vet att det har gått några dagar sen det hände men alla kanske inte vet om det och jag kände ändå att jag ville blogga om den händelsen.

Det var Mtv Music Awards för några dagar sen, jag orkade inte vara uppe på natten för att se det live så jag kollade på reprisen dagen efter.



När Taylor Swift den 18 årige tjejen som sjunger country musik blev nominerad och blev vald som årets bästa musik video så flippade Kanye West ur totalt.



Taylor gick upp på scen för att ta emot priset.. Hon började precis prata och tacka alla sina fans osv..
Sedan kom Kanye West upp på scen från INGENSTANS och tog mikrofonen från hennes händer och sa;
URSÄKTA men Beyonce har en av de bästa musik videosarna genom tiderna!! En av de bästa musik videosarna genom tiderna!!

Sen gav han tillbaka mikrofonen till Taylor som stod där helt stum...

Klicka på länken för att se händelsen och vänta eller spola fram till sekund 0:40.
http://www.youtube.com/watch?v=1z8gCZ7zpsQ

Nu när du har sätt händelsen, vad tycker du om det?



När jag såg det för första gången tyckte jag att Kanye hade rätt, jag ba; vaad tuuung han är haha!

Men efter ett tag så märkte jag att han verkligen gjorde fel. Jag menar, visst Beyonce är tung och har bra musik videos och allt men hon vinner varje år. Taylor vann det här året och man får väl acceptera det.
Kanye kan inte göra så, hon är bara 18 år gammal, hur tror ni hon reagerade, hon måste nog ha gråtit bakom scenen sen.. Hon uppfyllde sin dröm men Kanye trampade på den..

Okej, vi alla vet att Kanye är en person som säger det han tycker och tänker, och vid den stunden kände han ville få ut det han hade i sina tankar men som sagt det finns gränser på vad man säger och vad man gör..
Kanye gjorde fel, det gjorde han..



Kanye West var med på Jay Leno show dagen efter händelsen, då berättade han att han ångrade sig och att han vill be om förlåtelse. Ni kan hitta videon på youtube genom att söka på; Kanye West on Jay Leno. 

Och även Taylor var med i programmet The View dagen efter händelsen för att berätta hur hon kände osv.
Tryck på play..




Kärlek o Respekt

Kommentarer
» haha

sååå tung du är jag tyckte samma shit asså . . fan vinner hon över beyonce . Men sen tänkte jag hur hon blev efter han sa så hennes ansikte .. Jag tyckte synd . Beyonce var så jävla snäll att hon fick tala igen istället för att hon skulle tala för sin award .. men fan vad roligt .. haha jag tänkte exakt samma grej som dig .. btw gillar din blogg as mycket tittar in varenda dag ..

2009-09-17 // 14:30:09
» naaz

han va full asså haha

2009-09-17 // 15:31:36
URL: http://nanaz.blogg.se/
» Lorraine

det Kanye gjorde var dåligt! jag tyckte oxå som dig sen så började jag tycka synd om Taylor. Eftersom det var hennes första MVA pris av best music vidoe of the year. det är ju tråkigt om någon kommer och säger något upp på scen och säger något annat!

men det var snällt av Beyomce som tog upp Taylor på scen!!

2009-09-17 // 16:51:03
» Kej

Jag tycker att Kaney inte hade någon rätt alls att gå upp på scenen sådär o säga de han sa. Det va skit fult o jävligt "unproffessional". You don't have to be disrespectful vilket han har varit många gånger. Jag tyckter fortfarande han är grym som artist och producer/songwriter but damn he needs to get over his bitternes för det är faktiskt vad han är, Bitter.

2009-09-17 // 17:00:38
» Anonym

Riktigt dumt att göra så som han gjorde, stackrn var ju ändå nervös som det var sen ska han komma upp? Kanye är och kommer bli riktigt riktigt hatad. I började gillade alla honom, och hans musik nu har han blivit ett skämt.

2009-09-17 // 17:47:55
» Anonym

Asså vadå ''först så tänkte ja baaa va tuung''. Ni killar är så korkade, ni tror att ni har rätt att göra ALLT. SDNUDFHJDFUIHSDF ¨åhhhhhhhhhhh blir så är arg när jag läser eller ser sånt!!!!!!!!!!!! Okej visst är Beyonce bättre, men han har ingen jävla rätt att göra så alls. Ashole.

2009-09-17 // 18:48:02
» jessf90

In the words of President Obama, "He's a jackass!"

2009-09-18 // 00:07:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback