Arbetslös

Många började skolan idag och ska jag vara ärlig känns det lite konstigt att vara hemma när de flesta är i skolan. Jag har inte vänjt mig med att stanna hemma när sommarlovet är slut haha. Shit asså, jag sitter och tänker tillbaka till studenten... Det känns som att det var ett bra tag sen jag tog studenten men ändå inte.

Nu måste jag verkligen sluta lata mig och försöka hitta ett jobb... Idag vaknade jag fan klockan 2.
Jag är trött på att sova bort dagarna, jag är fett sugen på att börja jobba och tjäna $$$.

Jag vet inte riktigt om det är svårt att hitta ett jobb eftersom jag inte har försökt än men vad jag har hört så gäller det att ha kontakter om man vill hitta ett jobb snabbt och inte stå i kö. Efter Augusti ska jag börja kolla runt fan, jag har ett CV som jag blev klar med i April så det är ett +. Men blir det knaz så får jag väl jobba som telefonförsäljare en liten stund. Grejen är den att jag är trött på det jobbet, jag jobbade som telefonförsäljare för två år sen. Eller jag kan tänka mig jobba som det om man får timlön för när jag jobbade som det fick jag ingen timlön utan man fick bara betalt för hur mycket man sålt.....

Men som jag skrev för några veckor sen, känner du någon som behöver en anställd eller vet du något jobb som man kan få enkelt skriv till min inbox på facebook :D Även mina läsare som är äldre än mig, kan ni kommentera och ge mig lite tips och förslag på hur ni fixade jobb efter att ni tagit studenten?

Kommentarer
» SOFIAS

jag kikade in, ha en fin dag!

2010-08-23 // 15:46:16
URL: http://adayofmylifee.blogg.se/
» Anonym

Det borde du ha tänk på direkt efter studenten haha. Är du inte lite sent ute? :P

2010-08-23 // 18:43:59
» -

sent ute? det e väl aldrig sent ute för å leta jobb.

men iaf, för å svara på frågan, kontakter, alltså min kusin fixa.

ananrs ere bara lämna in CV...

2010-08-23 // 18:53:08
» Anonym

sök någonstans, det behöver inte vara bästa jobbet, kanske i ngn resturang eller så? De är väll bara att sätta igång och fråga ;)

2010-08-23 // 20:11:57
» J

Nu i början antar jag att du mest tänker på pengarna när du söker jobb ;) Matbutiker betalar riktigt bra, speciellt på helger :) Cafén är en bra början, klädaffärer, vad som helst! Och jag menar det skadar ju inte att lämna CV på flera ställen, ju fler ställen du söker dessto större är chansen att nån av dom hör av sig ;) Jag har själv sökt jobb på 6 ställen ;) Lycka till!

2010-08-23 // 22:10:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback