Ture Life

Shit vad trött jag är.

Satt och kollade på Chelseas match mot West Bromwich, fyfan vilken utklassning. 6-0... Tennis siffror fan, om det var någon jag fastnade för var det DIDIER DROGBA. Vilken lirare, han gjorde hat trick och är det något jag diggar extra mycket med honom så är det att han alltid är full av självförtroende. Jag tror ärligt talat jag aldrig har sett honom med dåligt självförtroende, fast än han kanske har varit nere vid vissa stunder så har det inte märkts i hans sätt att spela. Grym är han.

Men som sagt, jag är fett trött. Har fått några sms av kompisar som vill att jag ska hänga med ut till stan och kolla på THE VOICE men jag orkar fan inte. Kommer ihåg när jag var mindre då man fixade upp sig som fan när man skulle dit haha, shit asså. Jag skulle kunna dra dit med mjukisar och tofflor nu. Nä men orkar bara inte, jag säger inte att man är för gammal om man är 18/19 år. Det är ändå en konsert, men jag orkar bara inte helt enkelt. Har spelat match tidigare idag och tror inte jag pallar med allt ljud och alla småbarn som springer runt där.. Dessutom är det inget nytt för mig. Jag har som sagt varit där alla gånger och känner att jag struntar i det i år.

True Life heter inlägget. Varför, kanske ni undrar?
Jo för att jag har suttit och kollat på det programmet. Det gick på MTV precis.
Ni vet säkert vad det programmet handlar om så jag behöver inte förklara.
Eller okej, jag gör en lång historia kort bara haha, det handlar om ungdomar som känner sig utanför i samhället.

Idag handlade det om ungdomar som har olika typer av tumörer. Fan vad synd det är om de.
En kille hade en tumör på ansiktet som han inte kunde operera bort. Asså direkt när jag såg det där så tackade jag Gud för den jag är. Det är mycket man tar för givet här i livet men när man ser sånt så inser man verkligen vissa saker. Jag ser verkligen fram emot nästa del. Vet inte riktigt när det är men då kommer det handla om tjejer som är överfixerade. De sminkar sig och ser saker i spegeln som andra inte ser.

Det var en tjej som såg skit bra ut, helt seriöst, skit fin, jag skulle kunna wajfa henne. Men hon har väl något problem och tycker att hon inte är så fin... Fett skumt egentligen när hon är så fin som hon är. Men ah, nästa del är ett måste, jag måste se den.
Jag tror det är imorgon, är inte säker men om någon av mina läsare vet när det sänds så kommentera gärna.
Det vore schysst schysst :)

Kommentarer
» Betel

kollade också, fett synd. Den kommer varje lördag bara så du vet ;)

2010-08-14 // 21:26:45
» Hanna [Fotoblogg-kind of]

Älskar True Life :) på mtv.com finns asmånga olika ''teman'' !

2010-08-14 // 22:18:47
URL: http://honsomheterhanna.blogg.se/
» lalala

http://www.mtv.com/videos/true-life-i-hate-my-face/1637321/playlist.jhtml gick inte o klistra in länken så skrev hela men där kan man se det avsnittet online. Eller så gå bara in på mtv.com

2010-08-14 // 22:19:22
» Mandah

Snygging :)

Vad hände me dancehall låtarna haha alltid jag som ska fråga efter det.. :D Lägg upp säg till din homie att göra det! :D

2010-08-15 // 16:26:38
URL: http://amandaaziz.blogg.se/
» BS

programmet verkar nice, ska kolla nästa! Drogba är fan bäst, min favoritspelare haha

2010-08-15 // 19:57:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback