God Jul

Det är fullt upp hemma hos mig. Mamma lagar mat, Pappa ringer samtal, Liza pyntar lite grann och Diana är på väg hit med sin pojkvän. Själv har jag varit latast av alla och kollat på film, jag har suttit och kollat på filmen This Christmas med Chris Brown och Lauren London för att nämna få. Konstigt nog har jag aldrig sett den tidigare så det här var alltså min första gång. Men jag laddade faktiskt ner den för 3 år sen då den var ny, grejen var bara att jag aldrig kollade på den eftersom det var keff kvalité.

Men anyways, nu är Julen här och i Love it! Det är bara kärlek... Family happiness. Jag har önskat mig ett par röda WeSC hörlurar med namnet Bongo och håller tummarna för att jag får de.

Jag önskar alla mina läsare en riktigt God Jul och jag hoppas ni får det ni har önskat er.
Släng gärna in en kommentar på vad ni har önskat er i Julklapp, det vore kul att veta =)
Merry Christmaas XxX

Kommentarer
» ① ♛` ❤ » $aara $aariioniitaa ღ Җ Noя∂aғяίkaη Җ ღ Mar✩cko ❤ϟ ♫ ♥ ☺ ♫✩★✔✖♞☢▲♛ϟ☀❥①▄

fin blogg och header :D ! GOD JUL !

2010-12-24 // 17:09:30
URL: http://sarasaariioniitaa.blogg.se/
» Anonym

jag har önskat mej 3 månaders trail med aston villa, hoppas jag ba får det tjatat på min brors kompis som faktiskt har 2 års kontrakt med aston villa , min bror kmr hem om 2 timmar han kmr hem från england han och hans bästavän de ska fira jul med familjen idag :)

2010-12-24 // 17:16:35
» andre

jag önskade mig en ipod touch som jag velat ha i snart ett år nu och massa annat. riktig nice va den

2010-12-24 // 23:54:05
» Daniel Averö

Shoo bryan.

Jag vet att du har koll på den mesta musiken jag följer din blogg dagligen och kollar alltid in veckans låtar men dem låtarna finns inte på spotify så jag undrar om du kan lägga upp en skön spotify lista här på bloggen som man kan subscribea för jag vill ha lite ny musik känns som man har hört allt men du kan ju de mesta om dem nya låtarna:)

2010-12-25 // 18:41:42
» anonym

Kenza kommer inte kunna svara hon är i thailan just nu kolla i hennes blogg.

2010-12-26 // 22:53:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback