Julhandlat!

Halåå på er, hoppas ni alla mår bra!
Julen börjar närma sig, eller Julen är redan här rättare sagt =)

Just nu sitter jag i mitt mysiga rum och lyssnar på Another You med Chris Brown.
Snacka om chillmode. Det skulle fan vara mysigare om man inte var ensam om ni förstår var jag menar. Typ softa med någon och bara snacka skit, lyssna på musik eller kolla på film.

Men anyways jag har julhandlat idag och snacka om stress. Julstress!
Det började med att jag inte kunde dra ut tidigt på dagen som jag hade planerat eftersom Lizas flyg blev försenat. Jag var tvungen att sitta hemma och vänta på henne för att hon inte har några nycklar. Jag hade tråkigt och var helt rastlös men när hon väl kom hem vid 5 tiden rörde jag mig utåt direkt!

Först åkte jag in till City med en tjejkompis och där hittade jag inte någonting.. Eller okej, jag ska inte ljuga för er. Jag köpte ett par vantar till mig själv och en liten Julklapp till Pappa. Men den Julklappen kunde jag köpa vart som helst, det var verkligen helt dött och tråkigt i stan. Trodde att det skulle vara mycket folk men det var det inte. Det var fett lite folk och det fanns verkligen ingenting i butikerna...

Jag ville typ åka till Kista direkt men inte tjejen som jag var med.
Hon sa att hon inte pallar åka till Kista för att hon inte orkar med allt folk.
Jag förstår att det kan vara jobbigt när det är mycket folk men hey, ska jag bara gå runt i stan eller köpa Julklappar? Så jag tänkte fuck it, det fanns ärligt talat ingenting i stan. Jag åkte mot Kista och mötte upp min syster Diana, vi bestämde oss för att Julhandla tillsammans och snacka om att det blev succé! Utan min syrra hade jag nog aldrig hittat några klappar till Liza eller Mamma. Och ni ska vet att det alltid är svårt att hitta presenter till min Mamma, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara men tro mig bara, det är skit svårt haha. Det blev galet stressigt på slutet ska ni veta. Jag hade handlat klappar till alla i familjen förutom Mamma. Med en halvtimma kvar till stängdags flippade jag ur.
Jag ba shit, jag måste hitta något nu!! Och Baaam sa det så låg Mammas julklappar i en kasse =)

Hur har Julshoppingen gått för mina läsare då? Bra, dåligt, stressigt?? Let me know.

Kommentarer
» Dennis

Bryan jag ber dig nu bror, vart har du köpt dina jeans på bilden!

2010-12-24 // 01:37:05
» dennis

jag ber dig bror kan du svara i mejl? mejla mig då

2010-12-24 // 01:41:12
» aa

jag firar eid bror , som guled :D

2010-12-24 // 01:45:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback