Kenza, Thank Me Later.

Här har ni en till print-screen från våran konversation på twitter inatt.
Grejen var ju den att det Romeo först twittrade med en tjej från Holland som har bilder på Kenza.
Men senare märke han att det kontot var falskt och då började han lalla med henne och spela med bara för att se hur långt tjejen skulle gå. Han drev så mycket att han till och med skrev på sin twitter att han funderar på att flytta till Holland i en månad haha. Men jag och han började snacka efter att jag hade varnat honom för att tjejens konto är falsk, att hon har bilder på en tjej från Sverige.
Det var då han tackade mig och som ni ser skrev han att han vill få tag i den riktiga Kenza.

Timeline...
Senare på meddelanden...
Ärligt talat Romeo är för tung haha, lägger haff på en tjej från en annan kontinent!!

Som jag sa i videoinlägget, Kenza kan bara inte säga nej. Asså ärligt talat.. Vilken tjej från Sverige skulle säga nej? Det finns bara inte! Jag läste era kommentarer och såg att några hade skrivit att hon är i Thailand nu, det hade jag ingen aning om faktiskt men det stoppar inte er att kommentera hennes inlägg. Jag ska också försöka komma i kontakt med henne så får vi se vad hon har att säga. Jag vet att hon har en kille men det är väl inget fel att lära känna andra personer. Inte nog med att jag ger Kenza den här chansen att få träffa Romeo, jag tycker även den är schysst av mig att skriva om det här så Kenza vet att tjejen använder sig av hennes bilder på twitter. Kenza kan nu göra en anmälan om hon vill, vad vet jag men schysst av mig tycker jag i alla fall.

Här får ni en video från i Sommras då Romeo visar upp sitt hus i California.
Som sagt, Kenza kan bara inte säga nej till detta. Hon kan bara inte.
Hon är i Thailand nu men gör allt ni kan så hon får reda på detta.
Kenza om du läser detta svara på mitt meddelande jag skrev till dig, kärlek o respekt.

Kommentarer
» Anonym

2010-12-26 // 22:13:49
» Asse

Bror jag ger dig 5 lax om det slutar med att Kenza åker till Romeo!

2010-12-26 // 22:26:06
» Anonym

Du har verkligen mycket att lära Bryan. Haha tror du verkligen att hon ska lämna sin kille för en miljonär som bor i USA? Alltså, Romeo ser inte ens så bra ut längre. Han var sötare när han var liten. Och han är väl fortfarande liten till längden, haha? Och ja, det HADE varit schyst om du bara sagt till Kenza att en tjej på twitter fejkade henne osv..men vad gör du!? Du går för långt och hundar själv efter Romeo för att du ska få "någon tjänst" i framtiden.

2010-12-26 // 22:38:18
» Anonym

oh gud han är så heet, han kan gärna träffa mig!

2010-12-26 // 23:17:25
» Anonym

skulle inte banga!

2010-12-26 // 23:25:30
» Angie

eeey, vem faan skulle banga på det hära?!?!?! Inte jag iaf :D

2010-12-27 // 01:21:10
» Deana

Hej Bryan. Jag förstår att du vill göra Romeo en tjänst men försök sätta dig i Kenzas killes situation hade DU velat att en kille från hollywood ska komma efter din tjej. correct me if i'm wrong men det verkas som att du vill stt de ska göra slut och kenza ska gå till romeo och det ska vara tack vare dig för det e inte rättvis. jag älskar din blogg och allt du lägger ut på den men jag måste vara ärlig det du gör e inte så rättvist mot hennes kille

2010-12-27 // 10:29:38
» Emma

Är du hjärndöd eller, tror du själv att hon ska gå till Romeo bara för att han är känd. Hon har pojkvän om du inte redan visste det. Du går till och med så långt att du tror att han ska haffa henne, dom kanske bara blir vänner måste det vara kärlek i allt hela tiden.

2010-12-27 // 11:14:12
» tiina

HAHAHA och nu ska du leka ängel. Nyss hatade du som fan på henne och sa att hon va ful, radio torsk och jag vet inte vad. Detta är ju tecken på att du tycker om henne lite iaf. Förresten om Romeo tycker att hon är vacker så tycker du också det, punkt slut inget snack om saken och ljug inte ens om det.

2010-12-27 // 11:17:15
» tiina

HAHAHA och nu ska du leka ängel. Nyss hatade du som fan på henne och sa att hon va ful, radio torsk och jag vet inte vad. Detta är ju tecken på att du tycker om henne lite iaf. Förresten om Romeo tycker att hon är vacker så tycker du också det, punkt slut inget snack om saken och ljug inte ens om det.

2010-12-27 // 11:17:15
» melinda

den enda anledningen till varför du vill hjälpa henne är för att du vill ha respons från henne bara för att hon är känd. du gör värsta grejen av det "aa hjlp mig att sprida det till hennes blogg, hjälp mig" hit o dit. du bryr dig verkligen trots att du inte gillade henne för ett tag sen. var det inte du som tyckte att hon var så patetisk nyss ? och tro mig hon kommer inte tacka dig för att du har " Kenza thank me later " som rubrik. Attityd asså haha

2010-12-27 // 11:21:46
» olivia

Hahaha OMG vilken röövslickare du är Bryan !!

2010-12-27 // 11:26:12
» Gonner

kärlek och respekt?



Ja, väldigt respektfullt mot Kenzas kille. Tror du att tjejer är objekt som man bara fixar ihop med någon annan fast hon redan har kille. Tror du på fullaste allvar att Kenza skulle dumpa sin kille och sticka över och gifta sig med Romeo direkt eller? Tror faktiskt att både Kenza och hennes kille tar illa upp...



Kärleken är större än pengar och makt, glöm aldrig det!

2010-12-27 // 11:44:48
» Anonym

This is so fucking disrespectful to the max.

2010-12-27 // 19:21:49
» Anonym

detta är bevis på hur han är!om en tjej skulle vara rik och bodde i hollywood skulle han sprungit till henne.

men som sagt, KÄNSLOR är inblandade, skit fult av dig och romeo.

2010-12-27 // 23:03:17
» Nella

Det är snällt av dig att hjälpa Romeo och meddela Kenza om det här men jag tror inte att du riktigt tänker igenom det här. Om du verkligen skulle älska din tjej så skulle du inte dumpa henne för en annan tjej som har massa coola prylar och status? Det kanske du skulle, vad vet jag , men om man älskar någon så gör man det och inget kan ändra på det. Jag tror att Kenza älskar sin kille, men det vet man ju inte heller ;)



Kramar, din blogg äger!

2010-12-28 // 10:09:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback