Romeo Miller

Romeo tillsammans med Rob & Khloe Kardashian
Utan att överdriva, Romeo är skit schysst!!

Jag menar, jag har följt honom i ett bra tag ska ni veta, ett riktigt bra tag.
2007 då var jag helt galen i honom, till och med några av mina vänner kallade mig för Romeo eftersom jag diggade honom så jävla mycket. Jag diggar honom fortfarande men förut var jag verkligen obsessed, om ni inte tror mig så fråga min syrra Liza haha, det är helt sjukt. Det är också därför jag är så glad över att få snacka med honom. Ni som tycker jag överdriver osv stick härifrån.
Läs inte min blogg. Jag snackar fuckin med en av mina idoler så lämna mig ifred om du inte gillar det.

2007 när jag var hiphopare beundrade jag Romeos klädstil fett mycket. Jag klädde mig till och med som honom, stora t-shirts och stora jeans, tro mig eller ej men jag kan faktiskt lägga upp en bild på hur jag såg ut haha.. Han klär sig inte så längre, inte jag heller. Det är helt ute med den klädstilen men bara så ni vet diggade jag honom så mycket att jag klädde mig som honom :) Jag har typ följt hans karriär på internet som så många andra och vi alla vet att han är en bra kille. Man har aldrig hört något dåligt om honom, tvärtom.. Alltid är det positiva saker man får höra om Romeo. Ny film på G, jobba tillsammans med sin Pappa Master P och Michelle Obama i projektet in the fight against obesity för att nämna lite saker. Så killen är grym. Fattar inte ens hur han hinner med allting....

Jag menar han har sitt egna klädmärke, han är basketspelare, han spelar för sitt college och om några år kanske han spelar i NBA. Han är skådespelare och har massor med filmer & serier som släppts 2011 och så är han artist och spelar in musik. Vid sidan av allt detta håller han på med små projekt som jag skrev om tidigare och så pluggar han. Jag menar, killen är otrolig. Snacka om Mr.Busy. Egentligen skulle han ba kunna säga.. Ähh.. Pappa jag orkar inte, jag orkar inte plugga, jag orkar inte spela in filmer.
Men han är ingen bortskämd snorunge, han är grym det är han!

Aldrig har man hört något dåligt om honom, han är en förebild för många. Inte bara för de i USA utan för andra runt om i världen också. Spikat att jag ser upp till honom precis som jag gjorde förut, han är en bra kille. Men anyways, här har ni min och hans senaste konversation för en kvart sen. Vill ni veta mer och honom så sök bara efter hans namn på Youtube, Romeo Miller, Lil Romeo.

Kommentarer
» Anonym

HAAAHAHAHAHAHHAAH din kastare 1: klockan är 00:27 2: du la ut den här konversationen förut

2010-12-30 // 00:35:24
» M.Y

aso fett tung du är och fett skönt att få verkligen kontakt med nån kändis man älskat sen man var liten lixom skit najs aso! aso älskar din blogg så jävla skönt man läser den 24.7 just nu aso haha dt intressana grejer som händer dig i livet :) hoppas du får kontakt med en annan kändis haha fett najs aso :D älskar bloggeeeen !

puss

2010-12-30 // 00:49:59
» BS

Alltså folk som säger att du överdriver vet inte vad de snackar om.. det här är fan sjukt stort. Glad för din skulL!

2010-12-30 // 00:57:15
» AJ

Aight bror, hahaha jag tyckte verkligen att du bara var en dickrider som la upp och bomba oss med Romeo bara för att han är kändis men om det du säger är sant så skit bra för dig, glad för din skull ärligt talat :D Föresten, lycka till med fotbollen i Nike Academy ;)

2010-12-30 // 02:01:09
» Dennis

HAHAHA tung du är bror: Ni som tycker jag överdriver osv stick härifrån.

Läs inte min blogg. Jag snackar fuckin med en av mina idoler så lämna mig ifred om du inte gillar det. HAHAHAHAHAH flipp dära:D

2010-12-30 // 03:46:30
» S.M

hahahah shoooooo, fett grym juuuu!! dööör...

2010-12-30 // 09:27:51
» sara

BRYAAN DET RÄCKER HELA DIN FUCKING BLOGG HANDLAR OM ROMEO NU SKRIV OM NÅGOT ANNAT!! tror flera tycker som mig vi har fattat nu han är snäll snubbe han är bra han vill ha kenza osv men lägg ner ja ber dig!

2010-12-30 // 13:23:14
» bigdaddy

om du visar Romeo bilder på din syrra Liza då kommer killen svimma

2010-12-30 // 20:50:24
» Anonym

SLUTA BLOWA ROMEO DIN KUK

2010-12-31 // 14:28:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback