Ser fram emot imorgon!

Imorgon är det första inspelningsdagen för Adam Tenstas musikvideo.
Ni anar inte hur sugen jag är, det kommer bli grymt!! Låten heter Like A Punk och vi är några grabbar som kommer vara klädda och beté som riktiga punkare, vi kommer fucka ur helt haha. Asså jag vill inte säga för mycket utan ni får vänta tills musikvideon släpps. Det kommer vara askul och jag är fett glad över att jag får vara en del av detta, jag menar det är nog det sista jag gör inom TV/Reklam. Efter nyår, år 2011 så är det 100% fotboll som gäller för mig, men jag måste säga att det verkligen har varit kul att gå på olika inspelningar eftersom jag gillar skådespeleri men också för att jag har träffat så otroligt många nya och trevliga människor inom filmbranschen.

Men tillbaka till musikvideon som vi ska spela in imorgon och på Måndag.
Som sagt jag är skit sugen på det och en anledning till varför jag är extra taggad är för att det är något annorlunda för mig. Jag menar jag är ingen punkare, jag är rena motsatsen ju haha, men i videon kommer jag vara någon helt annan. Ni kommer att se en helt annan sida av Bryan och tro mig det kommer se så äkta ut. Jag kommer att vara en riiiktig puunkare. Jag vill inte gå in för mycket på detaljer men jag säger en sista grej före jag avslutar detta. Musikvideon kommer bli heelt galen, för det första så gör Adam Tensta en comeback efter att det har varit tyst om honom i något år. För det andra kommer den kanske inte att visas på TV eftersom den är för våldsam, så youtube blir nog det ända sättet som man kan se videon vilket också innebär att den då kommer få flera tusentals visningar. Jag säger det igen, den kommer bli fet! Det ryktas om att Like A Punk kommer bli årets musikvideo 2011 och jag är redo på att hålla med. Imorgon kör vi!! YEAAH, LIKE A PUNK.

Ni ska veta att låten är skitskön, den har inte släppts ännu men jag har den i min iPhone och det finns en mening i låten som jag diggar fett då Adam sjunger; Don't follow the rest, like a punk. Och med det menar han, asså följ inte de andra.. Våga vara dig precis som en punkare. Punkare är sig själva och bryr sig inte om vad andra tycker och tänker. Och i den här världen som vi lever i just nu så är det viktigt att kunna vara sig själv, det är alldeles för många ungdomar som faller för grupptryck!

Kommentarer
» Elin

det låter grymt bryan, ser fram emot att se videon!

2010-12-18 // 19:54:56
URL: http://eschluter.blogg.se/
» Mostafa De moriera

Bror Adam Tensta äger speciet i '' Before i Khnow it '' asså bästa låten svär men Bra sakt Bryan med att man ska vara sig själv och att många ungdomar som faller för grupptryck!! Fortsätt så Adam o Bryan!! :D

2010-12-18 // 19:56:14
» Mostafa De moriera

Aa juste glömde!! Ser fram emot att se videon!!! Och jag stavade fel haha de händer



Specielt***

2010-12-18 // 20:07:32
» Anonym

Nice och se dig i tunga kläder också, skinhead kläder är riktigt tunga alltså. Adam rockar skinheadkläder grymt asså.

2010-12-18 // 22:25:51
» s

älskar adam tensta,så tung. du e oxå tung bryan som följer dina drömmar och inte lyssnar på haters!

2010-12-18 // 23:56:52
» delina ♥

Kan du skicka länk till låten? (a)

hittar den inte på youtube.. eller den kanske inte har släppts än? :O

2010-12-20 // 18:42:02
URL: http://ddeelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback