TÄVLING - VINN EN iTouch 8GB

Hahah som alltid ska jag hålla på lalla mig i början!
  1. Vilken är din favoritlåt just nu?
  2. Motivera varför just DU ska vinna!
  3. Glöm inte skriva ditt namn och din e-post så att jag kan nå dig.
OBS: INGEN LOTTNING SKER UTAN DEN SOM JAG TYCKER MOTIVERAR BÄST VINNER.
Lycka Till!

Kommentarer
» Alle

Sho.

En iPod touch för mig skulle va guldvärt, speciellt nu när mina föräldrar ofta bråkar. Farsan dricker å skit. Jag blir så ledsen och deprimerad när dem gör det och behöver något jag kan ta det lugnt med. Bara ligga i sängen och lyssna på musik så jag kan koppla ifrån all skit i familjen. Vi har bara 1 dator och den är ofta ledig. Jag följer din blogg när jag har tillfälle, ser att du har stora drömmar och det har jag med! Livet blir så mycket enklare med en Ipod!

2010-12-05 // 23:43:29
» pontus hultin

Min favorit låt just nu är : Aint Thinking About you , jag har följt din blogg nu i snart 2-3 månader och nästan minst 2 gånger per dag , för du har en riktigt skön stil och musik smak och nu när jag följt din blogg så har jag fått upp min motivation för fotbollen , och du visar att ingenting är omöjligt , och ja tycker att jag borde få den hära för att jag hade en sån innan men när jag spelade fotbolls match så låg den i min väska och det regnade och åska ute ( inte så smart ) så när jag tog upp den så starade den inte så nu har jag inte haft råd att köpa en ny ! , Hare bra och låt bästa man vinna haha !;)))

2010-12-05 // 23:46:37
» Gmal

Min favoritlåt just nu är: Chris Brown feat Tyga Make love.

Jag tycker jag ska vinna itouchen för att jag följer din blogg varje dag och lär mig nåt nytt av dig varje dag. Jag har inte någon mp3 eller itouch och skulle vilja ha en för att lyssna på och ladda inför matcher med bra låtar av dig. En itouch skulle göra mycket nytta till mig och jag älskar att lyssna på musik. Inför matcher och när man är hemma eller ute och chillar.

Du är inspirerande och jag har blivit bättre på fotboll av dig(har lärt mig mycket av dig). Jag kommer fortsätta läsa din blogg varje dag för att den är bäst. Jag hoppas du lyckas med fotbollen. ;)

2010-12-05 // 23:48:31
» Derya

1. Soulja Boy - Speakers Going Hammer

2. Eftersom att min storebror har presic tappat bort sin ipod och jag skulle vilja överraska honom med att ge en ny, han skulle bli så jävla glad. Han har gjort allt för mig så jag skulle vilja göra honom glad! Jag själv skulle bli överglad om jag vann din itouch, den var ju trots allt din! (:

2010-12-05 // 23:49:49
» Daniel Averö

1.Love me - Justin Bieber



2. Jag är inget större Justin Bieber fan men man får sån härlig känsla av denna låten man får fram alla känslor av att lyssna på denna låten jag tycker att jag ska vinna för jag följer alltid din blogg har den som startsida älskar all din musik och du är en stor förebild för mej jag har samma dröm som dej att få dra på mej Arsenal tröjan följer alla Arsenals matcher som du och sen lirar jag med Nike vapor som du har alltid gjort de har alla färgerna av superfly fast i vapor haha löjligt att dra upp de men jag avgudar verkligen dej;) Lycka till i england tror verkligen på dej bryan;D



Daniel Averö



[email protected]

2010-12-05 // 23:51:36
» sebastian karacan

min favorit låten just nu är: she likes.



jag har nu följt din blogg ända sen du startade med den och tycker att du har jävligt bra musik smak och så har min motivation för fotbollen blivit mycke bättre.det skulle vara så roligt att vinna ipoden så att jag kan lyssna på alla dina underbara låtar.

och så har jag dåligt med ekonomin just nu,så det skulle vara ett bra tillfälle att få en chans att vinna den. BÄSTA Bryan!!

2010-12-05 // 23:52:43
» anna

Min favorit låt är say goodbye med chris brown!

Och jag skulle innerligt vilja vinna denna fantastiska pryl med tanke på att jag åker otroligt mycket buss osv och min mobil blev stulen av nån elak liten varelse så jag har verkligen ingenting att lyssna på förutom en gammal sliten mobil utan sånna fantastiska funktioner som musik...och jag är verkligen beroende utav det så det är fruktansvärt sorligt! Och med tanke på att du är en man med grymt bra musik smak så skulle det ju vara toppen å få en sån där finurlig pryl med dina godingar på! :D

2010-12-05 // 23:54:03
URL: http://annaaborjesson.blogg.se/
» Ezgi

Just nu ligger Chris Brown feat Tyga Make Love etta på min lista, tung låt! Jag skulle vilja vinna itouchen för att jag lyssnar fett mycket på musik och klickar på din blogg 24/7 sjukt grym blogg, den som inte läser din blogg, säger bara synd för den.

Ser dig som en grymt bra förebild och älskar fotboll mer än allt, spelar själv. Musik är nog det bästa som finns, och eftersom jag diggar dina låter fett så skulle den bli perfekt.



Säger bara lycka till med fotbollen och hoppas du går enda fram, du är värd det! =)

2010-12-05 // 23:55:11
» Poulen

1. Min favorit låt är Chris Brown- No bullshit



2. Jag tycker att jag ska vinna för att jag brukar träna ungefär 4 gånger i veckan i gymmet, jag brukar köra löpband osv.. och det är ganska trist att träna när man inte har musik att lyssna på, jag kunde lyssna från mobilen men eftersom min mobil har gått sönder så är det lite svårt. Jag brukar alltid lyssna på dina låtar när du lägger upp dem här på bloggen, och det bästa med den här tävlingen är att alla dina låtar kommer att finnas kvar. Tänk vad skönt det är och träna då och höra Bryan massas sköna låtar. Jag hoppas att jag har motiverat mitt svar ordenkligt. Hoppas på det bästa! puss och kram :)



2010-12-06 // 00:03:10
» jessy

min favoritlåt just nu är, what's my name-rihanna feat drake

jag tycker att jag borde få den eftersom jag är din största fan, jag följer din blogg everyday och jag tycker att du har en skitbra musik smak, att få din itouch med dina låtar i vore en mirakel och jag älskar R&B lika mycket som du gör,jag hade en ipod men den blev stulen och jag har inte råd ett köpa en ny just nu och jag kan inte leva utan musik :( so hook your girl up!

2010-12-06 // 00:05:21
» Alex

Chris Brown - All Of. Flippad låt.

Jag borde vinna för att jag är en sann musik älskare, plus för att jag har följt bloggen sen dag ett.

Tycker jag förtjänar den asså!

2010-12-06 // 00:06:37
» Anja

1. Soulja Boy ft Trey Songz- Hey Cutie

2. Säger det bara kort och enkelt. Knarkar musik heela tiden. Inget jag kan leva utan. Och behöver en bättre än min fula mp3:)

2010-12-06 // 00:11:08
» Ali

Hej Bryan!

Favorit låt just nu är nog Written In the Stars - Tinie Tempah.

Jag tycker jag förtjänar att vinna för att jag har länge nu följt din blogg, och jag är precis som dig på ett sett, jag älskar fotboll men har en enorm stor passion för musiken. Jag har länge funderat på att köpa en men inte riktigt kunnat det. Jag älskar musik lika mycket som jag älskar fotboll. Jag har musiken med mig vart jag än går. När jag tränar, på bussen, hemma .. aa you name it :) Därför tycker jag att jag förtjänar att vinna. Däremot så måste jag påpeka att jag bara älskar din musiksmak och passionen för musiken. Tack Bryan!

2010-12-06 // 00:12:25
» Angel

Hej Brayn! Jag vill börja med att tacka för den här tävlingen, det verkligen skit snällt:)

Min favoitlåt just nu är R.kelly-Hands across the world(ft. andra artister)

Jag har följt din blogg i några veckor nu och jag tycker att din blogg är jätte skön och du har verkligen en tung musiksmak, jag älskar den! Har inte stött på någon blogg med bättre musiksmak:) En iTouch skulle för mig vara perfekt för jag älskar och lyssna på musik, speciellt rnB. Att även få den med dina låtar i skulle va helt underbart. Jag har ingen riktig musikspelare eller någon bra mobil ja kan ha mycket låtar i så att vinna den vore hur kul som helst. Men det bästa med att vinna den skulle så klart vara att den är från dig B! :) Vill även önska ett stort lycka till i England!

2010-12-06 // 00:13:59
» Anna

Min favoritlåt är och kommer alltid vara Deuces, tror faktist det kommer bli svårt att göra en bättre låt än det.



Varför jag ska vinna? Jo det är såhär att min familj har ont om pengar, men jag brinner verkligen för musiken.

Jag har precis samma musiksmak som du, rnb hip hop med också lite rap. Jag har alltid velat ha en ipod men har tyvärr inte råd med det och jag hoppas verkligen att du väljer mig för du vet hur viktigt det är med musik och jag vill uppleva den känslan att kunna lyssna 24 / 7, du vet hur det är Bryan.

Jag brukar även läsa din blogg varje dag, kommentera den hela tiden och önska nya låtar. Jag vet inte vad mer jag ska säga förutom att jag hoppas du gör rätt val. :)

2010-12-06 // 00:16:06
» Joggen

Waka flocka flames - No hands

Tjena Bryan!

Jag är lika stort soccer fan som du.Du är en fet skön lirare.Jag älskar din still.

Jag har precis gjort sönder skärmen på min ipod.Så jäkla sur.Skulle så sjukt gärna vilja vinn din itouch.

Bryan,kolla hemst gärna in på min kanal på youtube.

Namn:johanp345

Bye,vi ses;)

2010-12-06 // 00:17:44
» petitbooooooooba

Favoritlåt : Drake - I get lonely too



Tycker att jag ska förtjänar att vinna för att.. Min ipod blev precis snodd och tro mig när jag säger såhär : Jag utan musik är som ett hjärta utan ett slag if u know what i mean. Livet funkar inte helt enkelt. Kan inte lyssna på musik varken på tåget,bussen,skolan inget. Ända tillfället är nog när jag sitter vid datan. Har tänkt att köpa en ny men när jag såg att du hade detta som tävling så varför inte va med? Chanserna är nog inte stora med vad förlorar jag på det? Musiken är en stor del av mitt liv,en ipod skulle sitta perfekt just nu.



Allt för mig!

One love

2010-12-06 // 00:19:33
» Volkan

Favoritlåt Just nu : Trey Songz - cant be friends



Jag tycker att du har rätt med allt du sa om alla bloggare som inte har lika bra tävlingar som dig bror!

DIN MUSIKSMAK KNÄCKER !

Jag kollar din blogg nästan varje dag för att du är så jävla grym på fotboll !

En itouch skulle vara en dröm för mig mannen , jag har alltid velat ha en ipod/iphone men familjen har inte bra ekonomi :/



GLÖM INTE LATCHA UT FOLKET I ENGLAND ;)Bless

2010-12-06 // 00:26:24
» Klara

Heejsan Bryan!



Min favorit låt måste vara Ne-yo- So sick man tröttnar aldrig på den helt sjukt man har ju typ lyssnat på den flera år så det måste vara favorit låten, riktigt bra låt att bara ta det lugnt till. Jag följer din blogg och den är hur najs som helst, din personlighet och blogg är beroende assu! Men tyckte det var roligt att du satte just en ipod i tävlingen för jag har alltid velat ha en ipod touch! Men problemet är att pengarna räcker inte till, dom är absolut inte billiga, så en sånn mp3 skulle vara perfekt nu till jul. Sedan älskar jag musik också! Spelar musik 24/7! Man längtar verkligen hem för att sätta sig vid spotify så det skulle ju vara najs om man kunde lyssna på skolan, i stan, när man joggar, aah you name it! Så har du ju sveriges skööönaste musik smak! Vem vill inte ha Bryans itouch fullpackad med goa RnB låtar!

Skulle vara hur lycklig som helst för detta priset!

Ha det gött!

2010-12-06 // 00:27:01
» Merisha Nabulya

favorit låten: Bow wow - Big Dreams



Jag skulle vilja vinna mobilen för att jag älskar att dansa och om jag vinner den skulle jag kunna dansa över allt med den och filma så att jag kan lägga ut filmerna på youtube så att andra människor kan få uppleva samma sak som jag gör när jag dansar. Med dina låtar i mina öron är något som jag absolut inte kan motstå att dansa till. Det är också varför Big Dreams är min favorit låt, den handlar helt enkelt om att följa sina drömmar och aldrig ge upp.

2010-12-06 // 00:39:53
» sofia

hej fina du! Hoppas min kommentar blir sedd av dig för de gör den aldrig för mig :P



1 min favvolåt just nu e cinderella man med eminem!

2. Varför jag ska vinna, eeh. orkar inte hålla på förklara mig massor för du kommer endå inte orka läsa allt :D Men jag är en söt tjej som gillar livet! Men livet e ju inget utan musiken :D HAHA och så borde jag vinna eftersom att jag tycker du e fin :$ Och nej , jag håller med! Du e på högre nivå än kissie, kenza och bög amir som du sa :D

2010-12-06 // 00:40:10
URL: http://fency.blogg.se/
» Shpend Sadriu

den låten jag tycker mest om just nu är deemah - spanish guitar (lyssna på den och du kmr säga att vi har likadan musiksmak hehe), jag har funderat på om det är chris brown ft tyga - make love, men nä jag tror faktisk det är spanish guitar för det är den förta låten jag lyssna på när jag sätter mig vid datan..varför jag borde vinna ipoden kan nog bero på att vi har EXAKT, asså EXAKT likadan musiksmak och alla låtar du har het in på ipoden kommer jag inte radera en enda låt från eftersom jag antar att alla kommer va skön, från RnB/hiphop/pop/jag vet inte vad/du vet vad jag menar.. från Chris brown till Trey till jason derulo till MJ<3 till allt fan asså vi är identiska när de gäller musik haha.. och jag brukar, som den där Erik sa Motiveraren, jag bruka sätta mig i mitt rum och tänka in i min framtid vad jag vill bli och det skulle kännas skönt med lite skön musik, för jag vill gö musik, dansa osv. jag har ingen mobil eller mp3 lr nåt heller så de e kasst :S, och jag har alltid velat ha en ipod touch tro mig!! jag ska inte va egoistisk men jag hoppas att du ger den till den personen som behöver den mest.. hoppas de blir jag dock haha :D deuces, din blogg e chok nice brader keep up !

2010-12-06 // 00:52:17
» Alan

1. GO Hard - DJ Khaled

2. det är så bryan jag hade en mp3 förut innan min morsa kasta den på vägen för jag brukade oftast ha mina lurar i öronen och sen när jag en gång inte hörde va hon sa fick jag stryck utav hon, hon tog min mp3 kasta den på vägen o tills dess får jag inte köpa en från hon . jag har 1 data i huset och den får jag bara använda 2 timmar om dagen sedan tar hon min laptop och gömmer den , jag spenderar mest tiden på att kolla på din youtube kanal , Fan page och din blogg , diggar din musik din stil o jag hoppas att jag engång blir som dig , om jag nu skulle ha en itouch så skulle jag kunna vara inne på facebook och mm , så att jag inte känner mej mobbad mina kompisar säger att jag är zigenare för att jag inte har lurar till min mobil och att jag inte är inne på datorn så ofta , min mamma började göra så mot mig för 2-3 veckorsen o nu är jag oftast ute o lirar fotboll med mig själv i mörkret , känner mig oftast rädd för det är så tyst och om jag nu har en itouch skulle det förmodligen ändra min åsikt , för det jag känner mig omkring när jag är ute och sparkar boll och för engångsskull hålla klaffen på mina vänner och visar vem som bestämmer . och för varje gång jag är inne på din blogg blir jag allt gladare och känner mej en utav de bästa i världen du har en sån humor som alla försöker ha .

2010-12-06 // 00:55:08
» asma ismail

min favorite låt är Mohombi - final destination ,låten är föör underbar ,har just precis gjort slut med min kille. livet är ibland tufft. Har ingen musikspelare för tillfället,för syrran har tagit sönder min fattig denver. skulle behöver en mp3,men itouch sitter för perfekt just nu men det kan jag drömma vidare. PS vad heter låten i bakgrunden ,hoppas den finns med i din itouch. tack så mkt Bryan <3

2010-12-06 // 00:56:40
» Camilla

First day of school - souljaboy



tjaah!

det skulle vara nice att vinna en mp3, nu säger säkert alla exakt samma sak men jag älskar musik!!

seriöst jag sover, andas musik varje dag haha!

tyvärr blir mina vänner irriterad av det men thats me i cant help it right ? haha

och det är alltid ett + att få din mp3 också för din musiksmak e bara för tung ;)

much luv .C

2010-12-06 // 00:58:06
» Winta

Min favoritlåt just nu är Rebstar ft Trey Songz - Without you. Tycker att den är riktigt bra faktiskt.

Okej, min motivering lyder så här:

Min förra iTouch har precis gått sönder och jag är en sucker för musik, verkligen, sitter jag vid datorn har jag spotify uppe, sitter jag på bussen, tåget, vad som helst, om jag bara ska springa och slänga sopor så måste jag alltid ha musik. Men så tappade jag min fina iTouch när jag skulle ta hissen en stressig morgon. Började seriöst gråta, haha :(

Skulle jag vinna iTouchen skulle jag också gråta, av glädje, hähä, för det första skulle jag ju få en iTouch, för det andra skulle det vara DIN iTouch, med dina tunga låtar och sköna appar.

Din blogg är tung Bryan, I love it!

2010-12-06 // 01:41:09
» Maria

Whats my name - Rihanna ft. Drake



under morgonen,under dagen, under kvällen och under natten följer musiken med mig! En person som jag klarar sig inte utan sin mp3 i vardagen. Nu är mitt batteri förstört, kan du tänka dig att man sitter på tåget på väg hem, helt inne i sin låt, och sen bara SLUT (batteriet är schitzofren). Om du förstår min situation så förstår du vad musiken betyder för mig. Musik gör mig glad och tar mig till en annan värld, min värld.



Jag skulle vara otroligt tacksam över den och använda den varje minut VAFAN :D!!!!!!!!!!!!!!

2010-12-06 // 01:41:14
» vali

amen hej:)

ja vill ha o ja ska ha o ja ska få den jevla itouch!

ja ska vinna o vill vinna den!

dem primitiva idioterna tog sonder min kvast i omkledeningsromet o dem rokkkade ta sonder min ipod o vaktmestare han sa de sista chansen. o vilken den frisir du har.."hehe" halloooo!

ja måste dansa lite som i slovenien o sarajevo 1986 do ja han real madrid spelare dansa lite tillsammans.

de va ja som tog den fron gatan till vasalund,darfor ja måste få den her itouch!// TORRES.PAVLU!

2010-12-06 // 01:41:37
» Sanna

Hej Bryan :)



Min favorit låt just nu måste vara Baby Ranks - Verme, ganska gammal men den väcker så galna minnen och man blir så glad, glädje är allt!



Jag vill gärna ha din ipod. har aldrig ägt en ipod/mp3 eller liknande, tragisk jag vet. har fått stå ut med tegelstenar till mobiler där man inte kan ha många låtar alls, det skulle betyda allt om jag vann:) Jag vill inte dra någon snyft historia men jag har vart sängliggande i 3 dagar nu och får inte anstränga mig i 2 veckor pga lung inflamation :( En ipod skulle sysselsätta mig och jag skulle bli oerhört glad.



Även om jag inte vinner vill jag att du ska veta att jag har följt din blogg i ca 1 år. Du inspirerar på många sätt och du ska vara jävligt stolt över dig själv. Jag tror påriktigt att du kommer lyckas i framtiden, du kommer bli stor, din vilja är den starkaste jag sett.



ta hand om dig :)



2010-12-06 // 01:58:11
» M

Min favorit låt just nu måste vara drake(aka my furure husband) - brand new, ganska gammal låt men den väcker minnen, o texten slapz vem har aldrig känt så liksom??



jag har aldrig ägt en ipod im oldschool har använt mig av mobilen som förövrigt har 256mb minne= 57 låtar hahhahahah :p



jag har iallafall följt din blogg since day #1, och jag kan förövrigt säga att jag lyssnar på låtarna du lägger upp så ipoden är bara ett plus!! jag skulle vara otroligt tacksam över den och använda den varje minut no kidding!!

2010-12-06 // 02:48:13
» Karim

Favoritlåt: Wiz Khalifa - Black and Yellow



Brayan! det finns inga ord för hur TUNG blogg du har, din blogg är en klass för sig själv.

Jag diggar alla dina fotbollsvideosar du lägger upp och allt du skriver om fotboll och annat. Jag chekkar in minst 4 gånger om dagen det är en av mina rutiner broo! allt du gör det du vosar och inspirerar din sköna läsare att ingenting är omöjligt, för mig är du spikat min förebild allt från fotbollen till musiken till din swaag och det bästa är att du delar med dig av ditt vardagliga liv och dina tankar. Du har världens skönaste musiksmak



Vill vinna iTouchen för att jag har samma skööna musik smak som dig och att min förra iphone blev stulen det är tråkigt att inte lyssna på musik på väg till skolan eller när man själv gymmar men eftersom att det är Bryan sveriges skönaste blogg så har JAG chansen att vinna en iTouch med världens skönaste musik! de sista ja vill skriva är att fortsätt kämpa, du kommer nå ditt mål! Och du har sköönaste bloggen, sluta inte blogga! kom ihåg! Success is not the key to happiness. Happiness is the key to success. If you love what you are doing, you will be successful.

Peace broo!

2010-12-06 // 03:10:44
» Alex

Heej bryan! du är grym och detta är en awsomé tävling bror :D



Min favorit låt just nu är: live the way you lie part 2,

Den är grymt fin tycker jag gillar när Rihanna sjunger den i början,



Nu till varför jag ska vinna din itouch!

För det första skullé det va grymt nice att få ha en personlig sak som du har haft efter som jag följt din blogg väldigt länge nu och jag själv har en dröm som dig att bli riktigt bra i fotboll, Du insperarar mig väldigt mycket och jag vet att många många andra tycker det med, du har en sköön personlighet och jag diggar dig bror!

Asså jag vet inte riktigt vad jag ska säga men jag skulle bli riktigt glad om jag vann din itouch just nu har jag ingen mp3 eller nått.. Jag har lite låtar i min nokia som e rätt sliten och jag kan typ bara ha ett fåtal låtar i den eftersom minnet inte är så stort i den, Då skulle det va perfekt att ha din itouch att kunna lyssna på musik i plugget o när man är på väg hem, särskilt nu när det är vinter och jag har cirka 2 km till skolan som jag går varje dag för att få lite extra motion :D

Det var nog allt jag hade att säga :D HA en riktigt god jul bryan och hoppas vi ses nån gång :D

Keep it upp bror !

2010-12-06 // 07:38:01
» sabbi :)

Hej Bryan!



1. Diggar två låtar just nu de är coconut tree med mohombi och da style deh med busy signal



2. För det första om du tänker låta dina låtar vara kvar så slipper jag ladda ner för du har så tung musik smak :) för det andra min mobil har skit dåligt batteri så man kan knappt lyssna på musik utan att den dör på en gång, för det tredje ingen musik INGET liv!! egentligen fatta vad tråkig världen hade varit utan musik :P



P&L

2010-12-06 // 08:05:43
» Josefin

Hej Bryan, jag skulle så gärna vilja vinna den här Ipoden för den har ju sannerligen gett dig tur! Och i vintermörkret skulle man vilja ha något att lyssna på. Och du har bra musiksmak. Jag har också fotbollsdrömmar och det skulle vara coolt att ha en sak som du haft. Din blogg är rikitgt bra och jag är inne minst tre gånger per dag! God Jul

2010-12-06 // 08:24:53
» sami goitom

Min favorit låt just nu? svar: Jag tycker att det är Tinie tempah-pass out

Varför jag ska vinna? svar: Jag tycker att jag ska vinna för att jag har ingen ipod och det behöver jag eftersom det e typ skönt när man kanske ska gå till stan eller någon annanstans så lyssnar man på vägen det skulle vara fett chill. Jga brukar aldrig göra det så jag skulle vilja ha den, också att jag har läst från dag 1 och bara läst och läst men väldigt snällt av dej att du gjorde den här tävlingen. Peace

2010-12-06 // 08:47:10
» Vicki

Heej bryan!

Min favorit låt just nu är privateshow med collie buddz eller dont you know med Isasha, har många sköna låtar så det va svårt att välja.Jag valde låtarna för jag har många fina minnen med dom. varför jag skulle förtjäna en ipod mer än dom andra vet jag inte men jag skulle andvända den hela tiden, går på dancehall och andvänder musik hela dagarna men det är svårt att ta med sig om du inte har nån mp3. jag tänker inte börja fjäska och skriva att jag läser din blogg 24 and so on, hör inte hit XD. älskar musik dör för musik så om jag skulle få ipoden skulle jag få min musik 24/7, låter inte de fett soft! ;D<33

musiken hjälper mig att vara mig själv och glöma det som händer runtomkring.

Vet inte om jag kan skriva mer eller förklara för dig via ett inlägg hur mycket det skulle hjälpa mig att vara mig själv och hjälpa mig om jag fick ipoden.



Peace & LOVE

2010-12-06 // 09:28:44
» Dennis

TJA BRYAN DU E KUNG DIN BLOGG ÄR KUNGLIG!



Nummer 1 på min musik lista at the moment är Right above it- Lil wayne,Drake



Varför ja ska vinna ?



asså bror ja njuter av musik 24/7 men ja har aldrig haft en ipod eller itouch osv :S

aldrig haft cashen...:(

ja har fått gå runt med min mobil från 1900 talet och skämts, den skiten fucking laggar varje låt !,

om jag skulle vinna skulle det vara en perfekt present till jul.



Btw bryan stödjer dig på facebook på din nike the chance page, asså du är kung, fortsätt kriga bror så vinner du en av åtta platserna i Nike Academi!

2010-12-06 // 10:13:24
» Aid

Shoo Bryan! Jag tar låten Freeze med Chris brown & T-pain. Jag väljer låten pga av att det är en låt som får mig att hypa!



Varför jag tycker att jag ska vinna är för att jag alltid velat ha en ipod touch, och nu när jag har chansen satsar jag.



Tack för en bra blogg Bryan, hoppas att du kommer långt med fotbollen, jag ska ha dig i mitt karriärläge i FIFA 2013!

2010-12-06 // 11:11:06
» diana

shu Bryan!

aboow har många favorit låtar så jag tar en av dom, då blir det 50-cent ft Jeremih - Down on me

det är fett skön låt med härlig text, beatet är nice också, absolut en chill låt;)

Varför jag ska vinna? -

Har en lur med dåligt ljud och lite minne maan! fett dåligt för jag älskar musik, ledsen, glad, romantisk, arg va som helst, de första man gör är oftast musik visst? ;) jag lyssnar ofta på radio då jag pluggar, härliga låtar på din gata, så fort jag får reda på va låtarna heter, katching laddar ner dom på datan o in i luren, iallafall så har jag stor passion för musik men har ingen bre grej som jag kan lyssna från, speciellt nu när jag har 1h med buss till skolan så både fram o tillbaka e de härligt me musik, tiden går snabbare & man slipper höra småbarn/bebisar gråta o skrika i bussen ahahahah! och att du har haft ipoden är ju fettare + din musik i, mannen fett häliiit ju! :D



har precis börjat följa din blogg, rkt soft e du! ha de fett king ;)



/Diana Padyasek - [email protected]

2010-12-06 // 12:02:36
» Linnea

Min favoritlåt just nu är Hold my hand med Sean Paul, jag känner igen mig i låten för jag har precis blivit tillsammans med en kille som jag verkligen älskar, men problemet är att han bor typ 5-6 timmar ifrån mig så vi kan inte träffas så ofta. Så när jag hör låten så känns det bättre för jag vet att han ändå finns där för mig.



Varför jag ska vinna? Jag älskar musik och jag vill ha många låtar att lysnna på, men jag har bara 1 gb minneskort i min mobil och ljudet är inte heller så bra, och jag har inte heller så mycket pengar plus att jag måste köpa julklappar också. Skulle verkligen bli skit glad om jag vann!



Diggar din blogg Bryan, du har bra musiksmak också haha. Keep up the good work, du är grym!

2010-12-06 // 13:08:06
» Emelie

Favoritlåt just nu: Engel med Rasmus Seebach

Detta är första gången jag läser din blogg, den är så himla skön. Älskar din personlighet du visar i bloggen. Du är inte som alla andra du står liksom ut på ett bra sätt. :)

Jag skulle vilja vinna den för att, en av andledningarna är nog för att jag har tappat bort mitt headset till min mobil, och det tar mig ungefär en och en halvtimma att åka till skolan o det vore ju schysst att kunna roa mig med lite musik på ''resan'', och så är det så att man kan inte köpa nytt headset separat till den hära mobilen då måste man köpa en ny mobil, och det har jag helt enkelt inte råd med :P

Ha det bra!

2010-12-06 // 13:10:52
URL: http://knaasigast.blogg.se/
» Jamaal

Hej jag heter jamaal och har följt din blogg sen mars 2010. alltså vi tävlar jag inte om en varlig ITouch 8GB jag tävlar om Bryans massa itouch 8GB som har sköna låtar. och gryma filmer som lottery ticket hah :) just wright brooklyn finest såna sköna filmer som du brukar tipsa om. Min favorit låt är Gypian- beatutiful Lady. Bryan kom ihåg du är en bra förebild för många här i Sverige.

2010-12-06 // 13:38:36
» Roya

1. Playmen & Alceen - feel your love

2. Har följt din blogg i nästan 1 år nu och du har alltid lika sköna tävlingar ;) Men jag skulle vilja vinna ITouchen för att jag har en jätte gammal mobil som jag inte kan lyssna på några låtar på lektionerna medans alla andra gör det och alla bara ska du inte få en ny mobil snart? och jävlas med mig.. gissa om dom skulle hålla käften om jag kom med ITouch 8GB med typ bästa låtarna i till skolan! :D

slänger även in att du har jävligt skön och inspirerande blogg! Kärlek och respekt ;) haha

2010-12-06 // 13:56:50
» Nathalie

Min favoritlåt just nu at the moment är Grenade med Bruno Mars. Man smälter av hans röst vafan..

Anyway, varför jag borde vinna handlar inte om att jag har dålig ekonomi på något sätt. Skolan, träningar och allt annat rullar på, livet är på topp helt enkelt och jag brinner för musik så en iTouch skulle vara pricken över i:et! Peace

2010-12-06 // 14:16:44
» Sandra Anaa

Hej bryan :)

Min favorit låt just nu är no bullshit med chris brown såå bra!



Jag skulle bli överdrivet glad om jag skulle vinna din ipod. Igår när jag och mina vänner skulle hem med buss satt ALLA med sina ipods, och jag fick sitta och stirra ut från fönstret eftersom att jag inte ens äger en mp3 :( musik är mitt liv. när jag ska sova lyssnar jag, när jag äter, när jag går på toa.. överallt seriöst. har varit utan musik i 2 veckor snart eftersom att min mobil gick sönder, vill köpa en ny men pengarna finns inte :( du skulle göra mitt liv tusen gånger bättre om jag vann :D Ska snart åka med tåg till göteborg & utan musik överlever jag inte, rädda mig super bryan hahah :D



Du är en galen inspiration, keep it up!! <3

Looove!

2010-12-06 // 14:20:09
» Adam

tja Bryan!

min favorit låt just nu är gyptian beautiful lady

Precis som dig försöker jag lyckas med fotbollen. Går in på din blogg varje dag och dagar jag har det svårt. ibland känns det som att jag inte klarar av pressen men du ger mig en galen inspiration, du får mig att vilja fortsätta. Musik är en stor del av mig, innan matcher får den mig att bli taggad. utan musik skulle jag helt seriöst inte vara den jag är idag. har vart med i lite problem på sistonde men har valt att börja om, vill inte vara den jag var, vill satsa på bollen nu. Din itouch skulle vara en galen bra start på mitt nya liv!

fortsätt med det du gör, du inspirerar mer än vad du tror galen förebild!

peace bro



2010-12-06 // 14:36:12
» andre

Shoo, Bryan.



Min favoritlåt just nu är Chris Brown feat. Tyga - Make Love. Tung låt. Den man pumpar varje gång efter träningen :D



Varför jag vill vinna är för att jag alltid har velat ha en iPod Touch. Jag går där i skolan med min övergamla iPod som inte ens har färgskärm. Jag gömmer den alltid i fickan så jag inte ska behöva skämmas :P



Min mamma åkte till Kina för några veckor sen och jag gav henne pengar och sa till henne att köpa en iPod om hon hittar en. Tro det eller ej. Hon hittade ingen. Jag var översur när hon kom hem. Jag hade väntat med en sån j*vla spänning så kommer hon tomhänt.



Hon sa att det bara fanns kopior o sånt överallt. Man vill ha äkta vara såklart. Eftersom de är ganska dyra här i Sverige har jag inte råd att köpa en. Jag sparar just nu till fotbollsskor. Det är det som är prio number one. Men om jag hade fått en iPod nu hade det varit riktigt soft. Stort tack till dig om jag vinner. Jag kommer börja läsa din blogg ännu mer än vad jag gör, och tipsa kompisar. Vem vill inte läsa Sveriges Skönaste Blogg? Peace out!

2010-12-06 // 14:42:43
» Hanna

Shoosan bryan!



Jag har många låtar jag diggar men någon jag kommer på sådär på direkten är jason derulo - what if. Budskapet i låten är så fint och det får en och verkligen tänka till. En annan låt är Chrystian - Something About You en låt som är otroligt skön och har en fin text den med, speciellt nu när man har hittat någon man diggar lite extra :D Varför jag ska vinna? Musik betyder så otroligt mycket.. de galet egentligen! Musik är ren lycka, den gör en hel. Du vet vad jag pratar om: man gråter, skakar rumpan, flippar, chillar, städar, tränar ja allt möjligt till musik. Jag lyssnar på musik vad jag än gör, haha precis som dig .. du flippar alltid till musik oavsett. Det är standard :D Ipod touch med 8gb (!!!!) skulle göra mig ÖVERLYCKLIG! Nu har jag bara en vanlig mp3 med världens repa på displayen .. så tro mig det skulle göra mig j*vligt glad om jag vann. För grym tävling btw, Bless!



2010-12-06 // 14:45:12
» Josefin

Glömde skriva att min favoritlåt just nu är petter- stockholm i mitt hjärta

2010-12-06 // 15:14:42
» Bruce

heeeey Bryan bror ! :D



Hm svårt att välja en favorit låt finns så många bra nu men jag lyssnar väldigt mycket på rihanna så får nog bli:

Only Girl - Rihanna, Tycker den e riktigt sköön!



Nu till varför just jag ska vinna din itouch:

Det skulle va helt underbart och få en ipod som självaste BRYAN har haft:D Jag har följt din blogg i snart ett år ungefär, Jag håller verkligen tummarna för dig och hoppas och tror du kommer kunna gå riktigt lång i din fotbollskarriär,

Min familj älskar jag hur mycket som helst dom är allt för mig, men dom har haft svårt att hitta jobb här i sverige, vi kommer från början från england, och jag var 6 år när vi flytta hit, för mig har det går bra i skolan och jag går i 7:an nu. men min mamma har inget jobb och pappa jobbar på en bensinmack som inte ger så jätte bra betalt.. så jag brukar inte få så mkt när jag fyller eller när det är julafton som det snart är... Så det skulle verkligen betyda mycket för mig att kunna få en sak som är lite dyrare som jag skulle kunna ha med mig se på filmer och lyssna på musik som jag gör väldigt ofta.. men det är mest radio i min mobiltelfon för den kan inte ha så många låtar efter som jag inte har något minne i den.. :( Så skulle jag vinna din ipod skulle jag kunna ha massa massa låtar och jag skulle verkligen använda den,

Det var allt för mig, Ha det bäst bryan och fortsätt kriga och kriga ge aldrig upp du kommer bli riktigt bra bror<3 håller tummarna för dig!:D



// Bruce

2010-12-06 // 15:16:22
» sassa

Min favorit låt just nu är: Slave to the Rythm -Michael Jackson nya låt.

Varför jag ska vinna är för att musik betyder så mycket för mig och jag har alltid velat ha en itouch. Just nu lyssnar jag på min mobil, men också för att det är dina låtar och som vi alla vet. Bryan's taste is great :)

2010-12-06 // 15:33:38
» Beatrice

Tjo Bryan :)



det är ganska svårt för mig att välja en låt men om jag måste säga 1 så måste jag välja Coming home med diddy-dirty money. sjukt bra låt :)



Varför borde jag vinna din Itouch? Hmm varför inte hahah :P

jag började läsa din blogg för ungefär 1 år sedan och sen jag börja läsa din blogg blev jag lksom hooked på den. jag ha läst exakt varje uppdatering på bloggen. diggar din blogg och jag tycker att det e sjukt bra av dig att du delar med dig av hur du tycker och tänker. din blogg är inte som alla andra bloggar, och det är det som gör din blogg så bra.

Musik är en stor del av mitt liv musik är min utväg när det blir jobbigt för mig. jag måste säga att den hade varit sjukt bra att ha när jag ska åka England :P innan jag avslutar mitt inlägg så måste jag säga att du har sjukt bra musik smak :) // B from Face

2010-12-06 // 15:37:51
» Caroline

Tjo bryan :D Okej favorit låt vilken svår fråga tror det är Whats my name - Rihanna ft Drake den e fett tung asso. Varför borde jag vinna din itouch? Jo för att det e ju snart jul o så, vill ju göra mamma lite glad. Skulle get bort itouchen till henne, i min familj har vi inte så gott om pengar så vill göra en riktigt surprise på julafton och göra henne glad, mamma betyder allt för mig <3. Thanks!

2010-12-06 // 15:56:58
» S

Min favoritlåt just nu är Another you - Chris brown.

Låten är underbar, har jättebra beat och text och är perfekt när man vill chilla på bara höra Chris Browns underbara röst.

Jag vill vinna den här itouchen för att musik är allt för mig, vad jag än gör handlar om musik, jag älskar musik. Jag frågade min mamma häromdagen om jag skulle kunna få en ipod touch nu, för att det känns som att all min styrka, mitt hopp och min inspiration som jag får av musik inte får plats i en rutten sony ericsson mobil. Jag har inte råd att köpa en Ipod touch eller något sådant för att mina föräldrar sparar väldigt mycket till mig, senare i livet. Jag känner att även om musik är en sån stor del av mitt liv så får jag inte chansen att utforska den som jag egentligen vill. Jag hoppas verkligen jag vinner och att det här var en bra förklaring nog. Tack så mycket för den här chansen! :)

2010-12-06 // 16:23:09
» Meehtaaap

Hej bryan! Min favoritlåt är Jeremih ft 50 cent - 5 senses den är tuuung, de finns en till som e bra sean kingston ft Rihanna - Whats my name dene också bra :) Men nu till varför ja vill vinna, asså Bryan, snälla du ska se vilken lur jag går runt med. Jag lovar om jag vinner jag ska visa dig den HAHAHAH, du kommer skratta det är en ful nokia. Jag kan inte heller köpa en ny lur nu, de ekonomi kris tider asso, ja övningskör också plus ja går tredje året i gymnasiet = dyr fest. Du vet själv hur de e när man ska köpa mössa klänning, klackar, fixa naglar. Eller aa de sistnämnda vettu inte för due ju kille HAHAHA, men tänk på oss tjejer :( Ja lovar ja skäms när ja hör den fula ringsignalen låta, därför lägger ja den alltid på ljudlös så man inte hör den fula döda ringsignalen, ja lovar den låter som om den ska dö när som helst HAHAHA. Min förra tappade jag på bussen det var en sony ericsson, saknar den för den hade musik o allt :( Det skulle va guld om ja vann den här mobilen, den har allt i ett. Anteckningar, almanacka, musik, ringa sms kamera allt i ett, exakt vad ja behöver. Orkar inte sitta o bläddra i en almanacka när ja har en mobil som sköter det right? :) såå snällasnälla låt mig vinna, det skulle betyda guld för mig! Plus din blogg är skitbra också, du har exakt samma musiksmak som mig faktiskt (: och du skriver bra, och jag hoppas du når ditt mål och ha de bääst, due tuung mannen ! / En tjej som skulle bli öööverlycklig om hon vann ! <3

2010-12-06 // 16:30:21
» Ammar !

Beamer benz or bentley - loyd banks

moment 4 life - nicki minaj (drake)



Jag skulle gärna vilja vinna för jag hade precis tagit sönder min syster ipod, och ja har väldigt dålig ekonomi just nu, mina föräldrar skilde sig nyligen och de har också svårt med ekonomin, men jag skulle ändå gärna vilja ge tillbaka en ny ipod till min syster som chekar in din blogg varje dag och det gör jag med.



holla 'N' peace !

2010-12-06 // 16:33:18
» Faida

1. Favorit låt just nu: Rihanna Only girl (in the world)



2. Jag tycker att jag ska vinna eftersom att jag är en tjej som älskar musik! Jag lyssnar hela tiden när jag har tid eller när jag bara tar det lugnt. Din blogg är så mycket mer än bara en blogg den ger mig tips om de senaste låtarna samt inspiration. Du får en att tänka efter om vad meningen med livet egentligen är! Att få en itouch som du äger är som att få ett hederspris, den kommer att betyda så mycket mer än MUSIK. Fortsätt med det du gör, gillar ditt ärliga jag, vilket får mig att läsa din blogg minst 3 ggr om dan<33

2010-12-06 // 16:36:11
» bagarN

Tjeenare Bryan :D



Favoritlåten just nu e såklart Overtime - Ace Hood.

Eller den har varit de e tag nu, minns när du la upp den på bloggen (eller din fan page eller vare var, jag följer ALLT haha)den motiverar iallafall mig grymt mycke.



Nu till motivering hah:

Jag ska vara HELT ärlig med dig å säga att jag har faktiskt redan en iTouch 8gb, men nu äre så att min lillebrorsa önskar sig en i julklapp, han är 14år.

Han lyssnar på musik hela dagarna och han behöver verkligen en. De är bara de att varken jag eller han har pengar till en, och jag har snakkat med morsan om hon ahde tänkt köpa en till han men både hon och farsan har de lite tufft med ekonomin om du fattar :(

Så om jag vinner ( vilket jag verkligen hoppas att jag gör)så ska ha få min gamla iTouch och jag tar din haha såklart jag vill ha dina låtar :) tunga e vad dom är. Om jag inte vinner så har jag inget att ge brorsan då jag inte tjänar några pengar just nu.

Så snälla Bryan, du vet, man måsta tänka på familjen också :)



PS. videoinlägg ska de va när du hinner :)



[email protected]

2010-12-06 // 16:52:25
» Ayan

Heysan Bryan :D



För det första du har absolut sveriges skönaste blogg och den bästa musiksmaken av alla bloggare. Jag har följt dig ända sen Maj det här året och varje dag kollar jag in din blogg för att jag har den som min startsida :) I love dina videos för du har alltid bra musik i bakgrunden och du är överdrivet söt.



Min favorit låt är Just the way you are av Bruno Mars. Jag är som du, jag lyssnar mycket på texten och vad låten handlar om.

Jag skulle vilja vinna din itouch för jag älskar din musiksmak och för att jag har en dålig mp3 nu. Jag har en creative och det är jobbigt för jag måste alltid köpa batterier till dig. Jag skäms också när jag sitter på tåget, jag hatar att ta upp den för alla andra har bättre mp3 än mig. Allt är dåligt med min mp3 som jag har nu, den är bara 512 mb så jag kan inte lägga in alla låtar som jag vill ha.

Eftersom jag inte firar jul så kan jag inte önska mig en ny mp3 heller som många andra kan göra nu om några veckor.



Men bryan jag hoppas verkligen du når dit mål i livet bryan, jag vet att du vill bli fotbolls proffs. Du har skrivit om det många gånger och du är på en bra väg. Fortsätt bara. Keep up the good work och nån dag snart kommer du lyckas.

Som du brukar säga, Kärlek och Respekt /Ayan

2010-12-06 // 17:43:31
» stephanie

Min favoritlåt just nu är T.I ft Chris Brown- Get back up. Den är min favortilåt just nu för jag har bestämt mig för att släppa taget om all gammal shit som hänt mig o allt som jag har gjort i livet som har varit dåligt. Och alla som behandlat mig som skit o sagt t mig att jag inte är värt nåt. Texten i låten motiverar mig till att get back up.



alltså.. Jag har inte värsta fattiga familjen eller världens anledning till att det är synd om mig o att jag ska ha den, jag vet att det finns folk som har det värre än mig men ärligt talat skulle jag vilja vinna ipoden för att jag aldrig haft en och jag älskar musik. du har i sort sett samma musiksmak som jag har och den är den bästa forreal!

Jag vill ha den för att kunna lyssna på bra musik som jag älskar och får mig att må skitbra,du förstår inte vilken styrka bra musik kan ge mig på morgonen. dom har sammarbete med nike typ,stegräknare o grejer vilket e bra för jag har bestämt mig för att börja träna och bli någonting..du har faktiskt inspirerat mig. Och det skulle betyda mkt att få den från just dig som kämpat dig upp o blivit typ stjärna.

2010-12-06 // 17:57:35
» Aamina

Jag tycker jag förtjänar denna itoch'en för att min pappa har inte ett bra jobb där han tjänar tillräcckligt med pengar så att ddet räcker till min familj, så jag får inte ens vecko/månad peng min pappa var så snäll så att han hade sparat ihop pengar till att köpa en mp4 men efter två dagar när jag hade träning (fotboll så klart) så hade någon tjuvat den och nu har min pappa rest till england och kommer vara där flera månader framåt, och vi har inte råd med arr köpa en mp3 elr något, jag älskar musik&fotboll bryan du är min förebild! jag älskar din musik smak och tycker du är rätt snygg också, jag önskar dig ett lycka till med fotbollen och ha det nice puss&kram :D

2010-12-06 // 18:01:53
» Aamina

och min favorit låt just nu är lil twist ft bow wow little secret och det var du som visa mig den :)

2010-12-06 // 18:03:24
» Haris

1.Min favorit låt är Just the way you are av Bruno Mars.

2. Varför jag vill vinna Itouchen är för att jag lyssnar på musik nu och det är det som inspirerar mig att klara av skoldagarna, få energi till träningarna!!Har nästan samma musiksmak som du :) Haha mitt liv handlar typ till hälften om musik :D Jag har läst din blogg i kanske ett halvår nu och när jag läser din blogg får jag

inspiration till träningarna och du är ABSOLUT min förebild just nu! Hoppas att en dag bli som du när det gäller fotbollen hehe

Ska inte skriva så mycket mer!



3.HARIS - [email protected]



PS: HOPPAS VERKLIGEN DU NÅR NÅR DIN FOTBOLLSKARIÄR I ARSENAL,KÄRLEK O RESPEKT!, HARIS

2010-12-06 // 18:03:42
» Meehtaaap

Tjoo igen Bryan, asså vettu va ja insåg tills nu? Att det inte är en mobil du lottar ut utan en itouch, HAHAHAH så jävla duuuum man e. Vad skämmig man kan vara, riktig tabbe. De kan man förstå också, är ju född 1 paril, a real joke :( Men bryan ja vill vinna den ändå, älskar att lyssna på musik, ja till och med checka in din blogg igen o insåg att ja hade skrivit helt fel, hahah krigare assåå . Men pleease bryan låt mig vinna den här, vinner aldrig något har alltid otur, om ja vinner den här så kommer den bringa lycka för musik gör mig skitlycklig o glaad, o kan koncentrera mig bättre på allt annat. Snälla söta Bryan holla at me ! <3

2010-12-06 // 18:09:04
» safia

1. Chris brown ft Kevin Mccall - All off



2. Det hade vart grymt att vinna din itouch eftersom du&jag har exakt samma musiksmak, jag skulle nog inte tycka en enda av låtarna du har på den skulle va dålig.

Jag lyssnar på musik i stort sätt överallt, på bussen, i skolan, när jag duschar.. u name it men jag har ingen ordentlig ipod eller liknade till det så jag måste använda min mobil, eller min mini laptop som inte har så bra ljud. Så det hade verkligen suttit fint men din itouch med sköna låtar, peace!

2010-12-06 // 18:10:18
» Meehtaaap

Bryyan, ja kan nöja mig med min fula mobil iallafall, men åtminstone låt mig lyssna på skön musik om ja vinner den häär de skulle va bäääst! Hahaha asså shit jävla krigare jae, ska sluta stalka ditt kommentarsfält nu hahahaha sorri <3

2010-12-06 // 18:14:00
» manne

1. Right above it me lil wayne ft drake.



2. för att ja har alltid velat ha en ipone men har inte råd åker nästan buss hela tiden för bor så långt utanför stan så sitter i buss nästan 1 timme till skolan varje dag och då skulle de va skönt och bara ha en ipone med din musik ! och du har bästa musiken så de skulle va så jävla skönt och helt jävla grymt plus att man kan sitta o spela spel elle vad som det skulle va så jävla grymt och man vann den skulle fan va en dröm plus bästa julklappen någonsin !!!

2010-12-06 // 18:16:18
» manne

1. Right above it med lil wayne ft drake.



2. för det första för att jag alltid har velat ha en iphone men har aldrig haft råd att köpa en och om man skulle få din skulle ju bara va för jävla coolt asso och grymt me din musik och allt :D men ja bor fett långt från stan så sitter mer än 1 timme på bussen till skolan varje dag och då skulle de va så jävla skönt och sitta och lyssna på musik eller spela spel eller vad som det hade bara vart för najs asso !!!

2010-12-06 // 18:19:54
» Marissa

1. Vilken är din favoritlåt just nu? Favorit låt just nu är nog Usher - Move(redone remix)

2. Motivera varför just DU ska vinna! Ja, varför beror nog på att jag oftast gillar att ha musiken runt omkring dåliga tider och då jag mår som sämst, music is like a comfort zone och älskar att sjunga kommer satsa mycket på musiken efter skolan och så. Har ju musik omkring då jag mår på topp, de bästa är när man sätter på en låt som typ Ushers låt Move och bara dansar till alla beats, alltså ryser till bara jag tänker på det, sitter och har låten spelande i mitt huvudet, right at this moment haha. Tänker tillbaka på goda tider och är helt bort från världen, the music takes me to my own place.Music is HOME, a place to call you own. SKulle vara grymt bra att ha en ithouch, istället för att sitta framför datorn hela tiden för att lyssna på musik, mobilen orkar jag inte med, den strular hela tiden, den är ju ca 6 år gammal haha.

3. Glöm inte skriva ditt namn och din e-post så att jag kan nå dig.; Maria, [email protected]



Hoppas du har en riktigt skön o underbar vecka Bryan, och hoppas ju på det bästa att du också når dina drömmar så som jag vill med min musik dröm. Bara vi satsar riktigt hårt kommer vi nå fram någon dag !!

Keep in mind, anything is possible, don't let anyone break you down and keep moving high until you are the king of the hill. Michael Jackson Inspiration (from History song)



Love Maria

2010-12-06 // 18:21:44
URL: http://gameovergambler.tumblr.com
» Patrik kousis

1,Make Love med Chris brown ft Tyga

2, ja borde vinna den för att vi har samma musik smak,båda gillar chris brown:) :D , ee och vi har samma dröm, om att bli Fotbollspelare , Båda gilalr ROnaldo så vi är lika :D

2010-12-06 // 18:23:10
» manne

1.right above it med lil wayen ft drake.



2. För det första för att jag alltid har velat ha en iphone men aldrig har haft råd att köpa en och om man skulle få din skulle de ju bara vara för coolt och najs , me all grymm musik och att om man vann få din , för coolt! men ja bor fett långt från stan så åker mer än 1 timme buss till skolan varje dag och om man då hade haft en iphone kunde man bara sitta och lyssna på all musik och då hade de bara vart skönt att åka bussen varje dag plus att de skulle bli bästa julklappen någonsin!

2010-12-06 // 18:23:31
» Patrik kousis

1,Make Love med Chris brown ft Tyga

2, ja borde vinna den för att vi har samma musik smak,båda gillar chris brown:) :D , ee och vi har samma dröm, om att bli Fotbollspelare , Båda gilalr ROnaldo så vi är lika :D

2010-12-06 // 18:24:24
» sins

hur utser man en favorit låt, kommer ju nya varje dag fan, just nu i alla fall, Mafia k1 fry - Une prise. Ta o checka in gruppen Mafia k1 fry fransk rappgrupp som är tuuuuuuuuuuuuuuuuung!



Nu till motiveriiiingen, i grund o botten är jag en tuggare som tuggar ut dagarna genom att tugga i centrum. jag är en chillare rakt av som dör för fotboll! men grejen är att tuggar man inte på rätt sätt så är det tids slöseri, man måste ha bollen me sig o tugga, jag menar verkligen, TUGGA.

2010-12-06 // 18:39:21
» Emily :)

1.Min favoritlåt just nu e Just the way you are med Bruno Mars.

2. Jag tycker att jag ska vinna för att jag började läsa din blogg sen starten och den har alltid varit lika grym enda sen dess man kan bara inte sluta läsa keep it up! :) och jag märkt att du har förändrats en hel del fast på ett bra sätt genom att du har blivit motiverad och du har ett mål i ditt liv som du vill följa och inte bara det utan du motiverar andra också att följa deras drömmar precis som du gör själv och det har verkligen hjälpt mig att inte bara sitta hemma och lata mig utan jag har nu börjat bli aktiv och gå på alla träningar och kämpa för de jag vill så jag vill verkligen tacka dig för det men aa jag tycker att jag ska vinna för jag har en sån stor kärlek för musik det är verkligen mitt liv de följer mig vart jag en går men tyvär så har jag bara min kassa mobil med väldigt dåligt ljud musik får mig att må bra när ingen annan el något annat kan göra mig glad de får mig att känna mig fri från alla problem. skulle bli den gladaste tjejen i världen ifall jag skulle vinna utan tvekan.

p.s Tack för en otrolig skön blogg med en down to earth person som bloggar och bra musik smak me love :D

2010-12-06 // 18:46:13
» Tony

Sammie - Come home



Om d e itouch fyra med kameran så skulle jag vilja ha den för att min kusin har flyttat utomlands o d skulle vara sweet och facetime:a med honom :) kan dock inte som alla andra säga att jag läst din blogg sen dag ett eller i flera år, utan klickar in hit då o då. Irriterade mig på dig i början (fråga mig inte vrf) men har märkt med tiden att jag börja digga dig o sättet du vill uppnå din fotbollskarriär. So my bad for that.



Iaf lycka t i England ;) peace

2010-12-06 // 19:06:12
» Hanna'

Min favoritlåt just nu är Aaliyah miss you feat. Jay Z , inte värsta nya låten men det är en låt som är väldigt fin och det är inte bara nån som sjunger en massa bullshit. ( Rest in peace Aaliyah )



Varför jag tycker att just jag ska vinna är eftersom att jag diggar hela dej din musik smak din blogg,allt! Du har den bästa musiksmaken, du verkar vara fett härlig, aa & som sagt diggar dej grooft mycket! Vi har samma intresse också FOTBOLL :D jag spelar i vasalunds IF som du gjorde hehe , du är grym på fotboll & jag hoppas verkligen att du lyckas med allt det du vill innom fotbollen! Och jag drogar verkligen musik kan verkligen inte sluta lyssna & det skulle vara tungt att lyssna på dina låtar helt för sej själv, när man bara vill koppla av efter en lång dag, när man är päväg till träningen, eller påväg hem från en cup tex, sitter i bilen & bara lyssna på musik ... Min mobil knasar vekligen så man kan inte lyssna på musik och att få lyssna på alla dina låtar gaaash , fhan vad tuung det skulle vara! Dom låtar du lägger inn på bloggen , riktigt tunga säger jag bara! :D & bara så att du vet motiverar du verkligen mej att gå på alla träningar & ge allt, tack!

2010-12-06 // 19:40:14
» Mostafa

Shoo Bryan ;)



Min favorit låt just nu är Lil Wayne - Drop the world ft Eminem. JAg lyssnar för de mesta på R&B jag gillar spikade låtar asså sköna osv.



Jag fötjänar priset för att jag har spant in din blogg sen du började och att vi har gemensamma saker som tillexempel, fotboll,musik och träna osv. Jag älskar musik och har alltid gjort det sen jag var 6,7 år gammal tror jag :/ men saken är att jag har alltid älskat musik o behöver en ipod touch med 8 gig för att lägga in alla mina sköna låtar du vet, a juste jag gymmar också glömde säga och grejen med gymmet är att jag gillar att lyssna på musik samtidigt jag gymmar förstår du? Och grejen är att jag inte har en mp3 eller så kallad Ipod touch att lyssna med och jag behöver verkligen en sån ;)



Stort fan brosh!! Bryan Massa <3

2010-12-06 // 19:49:49
» Sara

Min favoritlåt är och kommer ALLTID att vara Chris Brown - With you! Och varför jag ska vinna itouchen äe för det första för att jag alltid har velat ha en.. 8 gb också? SÅ JÄVLA NICE! Just nu har jag en sjuukt gammal mp3 som har sämst kvalitet på ljudet spelar ingen roll med vad för hörlurar jag lyssnar med.. jag älskar att lyssna på tuuung hiphop men även lugn rnb men helt ärligt med min mp3 låter det som skit. Man pallar verkligen inte lyssna på den.. sen så brukar den stanna när jag ska byta låt och jag måste vänta tills den har laddats ur för att kunna använda den.. men jag använder den ändå alltid för att jag helt enkelt inte kan vara utan musik! Hur dåligt det än låter så krigar jag.. om den dör brukar jag sitta och tänka på musik haha.. Jag skulle aldrig ha råd med en itouch. aldrig. bara om jag typ gifte mig med breezy eller någon, och som om det skulle hända :) Så jag BER dig.. låt mig vinna! Skulle va äckligt nice att kunna lyssna på musik utan att ha damp. Tack på förhand bryan! <3

2010-12-06 // 19:53:43
» Benny

Min favoritlåt är såklart The rangers - Number 1 dime asså tuung som fan spikat!

Varför jag ska vinna jo jag har en logitech stereo och jag fick den för några månader sen men den kopplar man in till iphone eller itouch så vore fett nicee att få en gratis när man inte behöver köpa en och jag smörar inte som alla andra "Ohh Bryan du har bästa musiksmaken jag följer din blogg vart enda dag du är snygg sexxi" men du vet...Men musik smaken håller jag med om (y).Peace!

2010-12-06 // 20:12:11
» Milen

Min favorit låt just nu är Down on me 50 cent ft Jeremiah.



jag tycker att jag borde vinna för att jag värkligen gillar din blogg, din musik smak och liksom bara allt.jag tycker du värkligen är grym på fotboll och joag hoppas du värkligen lyckas bli nånting stort. jag skulle värkligen vilja ha din iTuch för jag värkligen diggar din musik still! det är liksom det som är grejen. Dina låtar är i den och allt.Det är värkligen snällt av dig att ens ha en sån här tävling som sakt är det inte många alls som har det.tack för att du tar din tid och läser det hära.

Peace Milen.

2010-12-06 // 20:52:27
» mika

Sho Bryan! En av mina favorit låtar just nu e BowWow- "Big Dreams" för det e en tung låt med härligt beat, plus att den har bra budskap bakom den, att man ska följa sina drömmar! Varför just jag ska vinna är för att jag alltid velat ha en iPod eller iPhone men har aldrig haft råd, vill inte heller begära för mycket av föräldrarna, svåra tider du vet. Att ha en Ipod skulle underlätta allt jätte mycket, den långa skolresan, timmarna i gymmet, och när man bara vill chilla. Så det skulle glädja mig något enormt om jag vann en. En annan anledning är att jag dör för din musiksmak, när du sa att du skulle ha kvar låtarna på iTouchen blev jag helt rörd! sist men inte minst tackar man väl inte nej till något som legat i Bryan Massas händer ;)

2010-12-06 // 21:46:02
» Firhya

1. Justin timberlake: senorita

2. Musik är en viktig del utav mitt liv det får mig att vilja drömma bort från denna värld till en värld där det inte finns krig,hat eller sjukdomar musik kan förändra dig på ett par min och få dig att tänka till det kan också förändra ditt liv och ger alltid dig ny energi.

2010-12-06 // 22:19:47
» Philip

favoritlåt just nu är Trey Songz - I Need A Girl för den är så jäkla skön och man behöver chill musik nu på vintern.



för jag gillar musiken som du lägger upp på bloggen som fan, och jag har bara en skitmobil, utan musik. En iPod skulle vara perfekt för mig eftersom typ alla mina kompisar har iphones eller ipods, det hade vatt fett chill.

2010-12-06 // 23:25:44
» Douley

J.Cole ft Drake - In the morning.



Tiden går för snabbt mannen.. har följt din blogg sen du tog din bryan tattoo som du har på halsen när du var in the states.



Först och främst, keep on doing what your doing bror du kommer lyckas med fotbollen. Folk kallar det här att öga, men mannen att satsa på sin dröm och vara så självsäker och ögning är i två olika kategorier.

Det andra: Helt ärligt handen på hjärtat min och min familjs ekonomi är förjävligt och känner att jag inte vill gå in på den.. önskat mig en itouch till xmas och har viljat haft en sen 2008. Att få en sån och kunna lyssna på musik och vara inne på nätet samtidigt skulle förenkla min vardag helt och hållet, speciellt när måste åka tåg och buss en timma fram och tillbaka. Det skulle vart guld.



Aja do what ur doin man, let them haters hate.



Haters = Having Anger Towards Everyone Reaching Success



Peace

2010-12-06 // 23:26:23
» Anonym

orka sitta och smöra, ba: mina föräldrar har bråkat, vad fan? det har inget med din nuvarande mp3 att göra sajk

2010-12-07 // 20:10:19
» latina

Min favorit låt just nu är mohombi, gyptian ft nicki minaj - hold yuh



Jag skulle vilja vinna den och ge till min kille. Han prioriterar mig alltid och är jätte snäll. Har aldrig haft råd att ge honom något fint och dyrt medans han köper jätte dyra saker till mig. Skulle vara kul om jag vann den och fick ge något fint till honom :)



Bryan du är bäst som är så generös & snäll även om det inte är jag som vinner :)

2010-12-07 // 21:00:44
» Natsinet aka freedom;)

Zup!



Helt seriöst har ej en spec favvo låt eftersom musik för mig är som godis man gillar nästan allt och allt är ens favorit hehe. Men en låt jag gillar är Nicki Minjas -Right thru me! första låten jag gillar från henne.



2 . why should i win! jag har fötterna,händerna på jorden, jag försöker göra mitt bästa att bli den bästa jag kan bli, pluggar , jobbar och tränar löpning/dansar. I love music och de hjälper en i vardagen, simple as that! plus min nano e paj hahah so i really need one son!



haha de e sent ute i know but at least i tried! :)



bless!

2010-12-10 // 02:21:54
» MARCUS

1. min favvo låt just nu är Michael Jackson Duett med Akon - Hold My Hand en sjukt skön låt blir skit glad av den varje gång jag lyssnar på den



2. varför jag ska vinna? joo för jag kommer ha mycket anvädning för den jag kommer ha den med mig överallt jag kommer ge den kärlek :).

2010-12-12 // 12:06:13
» Anonym

2010-12-12 // 12:09:04
» long

1 Min favorit låt är Just The Way You Are- Bruno Mars



2. Jag har följt din blogg sen somaren och den skit grym och det är musiken och fotbollen som ligger närmst hjärtat. så skulle behöva en mp3/ipod att lyssa på music

2010-12-18 // 23:01:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback