Vad ska hon göra med honom?

Hey B, du förstår inte hur jobbig mitt ex börjar bli, vi gjorde slut för fan 2 månader sen.
Låt mig förklara kort, mitt ex låter mig inte vara, han smsar och ringer konstant, trots att jag inte svarar.
Har sagt typ en miljon gånger att han ska sluta höra av sig men han fattar tydligen inte.
Han har till och med smsat att han ska komma hem till mig om jag inte svarar på hans sms/samtal för han tror att det har hänt mig något. Liksom är han dum eller?!?

Hur kan man få en kille sluta höra av sig? Tycker det är jävligt jobbigt med tanke på att vi inte hade ett bra förhållande och han har gjort dumma saker som jag helst inte vill bli påmind av. Vill glömma att han finns liksom. Tacksam om du kan lägga upp det på din blogg så du eller dina läsare kan hjälpa mig. /L

Kommentarer
» Anonym

det bästa blir nog att byta nummer och se till att de som känner han inte får det om de nu skulle kunna ge ut det. Börja med det, funkar inte det kan man anmäla men det är ändå alltid bättre att försöka med andra sätt innan. Hoppas det går bra för dig!

2010-12-08 // 19:29:06
» Anonym

Du kan börja med att försöka byta nummer och bara ge ut det till de du verkligen vill ska ha det, och har ni gemensamma kompisar så prata med de och se verkligen till att de inte ger ut det. Funkar inte det kan du såklart anmäla men det är ändå alltid bättre att försöka men andra sätt innan.

Hoppas det går bra för dig!

2010-12-08 // 19:34:10
» Anonym

Ropa på en biffig kusse som tar hand om han!;)

2010-12-08 // 20:21:51
» BS

Alltså den människan verkar störd som inte fattar vad du menar när du säger att du inte vill att han inte ska höra av sig. Säg det till honom seriöst, och säg att du aldrig vill se hans ansikte, höra hans röst eller ha med honom att göra. Om han ändå fortsätter borde du byta nummer.

2010-12-08 // 23:43:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback