ChillFredag

Har haft en riktigt skön Fredag måste jag säga.
Jag sov ut mig fint och vaknade vid klockan två, softade vid laptopen och bara chillade.
Senare på dagen fick jag ett samtal av Tumme. Han fråga om jag ville följa med honom till Yohannas jobb för att chilla och som spiken i kistan var jag på haha. Det tog ett tag före vi kom fram till hennes jobb, vi typ softade i kista i ett bra tag. Tro mig i ett braaa tag.. Kände mig som en riktig luffare haha, shit asså. Träffade på massor med folk som jag känner men den som gjorde min dag var Benji! En kompis till som gick i samma klass som mig under gymnasiet. Vi hade inte sett varandra sen vi tog studenten i sommras så vi pratade en liten stund och det roligaste var att vi dog av garv när vi såg varandra.

Men hur som helst, när vi var framme på cafét som hon jobbar på var det najs.
Vi tog en fika kan man säga, snackade shit och proppade i oss massor med goda saker.
Kände mig som en riktig tjockis efter allt käk tro mig. Jag blev skit mätt!

Idag var det precis som igår!
Jag menar att jag inte har hunnit blogga någonting eftersom jag inte har haft någon tid över till det. Följ mig på twitter om du inte vill missa något och om du vill veta vad jag gör under dagarna. För när jag inte har tid för att blogga så använder jag mig utav twitter, jag bjuder på blider och videos!

Det är första och sista gången jag gör detta, alltså att jag laddar upp bilder här på bloggen som jag redan har lagt upp på twitter. Vill ni följa mig ordentligt så följ mig även på twitter.com/MulattoBee.
Mer bilder från Fredagen hittar ni som sagt på min twitter.

Senare på kvällen var det chillkväll hos mig med Sami och Guled.
Vi flippade fifa i timmar och tro mig jag vann alla matcher förutom en som jag förlorade mot Guled.
Btw, Guled kom från London idag och åker hem igen på Torsdag så jag ska försöka spendera så mycket tid som möjligt med honom. Ni som följt min blogg i ett tag vet redan vem Guled är så jag behöver inte gå in på detaljer. Anyways, nu är klockan mycket och jag kom på att jag aldrig spanade in med dagens låt så jag tänker göra det nu i ett annat inlägg. Peace....... Follow me on twitter glöm inte haha, twitter.com/MulattoBee

Kommentarer
» gueeessss whooooooo :*

Du verkar vilja ha en brud, jag har bara en känsla av att vi hade passat perfekt du&ja. Ja är 175 ungefärmörkt hår rätt brun (solar) bra pigment! hah.( Alla säger jag liknar en modellll) 16år är jaockås. Och är utläning!

Är inte som andra tjejer tänker på en sak och bara festar, är precis tvärtom världens underbaraste!

Om du hade fått chansen hade du nt tvekat lovar dig :) Kraaaaaaam kom t helsingborgggg!!!!!

2010-12-18 // 01:52:53
URL: http://:*

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback