Dagens fråga - Vilken typ av tjej gillar jag?

Imorgon är det dags för veckans frågor och kommentarer...
Imorgon är det också dags för er att önska veckans låt igen!

Nu är det så att jag fick en fråga som jag inte kan motstå haha,
jag tänker svara på den här och nu!
Tja Bea, det är sant.. Jag har nog aldrig varit riktigt tydlig när det gäller den frågan.
Ska försöka förklara vilken typ av tjej jag vill ha :)

Utseendemässigt:

Jag föredrar tjejer som ser exotiska ut, med det menar jag inte att jag bara kollar efter exotiska tjejer men för mig har de ett extra plus på kanten. Jag gillar tjejer som har fina ögon, ögon som man fastnar för... Ögonfärgen har ingen betydelse alls, det viktigaste är att jag drunknar när jag ser tjejen i ögonen.
Jag vet inte direkt hur jag ska förklara men jag gillar tjejer som har ett vackert ansikte.. Alltså fina ansiktsdrag, ögonbryn som ramar in ögonen och ansiktet, fina läppar dock inte för stora läppar så det är det ända man tänker på när man ser henne. Utan vanliga söta läppar!
Tjejen ska ha långt, fint och välvårdat hår. Helst rakt och brunt hår men svart.. njaa, det funkar.
Hyn är en väldigt viktig del!! Jag vill att tjejen ska ha en skön och len hy som man kan sitta och klämma på hela natten hehe.
Kroppen är också en mycket viktig del hehe. Jag gillar tjejer som har fina former, tjejer med en fin bak är najs men grejen är den att det inte räcker med en fin bak hon ska ha allt det andra jag har beskrivit också just därför kan det vara så svårt att hitta en sån tjej. Men tjejer med fin rumpa är något jag gillar. Även fina lår är viktigt, inte för stora lår och inte för smala heller, det måste finnas något att ta på hehe...
Klädstilen ska vara något najs, jag börjar faktiskt tröttna på alla tjejer som har legins och converse.. Det har liksom blivit för mycket, det börjar nästan kännas som legins och converse är en klädstil för tjejer under 18. Jag menar, snackar vi mogna tjejer så är det inte många som går runt med legins och converse... Jag vet inte heller om jag kan säga att det är en klädstil.. Jag vill ha en mogen tjej med en mogen klädstil. Tajta snygga jeans, stövlar nu när det är snö ute är inte fel.. Ta inte illa upp men jag hoppas ni förstår när jag säger att legins och converse verkar vara något för tjejer 18 år och under.. Jag tänkte på det här om dagen då jag satt på tuben, jag såg en tjej med just legins och converse samtidigt som jag såg en annan tjej i samma ålder med andra kläder.
Jag tänkte för mig själv; Vem föredrar jag? Jo hon som inte har legins och converse för det har liksom bara blivit för mycket, vissa tjejer sätter på sig ett par legins och converse och tror att de har stil hehe..
Aja men jag vill att min tjej ska ha en mogen klädstil.
Allt som jag har skrivit betyder inte att jag bara är ute efter sånna... Jag kan se en tjej ute och få en känslor för henne utseendemässigt fast än hon inte passar in i min beskrivning direkt!

Personlighetsmässigt:

Nu till det roliga och det som är så enkelt att förklara!
Jag vill att min tjej och jag ska ha mycket gemensamt så att det alltid finns saker att diskutera och prata om.
Hon kanske gillar fotboll? Hon kanske håller på något lag? Hon kanske gillar musik? Hon kanske älskar att lyssna på RnB precis som mig! Hallåå, vad väntar vi på? We are meant to be together haha!
Ne men jag vill ha en tjej som gillar det jag gillar, det är viktigt att ha mycket gemensamt men dock inte föör mycket gemensamt för då kan det ju bli för mycket om ni förstår vad jag menar.. Jag ska kunna vissa och lära henne saker som hon inte vet så mycket om och hon det samma.
Jag är direkt inte festare så jag vill inte direkt att min tjej ska vara en festare, jag är nykterist och känner att jag inte heller vill ha en tjej som krökar varje helg. Jag ska inte ljuga men det är svårt att hitta en sån tjej idag.
Jag gillar tjejer som är trevliga, sociala, bestämda, lugna och roliga. Hon ska kunna dra något skämt någon gång hehe. Jag kan göra det lättare för er att förstå vad jag menar genom att berätta vad jag inte gillar istället.
Jag hatar, asså nu är jag seriös.. Jag avskyr omogna tjejer som försöker ta mycket plats och visa sig hela tiden. Jag gillar inte tjejer som har en bitchig attityd, vissa tjejer tror att en bitchig attityd är samma sak som ett gott självförtroende...
Jag gillar mer lugna och självsäkra tjejer, jag gillar tjejer som vet att de ser bra ut.
Problemet är dock att de tjejerna som vet att de ser bra ut leker för viktiga och då tappar jag lusten lika fort som jag fick lust om ni förstår vad jag menar.. Då kommer vi tillbaka till den bitchiga attityden, tjejen vet att hon är fin och därför ska hon leka viktig och svår.. Sånt gillar jag inte heller.. Som jag skrev innan, jag tappar bara lusten.
Kanske därför det är svårt för mig att hitta min Cinderella för de som inte ser så "bra" ut är de som är trevliga och så men de som är snygga och som jag skulle vilja lära känna är de som ska leka svåra..
Det är nog där det säger stopp för mig. Jag gillar ju att tjejen ska veta att hon är snygg, jag gillar när tjejen har den självkänslan men vissa är inte tillräckligt öppna och då blir det svårt att lära känna de..

Nee nu orkar jag inte mer jag får huvudvärk fan haha. Jag känner att jag kommer tappa bort mig i texten när som helst.. Men anyways jag hoppas ni förstår vilken typ av tjej jag gillar... Jag antar att ni har märkt att jag är väldigt, väldigt kräsen.. Jag är inte lika kräsen om det är någon tjej jag ska hålla på med bara sådär, visst är jag fortfarande kräsen men jag är mest kräsen när det gäller tjejer jag ska vara tillsammans med!
Jag menar, jag ska bli 19 i år så jag kan inte vara tillsammans med någon tjej som har "snorunge" stil om ni förstår vad jag menar, ska jag ha tjej så ska hon ha klass!


Kommentarer
» Anonym

what about the body? kurvig á la kim, super smal á la chanel iman, vältränad á la Ciara???

2010-02-27 // 23:17:34
» Moa

Hej, jag heter Moa.

Jag passar perfekt in på din beskrivning!

Mvh

Moa

2010-02-27 // 23:31:43
» Claudia

haha oj oj oj... vad mer kan man säga än lycka till med att hitta din prinsessa :)

2010-02-28 // 00:10:27
URL: http://claudiias.blogg.se/
» ;)

Riktigt bra beskrivningar, särskilt den om personlighet! ;) Då vet man det hehe.. håller faktiskt med dig om i princip allt ;)

2010-02-28 // 00:11:30
» felicia

men du kan ju inte dömma en tjej för att hon har leggins och converse och tycka att det är en omogen stil, du kan hitta en tjej som har som du kallar det "mogen" stil som har en personlighet som en snorunge. så döm inte pga klädstilen för den behöver absolut inte ha något med personligheten att göra!

2010-02-28 // 00:14:55
» M

Tjejer som försöker visa sig hela tiden eller ta mycket plats kan man få fel uppfattning av måste jag säga. bara för att en tjej är så betyder det inte att hon är "omogen" Jag själv är rätt högljudd av mig och "syns" mycket om man kan säga så. Men det är inte som att jag tänker "åh jag vill ha uppmärksamhet" utan det är bara så man är, det kommer naturligt, man kan fortfarande vara en underbar och mogen person! Men det e ju såklart din åsikt och det här va bara min åsikt :) Nice blogg förresten! Peaaceee

2010-02-28 // 00:17:35
» Me

ooj det va mkt :O.. hoppas du hitta henne (:

2010-02-28 // 00:24:55
URL: http://supachics.blogg.se/
» Catrin

hahahhahahhaha, ärligt :D skriv en bok, haha, jag läste allt och jag blev trött :(



ha en bra kväll!

2010-02-28 // 00:42:32
URL: http://caatrins.blogg.se/
» svarasvarasvara!

svara på den här fråga i ett INLÄGG!!=)



min fråga är: skulle DU, kunna dejta en tjej som visar sig vara din cinderella, men som läser din blogg? alltså som har lärt "känna" bloggaren bryan genom din blogg.. eller måste hon vara en random cinderella? haha hoppas att du fattar vad jag menar, peeeace

2010-02-28 // 00:56:31
» Lii

Hon finns säkert nånstans! Good Luck ^^

2010-02-28 // 01:01:32
» Aleks

Aiight, iv kan konstanter att du har hög standard när det kommer t tjejer, och att de måste vara all that för att få dig..



Min fråga är, vad har du att komma med?..

2010-02-28 // 04:18:51
URL: http://vybz.blogg.se/
» L.A-Nelllly

Hej Bryan!:)

Låter ju toppen det där !

ska vi gifta oss ;) ?

Hoppas du uppfyller mina krav med ;)

2010-02-28 // 05:00:24
» Anonym

du e sjukt snygg på den där bilden bryan! kan vi inte få se mer av DIN klädstil om de e så viktigt för dig? :)

2010-02-28 // 10:42:11
» emmy

de där va roligt att läsa! =)

din blogg är bra..keep up the good work!

2010-02-28 // 12:23:09
URL: http://eeab.blogg.se/
» Anonym

gud va ytlig du är

2010-02-28 // 12:42:30
» ;)

Hahahah du har för mycket krav! Okej visst du kanske hittar den här ''perfekta'' tjejen någongång i ditt liv, men tror det blir svårt. Jag tycker du ska öppna dig för alla tjejer, din dröm tjej kan vara den du minst anar! Och tror ingen tjej vill ha dig för att du ställer så höga krav, du skrämmer ju alla tjejer fan, och den dagen du hittar din ''drömtjej'' kommer hon inte våga göra något fel, pga av det. Men jag tycker det är fel att bestämma hur en person ska vara innan man ens har träffat den. Men men alla får ju drömma ;)

2010-02-28 // 12:58:26
» nicho

haha det kan va bra att va så kräsen som du ibland asso ^^ jag menar, när du till slut hittar din cinderella så lär det bli ett förhållande som varar lääääääänge! :D haha och det är bra ^^



Nice att du är ärlig och säger som du tycker i den här texten, håller med dig på alla punkter när du nu närmer det ;)

2010-02-28 // 13:02:42
URL: http://nichow.blogg.se/
» B

När ja e klar vet du säkert redan vem ja är men lyssna: Jag vet att du såååå gärna vill att man skickar bild o shit, du måste ju bedömma tjejens utseende först, lr hur? Seeeeen kan du lära känna henne. D e nog just därför jag nt vill skicka en, o ja vet nt om d låter kaxigt sen när ja säger nej, du får vänta till verkligheten, lr GE UPP, men d e nt me attityd ja säger det. För ja behöver nt attityden, jag vet att jag har utseendet, och om du såg mig ute skulle du nt gå förbi utan att fastna. Fast du vet, jag får alltid killar för mitt utseende, nt för min personlighet, SEN efter att ha träffat mig och så, så faller de. Ja ville testa hur det var att först få nån att falla för personligheten och nt för utseendet, men du e ju totalt crazy about the picture. Du kanske skulle börja med en bild av personligheten, dating in the dark, right? För den här tjejen du beskriver är ju en beskrivning av mig, tyvärr vill jag nt vara för perfekt. Som nån sa här uppe: Man skulle nt våga göra nåt fel, för då har man förstört bilden av din "perfekta" tjej. Det kanske finns en tjej som skulle vilja leva upp till dina krav i ett förhållande.



Ja hoppas du hittar henne someday.



Peace B

2010-02-28 // 13:45:07
» :)

Lycka till med att hitta tjejen, det kommer säkert gå bra:)

2010-02-28 // 14:19:27
» Anonym

Inte så jävla konstigt att du inte har en tjej när du har så jävla mycket krav. Du har ju fan själv 100 par converse? Skärp dig :S

2010-02-28 // 15:44:06
» m -

ehm.. Bryan inte för att vara otrevlig men du har lite för stora krav på en tjej tänk om någon du gillar skulle sätta såna krav på dig? Behandla någon så som du vill bli behandlad

2010-02-28 // 15:48:03
» b

Det är inte hans krav egentligen... det är bara den perfekta tjejen enligt honom. Han skrev ju själv att han kan få känslor för en tjej som inte överrensstämmer med allt.

2010-02-28 // 16:37:37
» Anonym

shit vilka höga krav... vem tror du vågar komma fram till dig efter det där? om inte tjejen med överdrivet högt självförtroende och bitchig attityd eftersom dt är bara hon som vågar...

2010-02-28 // 16:58:07
» Anonym

Du kan ju lika gärna ta och skriva en bok

2010-02-28 // 19:11:45
» Julia

För mycket krav för någon som inte är speciellt snygg själv. Du är pinsam, du måste landa på jorden. Som du själv sa, du fyller 19 i år. Väx upp. Snorunge.

2010-02-28 // 19:39:11
» dina

HAAHAHAHAAHAHAHAH fyfan vad mobbad du är. Rent sagt idiotisk. Lycka till med o htita en tjej HAHAHAHA fyfan vilka sjuka krav. Som om du e ngn perfekt kille som kan få ngn som du så fint beskrivt.

Du kanske borde börja fundera över varför du inte har en tjej just nu? De här e ju bara sjukt!

2010-02-28 // 19:46:20
» Miimmi

De va grym beskrivning :) är själv nykterist och ganska lugn tjej de skönt med såna människor :)

men du säger själv att du inte gillar såna där brudar som spelar så fina och vet inte vad, men du borde själv vara lite mer lugn med din självsäkerhet, såg dig en gång i kista och du gick förbi mig med huvet så högt och spelade så jävla fin som man bara kunde när man försökte få lite ögonkontakt. hade läst din blogg grymt mycket innan och tyckte att den va grym och din personlighet verkade också grym, ja blev grovt besviken.. men har ändå fortsatt läsa din blogg

2010-02-28 // 20:11:37
» Michelle

haha sluta leta, det finns tyvärr ingen sån tjej i hela världen. det märks att du aldrig haft tjej för du har en helt sär bild av hur tjejer ser ut för de enda du har sett är de från mtv osv, de som är super fixade och redigerade och så. haha du skriver typ om dig själv i kvinnlig form, du är så egenkär. du skulle nog aldrig älska en tjej lika mycket som du älskar dig själv. ha ett trevligt fortsatt letande

2010-02-28 // 21:58:57
» R-by allé <3

hahahah asso ärligt talat vet jag inte vad jag ska skriva...men önskar bara dig lycka till med att hitta din "cinderella" och



BTW håller med felicia där uppe helt o hållet!,tycker oxå det var lite fel av dig att tycka att converse o legging är omoget!

2010-02-28 // 22:02:46
» Mina

Jag tycker faktiskt inte din krav på en tjej är sååå kräsna haha:) var bor du egentligen ?

2010-02-28 // 22:10:35
» Jessica

Det e sant du har för höga krav, men tjejer ni måste förstå att det är hans åsikt ... Bryan måste säga nu för tiden finns det ingen perfekt tjej i denna världen ... men jag är säker på din så kallade dröm tjej finns där ute inte säker om hon är så perfekt som du vill hon ska vara ... Allow to have a dream!Being a girl myself i will never want to be that perfect,men jag måste hålla med dig om personligheten absolut. Råd till dig är att få lära känna dem än att bedöma deras utseende eller "inne" eftersom det åtminstone kan överraska dig ... och kanske hon kan bli den du har letat efter.. Good luck to find ur Cinderella!

2010-02-28 // 22:20:09
» Romina

älskade din blogg.. tills nu.

2010-03-01 // 00:01:23
» S

Damn vilken beskrivning. Jag säger som du, Vart är hon? Inte i sverige iaf...



Det blir kul om du hittar henne någon dag

2010-03-01 // 11:14:25
» kamelina

AAAAAJAA lugna dej fan LUUGN sakta i backarna där asså shitttt

2010-03-01 // 23:59:34
» Anonym

hahaha. asså du är ju själv den "bitchiga" typen du snackar om, fast i killformat. alla VET att du tycker att du ser bra ut. visst, du ser okej ut men "mr do it for the ladies", SAKTA! ahahah den luften du har kan du bara skippa för sånt faller man inte för.

2010-03-04 // 01:13:40
» belu

hej jag tror jag passar dig perfekt. Isabelle Åkesson på facebook hör av dig söt. knull o kram

2010-03-06 // 19:59:33
URL: http://www.isobel.devote.se
» MulattoDee

"32. hut tycker du en tjej ska klä sig?!;)

Det är nice när tjejer har leggings/tights, det gillar jag asså haha. Sen typ ett linne över med ett par sommarskor, coverse eller vanliga vita sommarskor och över linnet typ nån liten jacka sådära haha du vet vad jag menar ;) Den stilen gillar jag på tjejer ;"



Så skriver du på frågestund i juli 2009! Haha, men jag fattar vad du menar, det är ostiligt med conv. + leggings.



Btw, snart kmr en ny mulattblogg, you better watchout bryan, im coming for u.



//MulattoDee

2010-03-27 // 20:48:54
» Isabelle Åkesson den riktiga!

Hejsan! Kommentaren från "belu" från 2010-03-06 vill jag att du vänligen tar bort eftersom att det är någon som har kommenterat i mitt namn. Tack på förhand!

2011-03-12 // 10:09:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback