WHAT THA FUUUCK!?

Nu vill jag att någon som kan något om den här grejen kommenterar ordentligt och tydligt så jag förstår mig på detta!
När jag har lagt upp mina Rihanna inlägg så ska de flesta hålla på skriva att det är illuminati!
Jag har en fråga till er, vad faan är det??
Jag har försökt få reda på vad det är men det verkar så jävla komplicerat, jag tror jag förstår lite i alla fall.
Är det så att det är något/någon som styr vad artisterna ska sjunga och klä på sig osv?
Om det nu är så kan ni vara snälla att förklara lite bättre till mig.

Gör så att kommentera tydligt vad som menas med illuminati och vad Rihanna har med det att göra.
När jag har fått ett bra svar så tänker jag svara på det senare ikväll om jag tror på det eller inte!!

Kommentarer
» mimi

http:/sv.wikipedia.org/wiki/illuminati



Själv fatta jag ingeting!!



HAHAHAHA XD

2010-02-07 // 20:33:28
» H

Asså det är ganska svårt att förklara, det kommer bara låta fantasifullt och löjligt haha, men det är som sagt en konspirationsteori. Illuminati är en grupp (satanistiska)ledare, med mer makt än vad du kan föreställa dig. De kontrollerar allt i världen, ekonomi, musik, ja you name it. Genom mainstreammusiken försöker de sända ut satanistiska meddelanden, ex pyramiden med ett öga på osv. Om du tittar/lyssnar noga på Låten Run this town(med rihanna) så visar låten vad som kommer att hända när Illuminati tar över världen. I musikvideon ser man även att de gör trianglar(illuminatis symbol) och lyssna även noga på texten. Och det sägs även att staten osv är med på deras grej, de har ingen makt emot dem. Men ta en titt på dessa intressant videos: http://www.youtube.com/watch?v=sJi2HaJf1VI&feature=related och http://www.youtube.com/watch?v=SW43Mig1LYE&feature=related

2010-02-07 // 20:34:04
» Anonym

haha illuminati är de i Usa regeringen mäktigaste, rikaste människorna som försöker ta över världen skriv upp the new world order i youtube eller skriv illuminati så kmr det kma upp många videos...

de styr över median och kändisarna , de är satANister så de tvingar artisterna ha satanistiska budskap i låtarna... lyssna på tupacs låt killuminati, sen skriv illuminati killed micheal jackson kolla på de ,o skriv jay z illuminati sen lyssna på låten lucifer..

2010-02-07 // 20:36:32
» Anonym

det är rocafellas(jay-z's Skivbolag) symbol triangeln!!

2010-02-07 // 20:37:48
» Anonym

det är rocafellas(jay-z's Skivbolag) symbol triangeln!!

2010-02-07 // 20:39:54
» Anonym

ska du inte skriva något om chelsea-matchen?



ÄT ARSENAL, ÄT!

2010-02-07 // 20:40:37
» WSMY

asso det e helt enkelt folk som försöker få ut sataniska meddelande till folk genom artisternas låtar har jag förstått...till expempel rihanna håller ju på med mkt ont eller dåligt i hennes text.. till exempel russian roulette handlar om självmord osv, fattar du ? :P

2010-02-07 // 20:54:08
» Killuminati

http://en.wikipedia.org/wiki/Illuminati Läs det och World_Order%28conspiracy" rel="nofollow">http://en.wikipedia.org/wiki/NewWorld_Order(conspiracy) Sen finns det youtube videos som H la upp, men enligt mig är Illuminati en regerings organization som bestämmer över mycket som händer runt om i världen. Satanister som vill ha en ny världsordning. T.ex. flygkraschen som hände 9/11 i USA World Trade Center hände inte p.g.a terrorister, utan det var Illuminati. Illuminati har detsutom varnat världen för denna olycka genom median, TV, mainstream music o.s.v. Jay-Z är en av de största reklamerare för Illuminati och visar det med triangel symbolen eller pyramidsymbolen med 1 öga som han gör i sina musikvideos som Run This Town. Han tror också att han är bättre än Gud och tror han är bäst. Lyssna noga på Empire State Of Mind där han säger ''Im the new Sinatra, ever since I made it here I can make it anywhere'' och lyssna på Run This Town och kolla SPECIELLT PÅ MUSIKVIDEON!!! Bevis på det är att från ingenstans kommer Jay-Z med listettor och ett album som säljer bäst! Från ingenstans, år 2008 brydde ingen sig om honom, i mitten av 2009 kommer han tillbaks med listettor och allt. Illuminati ger han pengar och sånt så han kan göra reklam för de. Och eftersom Jay-Z är med i Illuminati är Rihanna också det, jag menar tänk noga nu allihopa, Good Girl Gone Bad plötsligt? Alla satanistiska tecken i hennes låtar, hennes nya mörka outfit och skit! Beyonce har också gått över dit, från Destiny's Child till Sascha Fierce? Luktar Lucifer rakt av här. Och både Beyoncé och Rihanna hänger med mastermind himself, JAY-Z!!!! ÖPPNA ÖGONEN GOTT FOLK!!!!

2010-02-07 // 21:13:46
» Anonym

Inte lätt att förklara alltså, men som någon över sa så är det en konspirationsteori. En (satanistisk) organisation som styr världen. Organisation HAR funnits. De styr världen på alla möjliga sätt och väldigt många artister är "köpta" av dem, jay z och rihanna är två bra exempel. Sen finns det många som är/var emot, lyssna till exempel på tupac's låt- killuminati (kill illuminati). Det påstås även att han egentligen blev dödad för att han visste för mycket. Ja, det är ganska invecklat. Jag har för mig, är ganska säker, att det är judar som är grundare till illuminati, och det har med den utvalde Messias/Antikrist att göra.



Blev lite slarvigt, men det är ett sjukt intressant ämne att läsa om!

2010-02-07 // 21:29:21
» Anonym

http://vigilantcitizen.com/?p=175

http://vigilantcitizen.com/?p=551

http://vigilantcitizen.com/boards/viewforum.php?f=3

2010-02-07 // 21:38:24
» nicho

woah, är själv inte säker på vad det betyder eller så.

Men dom här kommentarerna ovanför are really freaking me out. gud va läskigt det låter :o

2010-02-07 // 22:06:24
URL: http://nichow.blogg.se/
» Anonym

det är bara bullshit allt de där, men man dyrkar satan och vill att hela världen ska bli "ett"

2010-02-07 // 22:23:32
URL: http://,
» åh polly vad gott!

jag har en fråga...

har du hittat någon och gå på bio med och kolla på den där valentine filmen??

ifall inte i'm here for ya bebe;)

2010-02-07 // 22:34:57
» Anonym

Dom dödade MJ!

2010-02-07 // 22:46:24
» Its all fake people!

Själv så tror jag inte på illuminati. Och ja, jag har sett alla videos på youtube. Det är helt enkelt människor som har suttit och försökt hitta en massa "sataniska" samband mellan låtar och artister. Allting är påhittat. När jag frågar någon om illuminati så får jag alltid dumma svar.

2010-02-07 // 22:49:20
» killuminatiiiii

shiit finns så mycket att berätta man vet inte vart man ska börja illuninati... dt är stort asså verkligen STORT. jag visste inte heller om dt för några månader sen och när jag fick reda på dt trodde jag knappt på att de va sant, men till slut faller alla pusselbitar på plats. ett av vklippen jag såg på youtube va den här http://www.youtube.com/watch?v=SW43Mig1LYE där förklaras det mesta om michael jackson och jaa de sägs ju att illuminai dödade han. ett bevis på de var ju att han skulle ju ha hur många konserter som helst och han sa hela tideen innan han dog, ''jag kommer att avslöja något stort'' men vem stoppade honom.. illuminati precis innan hans konserter, plus att han hade avslöjat för mycket tidigare så dom bestämde sig för att ''stoppa'' honom.



2010-02-07 // 22:57:50
» ''its all fake people'' haha

ey du där uppe.. att du får dumma svar hela tiden är kanske för att du frågar dumma människor som knappt vet någonting om de !!

2010-02-07 // 23:12:49
» chamak

Kortfattat.. Illuminati hotar varenda artist som börjar bli jävligt stor genom att säga att dom ska försöka få folket/sina fans att göra saker för illuminati, som att visa tecken o sånt sen ifall artisterna inte göra det så tar illuminati bort dom från all TV och artisterna får inte ett enda öre för det dom gör

2010-02-07 // 23:58:22
» Anonym

illuminati har sån stor makt att de styr över regeringen kanye west jayz och beyonce e riktiga illuminati ikoner!

2010-02-08 // 00:25:46
» Gab

från början va illuminati vetenskapsmän, de är de som säger allt det där med big bag å det, de är emot kyrkan osv..

sen så har kyrkan försökt att få bort dom, för många började tro på vetenskapen ist för kyrkan å kristendomen..

sen nu har endel människorn börjat kalla de djävulsdyrkare osv som är heelt fel..

många människor säger att de försöker få rappare att "sända" vissa budskap i sina låtar, som om du spelar de baklänges så hör du vissa saker..

de säger tex att jay-z är djävulsdyrkare pga rocafellas, bara för att det är en triangel som represenaterar deras märke..

de säger även att rihanna å beyonce oxå är med där, de säger att sättet de klär sig på osv är stora faktorer..

de säger även att MJ å 2pac dog pga detta för att de visste för mkt om illuminati å att de skulle "busta" dom, drf dog dom..

själv så tror jag inte på ngt av det här, jag tror på att de är stora vetenskapsmän som försöker motbevisa religionen, INTE djävulsdyrkare!! tkr det är riktigt sorligt att endel tror på det här, det är just sånt som skrämmer upp folk i onödan!

2010-02-08 // 19:28:54
» Gab

en sista sak, ni påstår att de är djävulsdyrkare, altså genom att de tar över artisterana så försöker de göra så att folk börjar dyrka djävulen.. en fråga bara tkr ni att deras videos osv får er att börja dyrka djävulen ? sj lyssnar jag på alla deras låtar å älskar all musik de gör, och jag känner inget sånt, utan jag är kristen å tror inte på ngt utav det ni säger..

2010-02-08 // 19:41:16
» ''gab''

Idiot! Gud kommer inte hjälpa dig. Snart kommer dom ta över och du kommer dö. Du kommer förmodligen hamna i himlem om du är så kristen som du säger men lyssna på jay z lucifer (lucifer as in jävulen btw) om man spelar den baklänge hör man högt och tydligt! SIX SIX SIX, MURDER MUDER JESUS!

2010-02-08 // 19:52:54
» Anonym

Illuminati är en slags förening som består av världens rikaste människor, och de försöker kontrollera världen. Eller de gör det. Men jag vet inte riktigt vad jag ska tro om det. Det sägs att michael jackson, tupac mfl, var medlemmar i illuminati, men att de ville avslöja det, och därför mördades de, vissa säger tom att palme dödades därför. Låten they dont care about us av jackson är vad folk säger där han snackar om illuminati dolt.

2010-02-08 // 22:39:58
» Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

Haha bra skrivit! :D

2010-02-08 // 23:21:47
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/
» Hanna

Vill du bli veckans blogg? Kika in hos mig! Kram Hanna

2010-02-08 // 23:40:51
URL: http://h88.blogg.se/
» Anonym

kolla gärna in i min blogg http://klaraearlingh.blogg.se <3

2010-02-08 // 23:43:38
» Anonym

MEN HUR DUMMA ÄR NI? DET FINNS INGEN ILLUMINATI! HUR FAN SKA NÅGRA PERSONER LYCKAS STYRA 'HELA' VÄRLDEN? HUR???!

DETTA ÄR BARA SKITSNACK. ILLUMINATI FINNS INTE OCH ALLA YOUTUBE VIDEOS ÄR INGET BEVIS. DET ÄR BARA FOLK MED LITE LIV SOM SUTTIT OCH HITTAT PÅ TEORIER OM NÅGOT SOM INTE FINNS!



JAG LYSSNADE PÅ JAY-Z'S LÅT BAKLÄNGES OCH JAG HÖRDE INTE HONOM SÄGA 666 MURDER JESUS!

2010-02-10 // 18:27:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback