FOTBOLL HELA DAGEN

Helger för mig brukar innebära fotboll!
Jag sitter och spelar FIFA, för najs. Det sjuka är att man aldrig tröttnar.
De senaste matcherna har jag spelat med Tottenham, shit det är najs att spela med de.
Lennon på kanten sådära haha, föör snabb aså!

Men anyways, just nu sitter jag och spelar FIFA och ska göra det i ett tag till sen ska jag se på matchen mellan Hull - Chelsea.
Jag hoppas verkligen att Chelsea förlorar, det tror jag också att de kommer att göra eftersom de har många spelare borta som har åkt till Angola för att spela Afrikanska Mästerskapet. Spelare som Drogba, Essien, Kalou och Obi Mikel saknas så jag tror att Hull har en stor chans.

Senare ska jag se på matchen mellan Arsenal - Everton, det kommer bli en galen match tro mig.
Jag längtar verkligen till den matchen, visst har vi Song borta eftersom han också ska spela Afrikanska Mästerskapet men det är lungt för duktiga Song ersätter honom.

Jag checkar in snart igen, kärlek o respekt!

Kommentarer
» Anonym

bror hor chelsea har postponed sin match så de e ingen hull - chelsea inte!



GO GUNNERS

2010-01-09 // 13:14:17
» Anonym

Haha! Denilson ersätter Song ju!:D



Men fan Bryan jag blir irriterad som fan när du säger att du är Arsenal supporter, men din favoritspelare är Cristiano (HORBÖGFITTAN) Ronaldo!? Du spelar med Tottenham på FIFA(WTF!!!!)?



Antar att du inte är ett diehard fan kanske, men Ronaldo världens bästa spelare? Han är grym faktiskt men ändå man kan inte jämföra han med till exempel Fabregas. Ronaldo leker för mkt.

2010-01-09 // 15:15:33
» Anonym

helt seriöööst ja tror din 'cendriella' bor i Örebro!! läste igenom hela din blogg nyss och ja tror verkligen du skulle passa me den här tjejen ja driver inte, vikket par ni skulle va! och från det ja läste tror ja att hon har allt du söker efter och ja tror du har va hon söker efter, eftersom hon ÄLSKAR bow wow och ja menar ÄLSKAR!!! och du verkar ju gilla han så cheak her out! ni har något gemensamt iaf!

2010-01-09 // 15:29:09
» Anonym

vadådå det spelar ingen roll om han spelar med tottenham måste man spela med laget man håller på hela tiden eller shet!!!

2010-01-09 // 16:30:13
» Anonym

Ellerhur och måste man ha en favorit spelare som går i samma lag som man håller på?

2010-01-09 // 16:31:11
» kadija

halla är du arsenal fan , jag är också the gunners fan. Arsenal dom har talanger go the gunners :), VAD HÄNDE FAN MED DOM ! 2-2 DOM KUNDE GÖRA BÄTTRE , men de går bättre nästa match :) VI SAKNAR FABREGAS :( <3

2010-01-09 // 18:20:25
URL: http://sugaah.blogg.se/
» Anonym

d

2010-01-09 // 18:49:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback