Helt körd

Vissa av mina läsare kanske undrar varför jag inte har bloggat på hela dagen?
Det är för att jag har haft någon tid alls.
Tänker kasta in ett snabbt inlägg nu bara för att uppdatera er lite grann...

Min dag började med att jag vaknade tidigt på morgonen för att göra mig redo för en otroligt jobbig träning.
Helt klart den jobbigaste träningen jag haft på väldigt länge kan jag säga.
Vi gjorde Yo-Yo testet, det är typ som bip testet för er som inte vet. Jag fick 18.2 fast vet att jag kunde gjort lite bättre ifrån mig, grejen var den att det var morgon och fett med varmt. Jag var helt trött jag lovar er och efter Yo-Yo testet var det dags för Agilitytest (Snabbhetstest). Det var mycket skönare men fortfarande jobbigt. Man skulle springa 100% men man vilade mer än vad man sprang, just därför var den lite skönare och lättare. När agilitytestet var det dags för en 4x4 intervall. Asså oh my gosh, i den hettan asså ni förstår inte hur trött man blev, tro mig jag blev så trött och ville bara hoppa av egentligen men det var min vilja som fick mig att fortsätta.

Det var träningen på morgonen, precis innan träningen fick jag reda på att vi skulle ha två pass.
Alltså ett på morgonen och en på dagen, så mina planer blev egentligen helt fuckade. Jag hade planerat på att gå bada med några men jag fick stå över. Efter första träningspasset åt vi lunch sen var det en mycket lättare träning på dagen. Ni anar inte vilken galen huvudvärk jag hade efter första passet.. Asså jag blev så fuckin yr att jag knappt såg något och jag vet exakt vad det berodde på.. För lite vätska... Måste fan dricka och äta ordentligt när man ska träna i den här värmen.. Har lärt mig en läxa nu asså.. Vill inte må så igen, för äckligt..

Hur som helst, när jag kom hem var jag med en kompis en liten stund sen tänkte jag möta upp Neech men det blev ändrade planer så jag mötte upp Guled istället. Vi åkte till Kista med hans bil (han har tagit körtkortet, Grattis brorsan :D) sen tog vi en runda i gallerian och det slutade med att vi båda köpte ett par jenas. Han köpte ett par som jag tipsade honom om och som jag själv har, jag köpte ett par som satt riktigt najs men jag är fortfarande lite tveksam. Ska testa de igen ordentligt, ångrar jag mig så åker jag och lämnar tillbaka de eller byter ut de.

Nu är jag hemma och softar, är verkligen helt slut efter morgonträningen.
Ska inte lägga mig sent idag, har två pass imorgon också så det gäller att få en bra sömn för att orka med det!

Jag spanar KANSKE in igen innan jag lägger mig, ha d!

Kommentarer
» C-Looo'

Ohh Assa , iMiss thee music ! Wheres it at ? [=

2010-07-09 // 00:09:47
» Anonym

lääägg in mer lååååtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!!

2010-07-09 // 00:47:06
» Anonym

shit låter som en jävla träning, men så är det när man brinner för en sport :) ja gör det också och just då känns det som att man bara vill dööö och typ gå hem och sova, man tänker liksom vafan gör jag här och torterar mig själv? men sen tänker man varför man gör det och det är för att man älskar det :) jag tränar också nu på sommarlovet, har aldrig gjort de förut och fan vad jobbigt det är, känns som man missar helheten av sommaren ibland till och med (jag har i och för sig alltid träning mitt på dagen så kan typ aldrig göra nåt) men fatta man blir biff och snygg och sen när man väl kan göra något tycker alla man är kaaaatten för man är så schmexxxxyyyy :)



haha jävla långt inlägg vene varför jag skriver. men man ser iaf att du brinner för fotboll:)

2010-07-09 // 01:03:30
» Anonym

När ska lilla bryan ta körkort da?/Sistaa

2010-07-09 // 01:19:17
» Anonym

Lägg upp en bild på dig med jeansen så kan vi säga!

2010-07-09 // 10:37:32
» Anonym

bryan, varför använder du inte keps längre? Du passar i det jätte mkt ;)

2010-07-09 // 11:47:07
» Anonym

grymt bra blogg har du! nåra frågor, fotbollen är det nått du tänkt satsa på mycket, ja menar nått du tänkt tjäna pengar på? varför gillade du så mycket latinas förr? ja e själv en, men vi e väl som alla andra tjejer, du kanske hade idealbilden som många killar har av latinas? ha de braa!!!

2010-07-09 // 12:10:33
» yasse

aså driver du? Du kan väl ha lite mer respekt och åtminstånde skriva MINST 2 inlägg per dag... dude börjar tappa tålamodet..

2010-07-09 // 17:33:50
» jenny seger

hej bryan . jag är en tjej som är typ förälskad i en kille som bor typ 1 timme ifrån mig vi har träffats 1 gång och det var på ett ''disco'' aja vi har kontakt genom datan och telefonen men asså har ber alltid mig skicka bilder på mig när jag står i underkläder bara och jag känner mig jääätte obekväm i det . är han ute bara efter sex eller ? snäälla behöver verkligen din hjälp

2010-07-09 // 21:29:38
URL: http://sseger.blogg.se/
» Anonym

kommer du till Göteborg under gothia veckan? ;)

2010-07-09 // 23:45:40
» ja

lägg ner bloggen eller sälj länken. du skriver 1 per dag fan.

2010-07-09 // 23:53:58
» Anonym

Omg, due skit snygg..off.

Men har en fråga om man vil tipsa om din blogg och ge en länk, Kan man få göra det ? =)

2010-07-10 // 13:27:03
» ......

Hej... är du Dylans bror ?? ... för jag tycker att han e riktigt hot vill verkligen bli tsm med honom !

2010-07-10 // 18:38:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback