Kärleksproblem

Innan själva inlägget börjar vill jag bara tipsa er att spana in kategorin; Kärlek.

Jag måste säga att din blogg är bäst, det finns inte en dag då jag inte läser den och dessutom verkar sjukt snäll.

Nu är det så här att mitt ex var otrogen mot mig med min närmsta kompis och jag litar inte på en enda människa sedan dess, inte ens min nya pojkvän. Det känns helt omöjligt att börja lite på folk igen. Eller visst, jag litar på honom men aldrig till 100%. Han visste om det från början att jag var "instabil" när det gällde att lita på folk men det känns ändå väldigt, väldigt jobbigt. Har du eller dina läsare några tips till en ständigt orolig tjej?

Jadu gumman, först och främst kan jag säga att du gör rätt i att inte lita på någon till 100%.
Eller asså, det klart du ska kunna lite på folk till 100% men du känner själv vilka det är du kan lite på till hundra.
Din familj kan du spikat lita fullt ut på, antar jag? Sen när det gäller vänner och så kan det vara lite osäkert, tro mig, i know. Men som jag sa från början, du känner själv vilka du kan lita på till hundra och vilka du inte kan lita på fullt ut så följ dina känslor bara. Tycker bara det är lite synd att du inte kan lita på just din nye pojkvän, det var ju inte han som var otrogen mot dig. Det känns lite tufft att han ska få "straffas" för en annan killes misstag.

Shit nu tänker jag direkt på Usher's låt - His misstakes. Den handlar om att Usher dåra är tillsammans med en tjej, tjejens fd kille behandlade henne dåligt och all skit får Usher. Asså misstagen som tjejens fd kille gjorde får Usher lida av. Men hur som helst, försök att lita på din nye pojkvän, fastän det är lite svårt efter att haft blivit sårad tidigare. Ge din nye pojkvän en chans åtminstone, kärlek is about trust, kom ihåg det.

Om ni läsare har något att tillägga så gör det, tjejen skulle nog vilja ha mer tips.

Kommentarer
» Anonym

nu vill vi höra låten lägg upp den :D

2010-07-27 // 01:48:58
» idah

ja personligen skulle aldrig kunna vara tillsammans me nån ja inte litade på till 100%, ens kille ska ju va ens bästa vän o man ska kunna lita på honom i alla väder, aldrig va orolig för att han ska hålla på me andra osv.



hur ska han kunna lita på dig till 100% om inte du litar så på honom? d skadar erat förhållande för bådas del, för ingen orkar ha en pojk/flickvän som man inte vet exakt vart man har. så ta din tid o lär känna honom uuuuuuut o in o från sidan bak o fram så inser du säkert om man kan lita på honom eller inte. make sure att du snackar me din kille om detta ordentligt bara, för annars blir d bara missförstånd.



din erfarenhet gjorde att du lärde dig nånting utav d, men låt d inte skada dig. världen e full av elaka människor, men bara för att d händer en gång ska man inte dra alla över en kam. va försiktig, men va ändå öppen för nya människor i ditt liv o se att d faktikst finns människor som alltid kmr finnas där för dig!

2010-07-27 // 01:59:44
» Anonym

det hände också samma sak med mig mitt ex var otrogen med min bästavän, men jag kan fortfarande lita på mina vänner, men inte killar längre

2010-07-28 // 02:55:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback