Lite pinsamt...

Fan jag tycker det är kul när jag tar upp några av läsarnas saker här på bloggen.
Jag antar också att det är skit bra för läsaren som frågar får otroligt många tips och förslag av er andra som kommenterar och inte nog med det... Det finns säkert andra läsare som känner igen sig i läsarens fråga.
Det som jag tänker ta upp nu tror jag säkert att många här har gått igenom eller kommer gå igenom.
Shoo Mr.Do it 4 the ladies :)
Jag behöver gå till ungdomsmottagningen för att ta ett dagen efter piller...
Men tycker det är pinsamt att ens gå dit och ta upp det.

Vad ska jag säga?

Typ bara: Hej, behöver ta akut p-piller? Kanske inte direkt på saken..hehe

Asså jag förstår vad du menar när du tycker att det är lite pinsamt, du är orolig för att det ska bli en awkward moment eller hur? Men tänk inte för mycket fan, gå dit och fråga efter det du behöver sen tagga bara därifrån, enkelt. Gör det inte till en stor grej. Hare bra och hoppas mitt tips funkar, i guess alla håller med mig? Peace!

Kommentarer
» amanda

Känner igen mig, det är jävligt pinsamt men man måste stå ut med det.. Tänk på att du är jävligt smart och att gå dit anses som smart, inte pinsamt. För alla där är ju där av samma sak, nästan alla. Dom som jobbar där är oftast snälla och får ingen känna sig dum, dom kommer ställa frågor som kanske är obekväma, sen får du pillret sen får du gå. Har inget tips för att känna sig bekväm med att gå dit, för det är det inte. Gå dit med en kompis så kanske det känns bättre. Men det är normalt, och smart. Så gå och gör det bara så har du det gjort!

2010-07-27 // 19:47:48
» sara

tänk på att det är deras JOBB, dem är ju där först just såna saker, som att gå till konsum och köpa mjölk, så blir kassörskan förvånad att man handlar, det händer inte ellr hur? samma här, ta dt inte så allvarligt utan tänk på att dem bara vill hjälpa :)

2010-07-27 // 20:34:46
» Sabrina

Bryan, vilka/vilket är de finaste tjejnamnen enligt dig? :D

2010-07-27 // 21:20:15
» Anonym

det är deras jobb och dom får gå genom de 555555ggr dagligen, har gjort grav. test 3 gånger och de är inte pinsamt, promise u

2010-07-28 // 14:08:07
» Anonym

asså folk går dit varje dag och ba hej kan jag få p piller sen du frågar de ba när du hade sex coh sen får du p piller . shit det är enkelt. vågar du inte gå till sjukhuset när du skadat dig heller eller? det kommer 100000 tjejer dit varje dag och ba säger hej ge mig p piller. shit överdriv.

2010-07-29 // 00:57:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback