Mycket på en gång

Som ni ser heter inlägget mycket på en gång, det är för att jag har gjort mycket på en gång idag och för att jag tänker bjuda er mycket på en gång i det här inlägget.

Min dag började med att jag och min kusin inte hade några planer för dagen. Tillslut bestämde jag mig för att åka hem och han bestämde sig för att dra till gymmet. När jag var hemma så kom jag och kralliga P, en kompis till mig överens om att vi ska dra ut och bada. Vi drog till ett bad lite längre bort och tro mig när jag säger lite längre bort så var det lite längre bort hahah. Shit asså, riktigt resa.. Men hur som helst, när vi kom fram så drog vi därifrån direkt för att det var tråkigt där. Själva badet och allt är skitnajs men jag har nu fattat att om man ska bada och softa där ska man göra det med några vänner eller typ någon tjej. Vi rörde oss in mot stan direkt efter för att softa på en annan strad och när vi kom dit träffade vi på några bekanta, friends, homies whatever. Vi satte oss med de och softade i ett bra tag. Fan vad skönt väder det var, helt otroligt jue. När klockan var 6 så var det ändå fett med varmt liksom.. Skitskönt! Och för första gången testade jag smörja in mig i sololja haha, det var för najs fan. Blev brunare än brunast :) Efter att ha varit där i ett tag blev vi hungriga så vi drog till donken för att käka. Som alltid beställde jag BIG MAC COMPANY + MENY, fick ett glas på köpet också... På vägen till donken stötte jag på några läsare, troligen mina bästa läsare haha. De ville ta kort så why not liksom.
Typ så har min dag sätt ut, inte exakt men som sagt TYP ;)

Nu tänkte jag svara på lite frågor som jag har fått av några av mina läsare de senaste dagarna.

bryan haru sett 50cents nya film before i seft destuct? tkr du ska kolla på den fett bra fifan:D
Nej fan, jag har inte sett den men såg typ trailern till den i vintras kommer jag ihåg. Är det inte den filmen då han typ spelar basketspelare och har inbakade flätor? Rätta mig om jag har fel nu men om det är den så måste jag fan ta och se den. Tack för att du påminde de mig haha, shit glömde bort den helt och hållet.

Niice om du börjar hänga i kallhäll Bryan!
kb är nice ställe att bada på faktist men akta dig för hajarna ;)
Haha, jaa jag gillade stället och badet fett mycket. Hajarna va ;) hahah

kallhäll?! :D haha my hometown:P om du ändå ska dit nån gång kolla in Bonnäsbadet med :P btw du och din kusse = KATTER
Hahah, jaa kallhäll! Helt random sådära från ingenstans jag vet haha men det var som sagt fett med nice.
Taack du e säkert katt du med!

du är sjukt vacker det är du medveten om va. Gillar verkligen bloggen keep your work up. förstår inte hur en målmedveten kille som dig inte har en flickvän , jag skulle tillexempel göra allt för at få lära känna dig.
Shit nu blir jag generad, tack så jätte mycket du är säkert jätte vacker du med och din personlighet är säkert den bästa som finns! Jadu, jag vet faktiskt inte heller hur eller varför jag inte har någon flickvän. Jag har blivit tillsagd att jag inte ska jaga kärleken och senast jag fick höra det var faktiskt igår. Det är sant har jag märkt nu, hon dyker väl upp när hon dyker upp...

Jag håller med föregående ''talare''!
Du verkar vara en skön kille med fötterna på jorden =) fortsätt vara du och sluta aldrig blogga.
Tung du är.
Tack så mycket! Det är just det vissa inte förstår. Vissa bedömer mig fast än de inte ens känner mig. Ohh bryan har så mycket luft hit och dit... Haha, jag är raka motsatsen till det nästan. Jag kan lova dig att jag alltid kommer vara jag och göra jag.. Det låter bättre på engelska, imma do me! Hahah jaadu, jag ska försöka att aldrig sluta blogga :)

vad hände med veckans låtar? kom igen nu, vill ha lite ny nice musik:)
Hahah, shit det är ju sant. Bra fråga!
Nä men jag har som sagt inte haft så mycket tid över att sitta vid laptopen men jag tar och bjuder på en ny veckans låt direkt efter det här inlägget ;) Ska bjuda er på en najs remix av Ciaras låt Ride.

BRYAN, svara på den här frågan är du gullig.

Om jag minns så brukade du inte dricka, du sa man kan ha roligt utan o dricka osv, men jag tror att du drack förut också eller har hört de.

Vad hände, vad fick dig o börja dricka ?
Visst kan jag svara på den frågan.
Jag vet inte exakt vad du har hört men jag har bara druckit en gång och det var den dagen jag tog studenten. Enkelt.

Kan du lägga upp en bild på Sean. Vill bara se vem det är med tanke på att jag känner igen rösten så mycket.
Visst kan jag göra det :)
Den här bilden var tagen den dagen vi var hos honom och kollade på Ghana matchen.
Jag har spelet GTA IV i handen, skit tungt spel haha. Fick låna det av honom faktiskt. Jag har fan inte hunnit spela så mycket eftersom jag har varit ute för det mesta men jag ska ta och spela det nu på natten!
Btw, vi är väldigt trötta på bilden.. Den var tagen 2 på natten haha :)

omg bryyann ronaldo har blivit en pappa till en nyfödd pojkeeeeee:D:D:D:D:D:D:D
Vaa?!? Driver du med mig? Vart fick du höra det? Kan man läsa det någonstans eller??
Måste veta. Låter intressant, han har ju inte ens en flickvän!

Varför leker du alltid dum i början av dina videoinlägg? :) och vafan äre du kollar upp på i alla videor..
You got me! Hahahah, nää men jag trycker på spela in och så räknar den till 3 innan den börjar spela in videon så ibland glömmer jag bort tiden och då har den redan börjat spela in.. Förstår du vad jag menar??
Och så undrar du vad det är jag kollar upp på. När jag sitter på sängen och spelar in ett videoinlägg så är tvn oftast på så jag sitter och kollat på tv.. Nu vet ni :)

Kommentarer
» Willie Weathers

Zup Bryan?

Haru sett Gridiron Gang bästa filmen svär! man kan kolla hela på youtube! :D riktigt bra film du borde kolla :P

2010-07-06 // 00:35:44
» Anonym

man kan läsa det på hans twitter Bryan... och mamman till barnet är en amerikansk tjej som han tidigare haft en romans med eller ngt...

2010-07-06 // 00:45:11
» Anonym

It is with great joy and emotion that I inform I have recently become father to a baby boy. As agreed with the baby's mother, who prefers to have her identity kept confidential, my son will be under my exclusive guardianship. No further information will be provided on this subject and I request everyone to fully respect my right to privacy (and that of the child) at least on issues as personal as these are. Så skrev han på sin twitter Han heter så här på twtiter ; http://twitter.com/cristiano

2010-07-06 // 00:50:49
» Lady A

Bryan jag har en fråga. Är din kompis terry här nu? Han från england asså. Han är fiin :)

2010-07-06 // 00:57:41
» melinda

såg du någon snygg tjej idag på badet ?

2010-07-06 // 01:03:38
» Melina&Ciara

När ska vi ha våran läsarträff?:D

2010-07-06 // 10:19:06
» Anonym

jaaa cristiano har blivit en pappa :)

du kan läsa det på aftonbladet någonstans, och på hans officiella facebook :)

2010-07-06 // 12:27:17
» nathalie

Snälla kan du inte lägga upp den här låten på bloggen? Lyssna ordentligt på texten, den är bara bäst!



http://www.youtube.com/watch?v=tyLeMeS4gLU

2010-07-06 // 12:47:16
» s

jo det är den när han är basketspelare och har inbakade flätor. nu så säger dom att ronaldo betalade en surrogatmamma för att föda hans barn. och att mamman kommer inte att finnas med i bilden när det gäller uppfostran av barnet enligt stjärnan

2010-07-06 // 12:54:02
» Anonym

Wow surrogotmamman måste fåt fett med chash så rik som snubben äär asså!!

2010-07-06 // 13:03:51
» Ciara

Asså challie sluta säga att vi vill ha nån fucking läsarträff

2010-07-06 // 14:19:48
» Anonym

jag skulle inte ens vilja ha betalt för att föda ronalds barn:)

2010-07-06 // 14:29:17
» Melina

HAHA asså Challe ditt sär sluta skriv kommentarer osv o låtsas va oss -.-

2010-07-07 // 14:16:09
URL: http://mewwan.se
» Hanna

Han har en flikvän som han sjalv har sagt är han första seriösa. Hon heter Irini Shayk och har varit model för sport illustrated bla.



Men mamman till hans barn är totalt hemligt, det har ett kontrakt som han skrivit tillsammans med en av sina advokater. Om hon skulle läcka ut till folk att hon är mamman ryker det 120 miljoner som ronaldo betalat henne för att hålla tyst.



Det finns rykten om att hon är någon party tjej från usa som han inte alls skulle kunna tänka sig vara tillsammans med. Sen finns oxå ryktena om att han skulle betalat en surrogat mamma, alltså någon som han inte ens hade sex med men som bara skulle föda han en unge. Men det låter lite sjukt.



Shit blev värsta artikeln ju..men det här är iallafal allt jag vet.

2010-07-08 // 01:47:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback