Pinsamt att shoppa själv?

Vilket pissväder det har varit hela dagen idag!
Trots det dåliga vädret så har jag ändå rört på mig och inte bara suttit hemma.
Jag fick skjuts till gymmet av min polareee Guled och senare på kvällen åkte jag med familjen och käkade.
Innan vi åkte hem igen köpte min syster Diana en fräsch skjorta till mig! (Inte den på bilden).
Det var lite kort om min dag, och nu ska jag komma fram till själva grejen.
När jag checkade min inbox på facebook tidigare idag så såg jag att jag hade fått ett meddelande av en snubbe som bad mig ta upp en grej på min blogg. Jag tyckte det han skrev var intressant så jag bestämde mig för att lägga upp det på bloggen. Jag tror faktiskt många tjejer och killar kommer känna igen sig i det han skrev.

Jag gillar att shoppa kläder själv. Jag känner inte så stor press på mig att vänner osv inte ska gilla kläderna jag vill köpa, och det blir inte lika stressigt, allt går i min egna takt. Jag behöver ingen som ger mig shoppingråd, jag vet själv vad jag tycker om.

Men förut när jag åkt in till Sthlmcity själv och shoppat och kansek träffat på någon kompis där, frågar dem alltid typ "vem är du här med?" och om man är själv rynkar dom ögonbrynen åt en. Förut har jag t.o.m ljugit om att jag varit med en kompis men som var tvungen & åka hem tidigare, så därför fick jag vara själv en stund och var på väg hem nu.

Jag förstår egentligen inte varför det skulle vara pinsamt, men tack vare andras reaktioner har jag börjat skämmas. Jag får nästan ångest av tanken på att jag inte ska kunna åka till stan och shoppa själv. :S

Tycker du och dina läsare det är pinsamt att shoppa själv?
Brukar ni göra det? Har någon reagerat konstigt på det? ;S

Tung due mannen, vill du shoppa ensam så gör det fan.
Jag kan förstå vad du menar när du säger att du skämms när du träffar på någon du känner men heey, det spelar fan ingen roll vad de tycker och tänker. Om du tycker de soft att köpa kläder ensam i lugn och ro så gör det. Jag har själv inte gjort det så jag vet inte exakt vad mer jag kan säga till dig. Det klart det har hänt att jag har åkt in till stan själv en snabbis för att köpa en tröja som jag planerat att jag ska köpa men jag har aldrig riktigt shoppat ensam.

Men några av mina läsare kanske känner igen sig i det du har skrivit, eller?

Kommentarer
» nats

Det är inte alls pinsamt, finns ju inget skönare än att shoppa ensam, man tar allt i sin egen takt.



Jag shoppar helst ensam, om och jag ska shoppa med någon tycker jag att det är bäst med killen. Man säger bara att man behöver råd till underkläderna och tar dom sist. Mohaha, ne jag skoja bara.



Men ensam is the shit!

2010-07-24 // 23:26:09
» Anonym

inte kanske pinsamt, men känns lite konstigt ibland typ stelt å känns som folk kollar på en helt mk haha.. men fuck det, varför ska man bry sig

2010-07-24 // 23:33:22
» Anonym

aså min syrra älskar att shoppa ensam, själv blir jag sådär wtf? de känns bara ensamt o helt lonely. men gillar man de så whatevaaaa, menar man kan ju alltid gå med EN kompis som är lugn o så, eller med en lilla syster eller nått som e chill haha

2010-07-24 // 23:36:11
» Anonym

Vad ledsen jag blir att du tycker att det är pinsamt. Man ska inte tycka att grejer är så pinsamt det framkallar ångest och man blir ju så jävla deppad.



Men skäms inte. Utan var stolt över att du åker till stan och kollar kläder själv. Jag skulle tycka att det var coolt och modigt av någon att vara inne i stan själv och handla kläder. Jag tycker att det bevisar att man är mogen och självständig på något sätt.

2010-07-25 // 00:27:50
» Anonym

Strunta i att dom rynkar på ögonbrynen eller vad de än nu gör, det visar ju bara att de e så osäkra och inte kan shoppa själv.

jag shoppar ALLTID själv, de e så skönt, man kan gå exakt vart man vill.

När mina kompisar frågar mig om varför jag shoppar ensam så brukar jag bara förklara och då förstår de oftast :P

2010-07-25 // 01:29:55
» a

Men om du inte bryr dig om vad folk tycker om saker du ska kopa sa borde du inte heller bryr dig om vad de tycker och tanker nar du sager att du ar ensam. Lat de hoja sina bryn, de kan ju inte vara lika sjalvstandiga och mindre beroende av folk som du.



Jag tycker precis som du, jag foredrar att shoppa i ensamhet da tanker jag battre pa varan, dessutom blir det inte massa bortkastad tid. Men ibland sa tycker jag exempelvis det kan kannas lite jobbigt nar man stoter pa klasskompisar och sa, jag brukar antingen snacka i tel eller smsa, da har man atminstone kontakt med nagon men de behover inte inte veta vad du ska kopa.

Jag tycker inte om att shoppa med kompisar, men jag brukar alltid folja med nar de behover rad. Men mest handlar shoppingen om vilka mojligheter man har. Prova att endast ta med dig en person som ar villig att gora dig sallskap ist for att be nagon folja med. Alltid kul nar folk ar frivilliga och da blir det roligare, man kan ju fika sen och gora saker som man inte vagar ensam ;)

2010-07-25 // 13:41:39
URL: http://ladiesinblack.Devote.se
» BS

Jag känner verkligen igen mig i det här. Om någon kompis följer med brukar man stressa, så att kompisen inte behöver vänta. Dessutom hinner man inte alltid kolla i alla affärer där man vill, just för att det kanske blir jobbigt för kompisen. Så jag shoppar oftast själv, och visst kan det vara lite pinsamt om man ser några kompisar på stan.



Men, det gäller att skita i vad andra tänker & tycker, och göra det man känner för!!

2010-07-25 // 18:31:10
» Nadine - Flirt with disaster

Hahaha fett komiskt! Skrev ett inlägg om just det här tidigare i år...



http://vivalanadine.blogg.se/2010/may/bomber-faller-langt-bort-nagonstans-men-det.html#comment



LÄS MANNEN!!

2010-07-26 // 03:04:42
URL: http://vivalanadine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback