Shoo blogg!


Jag är fett med trött, vaknade precis ska ni veta.
Måste verkligen vända tillbaka på dygnet, hela den här veckan har jag somnat vid halv 5. Det får räcka nu.
Jag sover bort dagarna fan, idag vaknade jag i alla fall lite tidigare än vanligt eftersom min mamma ringde och väckte mig. Det var ju tur, annars hade jag kanske försovit mig till min träning som jag har snart.

Anyways jag tänkte låta er veta vad jag har gjort de senaste dagarna eftersom jag inte har skrivit så mycket om mina dagar, det har handlat mycket om att hjälpa läsarna den här veckan och det hoppas jag ni har uppskattat.


I Onsdags då var jag ju och kollade på Champions League kvalen mellan AIK och Rosenborg.
Det var en mäktig känsla i början av matchen, fansen var verkligen på G men det verkade inte hjälpa.
AIK förlorade med 0-1, de har fortfarande chansen att ta sig vidare till nästa om gång men då krävs det att de vinner borta i Norge nästa vecka. Jag kollade inte på matchen med några kompisar direkt utan jag kollade med två äldre men det var ändå fett nice haha, innan matchen drog vi till en bar för att ladda upp lite. Vi snackade lite om framtiden, AIK's chanser mot Rosenborg och lite mer, det roliga var att de satt med bers medans jag satt med min Fanta. Nä men min Onsdag var riktigt nice, jag spelade fotboll med Guled tidigare på dagen också...

Eller nej, Guled satt bara vid sidan och smaskade på sin favorit glass, PIGGELIN!

Igår, alltså Torsdag, då var jag med min syrra Diana.

Hon var ledig från jobbet så vi passade på vara tillsammans och vi bestämde oss för att kolla kläder.
Det är nog det bästa jag vet, att shoppa med min syrra Diana. Om jag testar något som jag själv gillar skit mycket och vill köpa men som hon inte tycker sitter fint på mig så lyckas hon alltid övertala mig.

Det hände för några veckor sen då jag testade ett par jeans på Jack n Jones, jag tyckte de satt fett nice på mig och då kom syrran in i bilden och sa; De sitter fint framifrån och från sidan men bakifrån är de helt katastrof.
De sitter jätte konstigt på din rumpa, sen sa jag typ men och jag är ingen tjej. Ingen kollar på min rumpa.
Då sa hon tro mig, tjejer brukar kolla på killars ruuumpa! Hahah, då hade jag inget val än att lämna tillbaka jeansen där jag hittade de.

På tal om jeans så det var det ända jag köpte igår...

Jag köpte ett par najsa gråa G-Star jeans som min syrra TYCKTE OM.
Haha, nä men jag gillar de också skit mycket annars hade jag inte köpt de. De satt riktigt fint och de ska de göra med tanke på priset fan! Jag minns det som igår men det var faktiskt 2008, då köpte jag ett par G-Star jeans för 1300kr. Gissa hur många gånger jag har använt de? Tre gånger, jaa du hörde rätt, tre gånger på två år haha. Snacka om att jag slösade på pengar, aldrig mer ska jag göra en sån tabbe, aldrig mer. Därför är jag fett med noggrann när det kommer till jeans, när jag köper jeans testar jag de ordentligt och så måste jag vara 100% säker på att jag kommer använda de. Jag har gjort tillräckligt med onödiga köp när det gäller jeans men nu har jag lärt mig att jag aldrig ska köpa ett par jeans om jag är tveksam för det visar sig alltid att man inte använder de så ofta då.

Såja, nu vet ni vad jag har gjort de två senaste dagarna.
Idag är det Fredag och vem vet vad dagen har att erbjuda? Haha nä men jag har träning snart och efter träningen skulle jag höras med några, jag får se vad man hittar på ikväll.. Bio kanske? Det går ju bra filmer nu har jag fått höra.. Och innan jag avslutar inlägget rekommenderar jag alla mina läsare att följa mig på twitter för jag brukar twittra om saker jag inte tar upp här på bloggen, spana också in min youtube för att se mina fotbolls videos.
Min youtube kanal är helt hype nu haha, riktigt fräsch är den. Ni måste ta en titt nu nu nu!
youtube.com/BryanMassa91
Och som sagt, follow me on twitter, twitter.com/MulattoBee

Kommentarer
» :D

mannen gå se inception på bio!! den mest tankevridande film som gjorts, även ett par dagar efter filmen så tänker man på den hela tiden för att den är så fascinerande! bästa filmen enligt mig :D

2010-07-30 // 15:03:50
» Anonym

snygging

2010-07-30 // 15:17:30
» BS

snygga jeans

2010-07-30 // 18:09:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback