Goodnight

Keff jag är haha, jag städade aldrig mitt rum... Men det är normalt om jag tänker efter för jag brukar aldrig städa rummet så sent på kvällen. Aja, jag får ta och städa rummet imorgon efter att jag har varit ute och så. Jag blir också på städ mode under dagen för då skiner solen in i rummet så det blir helt ljust. När solen skiner in i rummet så öppnar jag alltid fönstret och sätter på tung musik. Aah fan, städningen blir av imorgon, tro mig!

Jag ska ta och lägga mig snart för jag ska till gymmet imorgon bitti och efter gymmet väntar förmodligen en lång dag. Men innan jag lägger mig ska jag ta och göra lite kvälls-situps!
Jag har satt på mitt playstation, kopplat in min iPod Touch så ni vet själva att det är skön musik som pumpas från tvn just nu haha. Just nu spelas R.Kelly - Slow Wind. Inte remixen utan originalet. Okej man håller på typ att somna när man hör den haha, jag diggar den fett mycket men det är inte någon låt man kan lyssna på när man ska träna liksom.

Vänta ska ba byta låt haha.... Sådärja! LL Cool J ft Trey Songz - Girl If I. Också en rnb låt men en rnb med lite mer tempo jämfört med R.Kellys haha. Låten Girl If I är en låt som ger mig luft haha, det kanske låter lite konstigt men tro mig det finns vissa låtar som bara få mig att feel my self om ni förstår vad jag menar.

Får typ värsta självförtroendet när jag lyssnar på den, som sagt det finns vissa låtar som får mig att känna så haha. Vissa kanske inte förstår vad jag menar men jag skiterii för nu ska jag göra mina situps.

Press play om ni vill höra Girl If I!

Hörs imorn, sov gott!

Kommentarer
» emilia

du lyssnar bara på rnb , lyssna på reaggeton thats real music ;)

2010-07-01 // 02:03:07
» Anonym

har du hört om lil wayne att han ska få tre år till för droginnehav

2010-07-01 // 15:04:42
» Anonym

eeyy bryan när ska du fixa låtar på min ipod!!

2010-07-01 // 17:58:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback