Biggie's Videoinlägg #1 (Kärleksproblem)

Den här videon är från i sommras då jag också la upp den på min blogg.
Under den tiden hade jag inte lika många läsare som jag har nu och just därför var det inte heller många som kommenterade.
Nu när jag har bättre med läsare så lägger jag upp den på bloggen igen och är det så att du har problem med kärleken så tveka inte, ställ din fråga till Biggie så ser han till att han svarar på den i Biggie's Videoinlägg #2!
Nu har du din chans att få en lösning på hur du kan lösa ditt kärleksproblem ;)

Kommentarer
» BS

grym kamera!:P haha biggie verkar kunna sina grejer..men tyvärr har jag inga kärleksproblem ;)

2010-03-22 // 22:45:10
» sandra

vaaa kul han verkar va en proffs snubbe på att lösa kärleksproblem hahaha :d men du måste skriva mer infoo om den dära biggie så vi läsare vet vem han är :D och han bör fixa lite bättre kamera :D

2010-03-22 // 23:19:44
» Sara

Har du gjort något nytt med din blogg? För från och med idag, varje gång jag går in på din blogg så kommer det upp en ruta där det står:



"Vill du köra skriptet?

Ett skript på den här sidan gör att Internet Explorer går långsamt.

Om det fortsätter att vara igång kan datorn sluta svara."



& det här har inte hänt bara en gång, det händer VARJE gång jag går in på din blogg. Det har aldrig varit så innan, så att du vet liksom. Det kanske händer samma sak för flera läsare när de besöker din blogg.

2010-03-23 // 01:03:55
URL: http://shaawty.blogg.se/
» qQq

Haha Bryan fett synd bre, jag ber dig låna din kamera till honom

2010-03-23 // 13:09:07
» Anonym

seriöst skäms han inte och filma med sån dålig kamera haha :D skaffa ny nu!:D

2010-03-23 // 16:28:59
» felicia

jaa sara jag håller med dig fattar inte vad det är för något som bara dyket upp från ingenstans...

2010-03-23 // 16:29:13
» Anonym

du har virus på sidan :(

2010-03-23 // 16:44:15
» Anonym

Asso.. de finns en tjej som skriver på msn jag älskarej .. ja trodde hon drev ja ba:hahaha .. sen hon ba:ja e seriös! ja ba:..

sen nästa dag på skolan såg ja att hon va med en annan kille och typ aa du vet.. ja tänkte:jävla player. sen på msn hon skrev samma sak.. VAD SKA JA GÖRA?

2010-03-23 // 17:06:36
» nicho

haha den där biggie är så sköön ^^

2010-03-23 // 18:39:43
URL: http://nichow.blogg.se/
» Anonym

ja har en fråga till dig biggie skulle bli så lycklig om du svarade. ja har träffat en kille ganska länge nu, eller mer än en månad. vi har umgåts, han har sovit hos mig flera gånger osv och vi har aldrig haft sex, första gången han sov hos mig försökte han men jag nekade för ville vänta med sex tills vi lärt känna varand och så, vill inte ha sex på första träffen. så efter det respektera han det och vi har blivit nära vänner, har träffat hans familj och han min, jag har blivit bra vän med hans vänner osv, och allt funkade jätte bra. han sov hos mig jätte ofta och låg och pratade hela nätterna. jag märkte redan från början att han blev kär i mig och jag var inte den enda som märkte det. så jag bestämde mig för att satsa på honom och vi båda var kära. men sen helt plötsligt rasade allt. det började med att han var kall på telefon och sånt. sen är jag ju jätte ofta meed hans vänner på helgeerna så kom han till oss lite innan jag skulle gå en gång (det här var för kanske två veckor sen) så när han ser mig säger han knappt hej! så när jag ska gå säger han inte hejdå. Jag tänkte okej killen har tröttnat men hur kunde han göra det. Och allt fortsätter rasa. Han hade inte sagt till sina komisar ens att vi var på g! Dagen efter berättar hans kompis att han har tjej. Jag trodde på det och hade inte kontakt med honom på ett tag. Jag var skit förbannad för han hade gjort så här mot mig. jag ringde upp honom mitt i natten och skrek men han var full och sa vi pratar om det här i morgon men han hörde aldrig av sig. Sen den här helgen träffade jag hans kompisar som vanligt så var han med! Vi sa ingenting till varandra men jag kände hur han tittade på mig hela tiden. Tillslut frågade han mig om vi skulle ut på en cig tsm. Jag följde med ut och där stod vi knäpp tysta. tillslut sa ja hur är det? så berätta han allt. att hans kompis ljög och massa att han gillade mig fortfarande och att han skämdes över sig själv osv, vi stod i timmar och pratade och han förklarade allt. vi blev vänner igen och jag tror verkligen på han, för vi är inte bara på g, vi är nära vänner och vi märker när den andra ljuger. så vi struntad i våra vänner och gick och åt osv(den var ganska sent också) så satt vi prata jätte länge och han förklarade hur mkt han gillde mig och att han ville ses osv. Tillslut kramar han mig och börjar nästan gråta för han känner ssig som en idiot säger han. då förlät jag honom. så kysser han mig!

Så nu vet jag inte vad vi är! börjar allt om igen eller är var det bara han gjorde så kommer han skita i mig nu förevigt? för han ändrades totalt och han pussade mig för första gången framför hans och mina vänner och var med mig hela kvällen och kunde äntligen snacka högt och runt hans vänner hur kul jag och han haft det. men jag vet inte kommer vi fortsätta nu och kanske bli något i framtiden? jag är så förvirrad. för det känns inte som han gillar mig lika mkt som förut..

sorry för att det blev så långt men jag vet inte hur jag ska glöra med honom, ska jag glömma honom eller kommer det bli ngt? för jag är verkligen kär

2010-03-23 // 22:24:16
» Anonym

hur vet man om en kille verkligen gillar en? hör han av sig ofta/hela tiden? vi säger att man har dejtat i ca 3 månader, träffats ganska mycket o de känns bra. när man är med varann så visar killen galet mkt kärlek o kan hålla din hand mitt på stan. MEN han e keff på att höra av sig och visa känslor genom sms/samtal o sånt shit du vet. skriver aldrig gulliga saker eller visar att han tänker på en liksom. ibland kan de gå 2 dagar innan han väljer o höra av sig. det brukar ju vara i början av förhållandet man krigar som mest med sms o sånt ju? det finns liksom ingen annledning o leka svår längre. VAD E HANS PROBLEM? varför e vissa killar så keffa på att höra av sig till tjejer de påstår att de gillar? för jag vet att snubben INTE är upptagen. kom igen, obama har tid o ringa sin fru varje dag. ingen är för upptagen! hmmmmmmmmmmmmmmm....hjälp mig biggie :D

2010-03-24 // 19:39:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback