Chris Brown behöver ert stöd

Visst, det han gjorde var fel. Det är han medveten om.
Han har bett om förlåtelse, han har blivit en bättre person och vill verkligen gå vidare i livet.

När han släppte albumet Graffiti för några månader sen så var det vissa butiker som vägrade lägga upp albumen på hyllorna, bara det var synd... Nu, mer än ett år sedan incidenten mellan han och Rihanna så är det till och med så att radiostationer vägrar spela upp hans låtar...

Vad är meningen med att vara en artist och lägga ner så mycket tid på att göra musik om inte låtarna spelas upp på radion..
Som CB själv säger: "Jag kan inte vara en underground artist"

Jag vet inte riktigt var det här kommer att sluta men spelas hans musik inte upp på radion så kanske han slutar göra musik... Time will tell..

Kommentarer
» BS

Shit det är helt sjukt... tycker inte att sånt där borde ha med hans musik att göra. Liksom han har ju inte mördat någon eller så..

2010-03-11 // 22:51:55
» Anonym

Han kommer inte sluta med musik. He will bounce back

2010-03-11 // 22:59:22
» H

Chris Breeeeeezy<3 love him no matter what!

2010-03-11 // 23:12:40
» idah

sjuuuukt att man gör d här till den största misshandel skiten som har hänt inom musik. seriöst d finns HUNDRA artister som har gjort värre saker, inte ba misshandel, skjutit folk, mördat folk, knarkar, e ett dåligt föredöme för sina fans. chris brown visar fan att han vill bli bättre, han ångrar sig, han gjorde ett misstag. shit vafan vill folk att han ska göra? göra d ogjort? tyvärr så e d omänskligt. folk tyckte d va fel när han höll sig i bakgrunden o inte pratade om händelsen, då va han feg o skämdes. när han väl bad om ursäkt klagade folk på att han var känslokall, att han såg ut att läsa från en lapp. och om han gjorde d? han kanske ville få me allt han hade att säga? om han hade suttit o gråtit i TV hade folk sagt att han e en pussy o att han vill ha medlidande. han e trots allt ba människa o alla gör misstag. he has moved on and so has rihanna, så då borde resten göra d oxå!

2010-03-11 // 23:27:13
URL: http://idasminiblogg.blogg.se/
» elina

my baby chris breezyy!

2010-03-11 // 23:31:36
URL: http://onlyelina.blogspot.com
» lol

RÄTT ÅT HONOM!!! MAN SKA ALDRIG RÖRA EN KVINNA! fan va patetisk han är när han vädjar till folk. Som om han bryr sig om sina fans han tänker fan på att han kmr bli en nobody och inte få lika mkt pengar. ALLTSÅ HAN SKITER I ALLA ER TROTS D HAN SÄGER

2010-03-12 // 00:17:12
» MrsBrown

Kmr alltid stötta honom, my truly love. Riktig talang inom musiken, dansen o allt! Alla gör misstag, bara för att han är känd betyder det inte att han är omänsklig. Man lär sig av sina misstag, och han har lärt sig av sitt. Folk måste bara lära sig att förlåta. Hans fans kommer stötta honom till graven, åtminstonde jag. Älskar honom.

2010-03-12 // 01:18:16
» Fatsh

De är så kul att allt man läser på din blogg har man redan läst på mediatakeout.com :P haha Love chris! <3

2010-03-12 // 10:42:14
» Alice

KARMA IS A BIIIIIAAATCH!



Hahaha! Jag tycker verkligen inte om Rihanna. Men ingen kvinna förtjänar att bli misshandlad. Inte ens hon. Chris ska vara en förebild. Så när han misshandlade henne var inte det enda han gjorde att förstöra hennes ansikte utan också få en massa yngre killar tro att sådant är okej. Alltså förmodligen så fattar dom väl att det fortfarande är moraliskt fel men ja you get my point.



Chris har redan shitloads av pengar, han klarar sig så vi behöver inte sprida mer av hans skit till fler hjärntvättade ungar.



Och btw! DET ÄR JU SKITLÄTT FÖR ALLA ER IDIOTER SOM ALDRIG BLIVIT MISSHANDLADE ELLER VARIT I NÄRHETEN AV EN SÅDAN SITUATION ATT SÄGA ''MEN ÅH STACKARS CHRIS'' SCREW YOU GUYS! NI HAR INGEN ANING OM VAD NI SNACKAR OM! Chris säljer inte längre men Rihanna är SCARRED FOR LIFE! Ni idioter dömmer bara på era personliga uppfattningar om rihanna och chris, vilken musik ni tycker bäst om. Påstå inget annat.



Men vi alla vet innerst inne att det skulle vara en helt annan story iaf det vore någon annan som blev misshandlad eller '' misshandlade''. Tex iaf någon misshandlare DIG.



Lol. Bok.

2010-03-12 // 14:16:09
» sarita

Alltså jag hatar när folk håller på så ba hur kan du lyssna på chris brown när han misshandlat rihanna? alltså hur fan kan folk då lyssna på britney spears en ner knarkad kärring, vem är bästa förebilden egentligen? och det är musik vi snackar om, inte personlighet, vem fan vet hur rihanna är i verkligen heten? kanske största bitchen? men för det ska man inte bara sluta lyssna på musiken. Chris brown är lugn bäst, genom alla tider!

2010-03-12 // 15:05:13
URL: http://zcara.blogg.se/
» nicho

Vad mer kan man göra för att stötta honom :o

Jag har köpt alla hans skivor, å dragit ner hans mixtape, kan inte tänka på nåt mer JAG kan göra för att hjälpa till =/

2010-03-12 // 15:42:36
URL: http://nichow.blogg.se/
» A

Sarita; IDIOT! Hahahaha ''verkligen heten''

DET SPELAR INGEN JÄVLA ROLL OM RIHANNA ÄR EN BITCH!!

Inte en enda kvinna förtjänar att bli misshandlad av sin pojkvän!!



Hatar britney spears men är glad för hennes skull att hon slutat knarka osv. Skillnaden med britney och chris är att britney inte skadade någon annan än sig själv när hon höll på som hon gjorde. Och vadfan påstår du? Att hennes karriär inte tog skit pga hennes betende?? ÄR DU DUM ELLER?? Hon förlorade hälften av hennes fans och kommer alltid ses som trailor trash i vissa personers ögon.



GE ER! Chris fick det han förtjänar.

2010-03-12 // 15:50:12
» Rosa

Inte en enda kvinna i världen förtjänar att bli misshandlad.

Det han gjorde var fel vilket han mycket väl vet om!

Men chris var en förebild för mindre åringar osv.

Och jag tycker det är rätt åt honom.

hoppas han verkligen plågas av hans misstag.

det är han värd.

och det "A" sa, om paris hilton super sig full, eller britney spears knarkar skadar dom sig själva. Men det han gjorde skadade inte bara honom utan fler.

Och som om han bryr sig om hans fans, det enda han vill ha är pengarna.



HAN FÖRTJÄNAR DET!



2010-03-12 // 19:08:17
» farre

i feel ya, han behöver vår hjälp<3

2010-03-12 // 19:57:36
URL: http://dejavu.blogg.se/
» Anonym

Ingen kvinna förtjänar det som Riri fick. Men ingen man förtjänar att bli diskriminerad heller. Han är medveten om att det han gjorde var fel, därför tar han konsekvenser för det han gjorde. Han gör community service som plocka upp skräp på gatan osv. Han går på kurser för att kontrolera ilska, han hjälper unga så dem inte gör samma misstag, han har bett om förlåtelse galet många gånger. Han gör sina konsekvenser, och ja det är rätt åt honom. Men är det rätt att trycka ner honom för det han gjort när han håller på att förbättrar det? Visst riri är scarred for life, men han också. När han behöve stöd som mest, vände alla ryggen mot honom och kallade han ''womanbeater'' det känns asso, som en kniv i ryggen. Riri gör det inte enklare för honom heller, hon övertygar andra att han är en dålig människa. INGEN människa slår någon sådär utan andledning, så riri måste ha påvärkat honom. Men säger han vad hon gjorde? Nej han vill inte förstöra för HENNE han älskar henne mer än vad andra tror..



PPL JUDGE LIKE THEM NEVER DONE MISTAKES THEMSELVES, BTW WHO ARE WE TO JUDGE? AND PPL FORGET THAT THE MOST IMPORTANT THING IS TO LEARN FROM UR MISTAKES..

2010-03-12 // 20:38:25
» A

Alltså herregud. ''ingen man förtjänar att bli diskriminerad'' Ehm, JO! En man som diskriminerat sin flickvän och misshandlat henne förtjänar fan det! Man behandlar andra som man själv vill bli behandlad.



Hahahaha, och vadå. Han tar konsekvenserna och gör community service?? ÄR NI DUMMA ELLER?? Det är United states of fucking america! Om han inte vore KÄND så skulle han fått flera år i finkan! Och vadå rihanna gör det inte enklare för honom?!?! Hon har inte sagt ett skit, hon har berättat om händelsen, sanningen, för att hjälpa andra unga som är i samma situation som hon var. I förhållande där dom bli misshandlade av sina män. Har man gått igenom något så pass svårt så har man all rätt att tala ut om det för det kan hjälpa så många andra! De få gångerna hon snackat om det har hon själv sagt att det inte är för att smutsa ner Chris utan för att kanske någon där ute i samma situation som hon va i kanske får något ur det och skaffar hjälp!



Varför tycker alla så jävla synd om honom? Om han nu är så jävla förändrad så GOOD FOR HIM! Han kanske lärde sig någonting. Då är det värt det. Trots att han inte tjänar lika mycket längre så är det inte som om att han vore pank? Och det han fortfarande tjänar från er hjärntvättade stackars människor räcker fan långt.



Man misshandlar inte någon för att sedan förvänta sig att det några månader senare är bortglömt och allt är som vanligt! Vad skulle det ge för jävla message till unga? ''Misshandla din tjej, plocka upp lite skräp. Then its all good''



Its like rosa said. HAN FÖRTJÄNAR DET!

Allt han har fått. Med tanke på att han inte ens fick det riktiga straffet för bråttet.

2010-03-13 // 16:24:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback