Debatt - Chris Brown


Kommentarer
» hanna blomström

angånde det här om att det blir än större grej av att chirs brown gör något, det är ju för att han misshandlade en kändis om det var en random person så skulle det ju absolut inte vara en stor grej. Som du själv sa, så visst är fel det han gjorde men det var rihanna han slog inte grannen, rihana har många fans som stöttar henne och därför är detta en stor sak. :)

2010-03-14 // 15:25:09
» s

du har rätt att de överdriver med att inte spela upp hans låtar och sånt.. som du säger visst han misshandla en kvinna och det är jävligt fel utav honom men folk mördar andra människor utan skuldkänslor och de är dubbelt så mycket känd än honom. det är helt sjukt. och jag håller med dig upp till 100 %. men vad ska man göra världen är orättvis..

2010-03-14 // 15:32:25
» Anonym

Jag håller med dig här.

Att dom inte spelar upp hans musik och stoppar hans skivor på hyllan är överdrivet. Han har ju som sakt sakt förlåt och avtjänat sitt straff vad fan behövs mer? Inget. han ångrar ju sig han vet att han gjorde fel. Vad vill dom ha av honom?

Att misshandla någon är fruktansvärt speciellt tjejer som redan är orättviss behandlade och kvinno misshandel finns ju överallt. Precis överallt i världen. Kanske därför. Dom kanske vill att världen ska inse att det verkligen är fel inte fjong vet jag

Men även om han gjort så mot henne så kommer han ändå vara min idol det är faktiskt bara hans låtar som jag inte tröttnat på även om jag nötit dom 24/7 hela -09.

2010-03-14 // 16:25:19
» sabbi & Natta

hahha sötnos <3

2010-03-14 // 18:38:01
URL: http://latiinass.devote.se
» Anonym

Att vägra spela upp hans musik på radio och att dem vägrar sälja hans skivor i butiken, är ett sätt att visa för hela världen att det han gjorde inte är okej! och att dem inte tänker stödja honom om han ska bete sig sådär. jag tycker att hans musik är bra, och jag lyssnar på den ibland, Men att vägra som dom gör är kanske vad som behövs för att får folk att förstå att man inte lägger handen på någon människa!det han gjorde går aldrig att få Ogjort..

det spelar ingen roll om han hade varit en random snubbe:S vi är alla människor, tänk själv om rihanna hade varit ens syster, då hade man inte brytt sig ett shit om chris browns musik inte fick fortsätta att spelas på radion och så vidare.. så allt som tycker att alla andra överdriver, tänk efter om de hade varit ngn nära dig, eller om de hade varit du själv..

och visst alla är väl värda en andra chans, när han får sin, ja de avgör vi som är runt om honom

- visst han är en bra artist, men han är också bara människa. som alla oss andra.

2010-03-14 // 19:48:02
URL: http://caassiee.blogg.se/
» Victoria

som du sa det är bara överdrivet att de inte vill spela hans musik-.-

asså han är människa ALLA gör misstag det är lixom en del att vara mänsklig. han har sagt förlåt han håller på att tjäna sitt straff asså de borde fatta han ångrar sig lixom, visst man gör saker när man är arg och så och ibland man tänker sig inte för men som sagt MISSTAG!

så låt chris fortsätta gör sin musik och spela upp den och låt han sälja den oxå!



peace n love

2010-03-14 // 20:27:33
» Anonym

Jag tycker precis som du Bryan. Visst, det han gjorde var fel men jag respekterar verkligen att han gick ut och bad om ursäkt till alla. Om man inte kan förlåta kan ingen förlåta dig när du gör ett misstag.



CHRIS BROWN ALL DAY, EVERY DAY! <3<3<3

2010-03-14 // 21:03:11
» YessirCBreezy

Alla klagar på CB för han var en förebild för många och han gjorde ett misstag som vi alla gör. Men många blev svikna eftersom många ungar såg upp till honom och han var den killen som hatade bråk, så det kom som en chock till alla. Det kan jag förstå, för han har aldrig vart den bråkiga typen utan han var lite mer goofy av sig. Många var riktigt besvikna, men jag kan slå vad att ingen var lika besviken på honom än han själv. Han älskade Riri mer än folk tror..

Men han slutade aldrig vara en förebild för mig, jovisst jag blev besviken men jag respekterar honom galet mycket att han tar konsekvenserna för sina misstag. Klagar han att han får plocka upp skräp på gatorna? Nej för han är medveten om att det han gjorde var fel, och han visar alla att det finns konsekvenser för sånt & att det är aldrig rätt att slå någon oavsätt kön.

Han har tagit alla negativa kommentarer bra. Jag menar det är inte lätt att vara ungdom med hela världen mot dig. Det är inte lätt att bli kallad bl.a ''womanbeater''. Han blev ledsen påriktigt, istället för att trycka ned honom varför inte lära honom att det han gjorde är fel och lära sig av det misstaget han gjorde.

Rihanna gör det inte enklare för honom heller, hon sitter och gråter och övertygar folk att han inte är ledsen och att han är ett monster. Men hon själv måste gjort något, för INGEN slår någon annan människa så utan andledning. Plus hur vet vi om bilden på henne inte var photoshoped? Men CB vägrar att säga vad Riri gjorde för han respekterar henne, han älskar henne för mycket för att kunna förstöra för henne.

Han gör community service i över ett halvår, och hjälpen en organisation som hete bestbuddies för dom dom är li ''annorluda'' han lär unga att inte göra samma sak, han går själv på lektionen om domestic violence. Han gör ännu fler saker som andra kändisar aldrig skulle göra. Andra sm har gjort värre har inte ens sagt förlåt..

Folk dömmer som om de aldrig gjort misstag själva, och faktiskt vem är vi att dömma? Man lär sig av sina misstag och det är väl det viktigaste.

Men ändå hatar folk utan att veta sanningen. De säljer inte hans album och spelar inte hans låtar. Det är helt sjukt, de låter hans talang bara försvinna. Men CB fans kommer alltid stötta honom och älska honom oavsätt, men det är synd för han kan bli riktigt stor i det han håller på med.

2010-03-14 // 21:41:17
» Anonym

alla människor gör fel och han ångrar det han gjort och han har bett om ursäkt liksom vad vill de mer..? det verkar som att folk vill att chris brown ska lägga ner hans karriär eller nåt?! Tycker hela grejen är överdriven.

2010-03-15 // 08:41:46
» nicho

jag tror det handlar mycket om konkurrens asso..

Dom som är vän med Rihanna har ju självklart vänt sig emot Chris, kolla bara på Jay Z , han hade ju sagt att chris är en död man eller nåt sånt? Å jag tror att folk som Jay har mycket makt i det hela så det kan också vara en orsak :o

2010-03-15 // 11:59:47
URL: http://nichow.blogg.se/
» cbwifey

håller med dig till vartenda ord asså.. kommer inte på så mycket mer att lägga till, förutom att breezy e min man :)

2010-03-15 // 16:30:52
» lol

Varför jag tror att en del vägrar spela upp hans låtar är pga många unga ser upp till både rihanna och chris brown. De påverkar en stor grupp ungdomar och forts. man spela upp hans musik är det som att man säger att misshandla sin tjej är okey! De som har gjort "värre" saker som du nämnde har haft problem på sina egna håll. Men inga av de har varit "ungdomskändisar."

2010-03-16 // 16:00:03
» Anonym

näääää kasta honom...

2010-03-18 // 18:36:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback