Debatt - Hiphop is dead

- Detta är en debbat, för att spana in mera debatter gå in på kategorin: Debatter.

Jag skrev ett inlägg om Lil Wayne tidigare idag.
Jag frågade hur många här som kommer att sakna honom nu när han sitter inne.
Så skrev jag att han är världens bästa rappare. Det var några stycken som reagerade på just världens bästa rappare.
Hahaha jag bara garvar helt seriöst.
Anastasia jag vill bara få det sagt att du är en tråkig person.
Japp, du läste rätt. Jag tycker att folk som du är tråkiga eftersom ni fortfarande lyssnar på tex Run DMC.
Visst, run DMC är legender och så men herregud det är 2010 nu!
Saker ändras, musiken förändras, hiphopen förändras!
Vadå hiphop is dead? Du kan inte jämföra 1970-talets hiphop med 2010s hiphop, det måste du ju själv fatta.
Så ja hiphop is dead, men då snackar vi om 1970-talets hiphop eller ska vi säga tiden då run DMC kom upp.
Men dagens hiphop är inte dead nånstans.

Klart Lil Wayne har talang, du har säkert bara hört lollipop låten eller hur?
Ta och lyssna på hans andra låtar, snubben skriver inte ens ner han låtar på papper. Han kommer ihåg allt han säger och sätter ihop det.. Det kallar jag talang!
Jag bryr mig inte heller om vad du lyssnar på, fortsätt lyssna på din run dmc eller sugarhill gang haha... Btw, vilka är sugarhill gang? Aldrig hört talats om de ens haha.
Hur som helst, fortsätt lyssna på de... Men jag vill bara avsluta med en mening.
Det är 2010, helloooow.... WAKE UP!

När jag ändå skriver om Lil Wayne så kan jag bjuda er som uppskattar och gillar min musiksmak på en skönskön låt och musikvideo som Lil Wayne är med i.
Musikvideon släpptes idag och jag ska inte ljuga, den är gaaalet skön!
Jag antar att de flesta av mina läsare håller med mig till 100%?
Fan det är 2010. Dags för er som fortfarande lyssnar på old hiphop att acceptera läget helt enklet.

Kommentarer
» BS

visst, det är 2010, och jag gillar lil wayne, 50 cent m.fl. det håller jag med om.. Men egentligen, vad spelar det för roll om nån låt är 30 år gammal? Viktigaste är ju att man gillar den.

2010-03-17 // 23:33:08
» Rafael Dinero

Lyssna det spelar ingenroll vilken års tid det är hip hopen dog förlängesen jag ska förklara till dig varför...

hip hop är baserat av lyric och att man översätter verligheten med tunga ord men i dax läget har folk förstört hiphopen totalt Nu äre househiphop med någon irriterande t-pain ljud det ingeting som man kan kalla hiphop, okey de sant vi inne i 2010 men om du lyssnar på rock så har de inte förändrats alls nä nä de bara för att dom följer traditionen men i *hiphop* som de kallas har de förändras helt mycket och man rappar mest om onödiga saker det mer dans nu än (skrivande)SYND för dom rappare som mos def talib kwali mobb deep o.s.v dom gör riktig hip hop fast dom säljer inte, de bara för att man måste göra david guetta grejer för att sälja...hip hop artister är tvugna att göra saker som dom igentligen inte har som sin hobby genom att göra househiphop danshiphop.. hip hop fanns och i dax läget finns den riktiga hiphopen utanför median........BIGGIE OCH 2PAC ÄR DOM BÄSTA R.I.P

2010-03-17 // 23:35:04
» Anonym

Jag diggar Lil Wayne som fhaaaaaan, han är galet sexig, smart, duktig rappare (en av de bästa faktist) och killen har talang. Men du har fel att peka ut dina läsare och sedan säga att de har dålig musiksmak och grejer när du inte ens vet vad de lyssnar på. Du skämmer också ut dej lite när du säger att du inte vet vilka ''the sugerhill gangs'' är och sen säger du att du lyssnade på hip-hop i en lång period av ditt liv, haha det var dom som skapade hip-hopen så att du vet :p De var de som kom på HIP-HOP så säg inte ''haha'' på ett hånfullt sätt för att dina läsare fortfarande lyssnar på dom. Och ja, dagens musik har förändrats men det betyder inte att de är från back in the days är dåliga och det är VERKLIGEN INTE nåt varken 2pac eller Biggie är! Samma sak med dagens musik, Lil Wayne, T.I., MIMS, TWISTA, PLIES etc är också skiiit thuuunga! Så båda två har fel! Jag är ingen hatare, diggar din blogg, men man kan inte säga att någon har fel när de gäller musik!

2010-03-17 // 23:42:35
» Anonym

Lil wayne, världens bästa rappare? Årets skämt!

Seriöst han rappar inte ens, han sjunger med en äcklig röstförvrängare.



Har du hört talas om något som kallas lyrik? Det är okej att gilla lil wayne, det är okej att gilla vad som helst. Men uttala dig inte om något du inte vet ett skvatt om, haha. Om man inte vet vilka sugar hill gang är ska man inte uttala sig om hip hop och jämföra den med dagens.



Bra kategori med debatten, det väcker känslor.

2010-03-17 // 23:44:34
» Anonym

Lil wayne, världens bästa rappare? Årets skämt!

Seriöst han rappar inte ens, han sjunger med en äcklig röstförvrängare.



Har du hört talas om något som kallas lyrik? Det är okej att gilla lil wayne, det är okej att gilla vad som helst. Men uttala dig inte om något du inte vet ett skvatt om, haha. Om man inte vet vilka sugar hill gang är ska man inte uttala sig om hip hop och jämföra den med dagens.



Bra kategori med debatten, det väcker känslor.

2010-03-17 // 23:44:42
» Sara

Shiitt Bryan, ät inte upp oss, chilla det är chill mode =) visst lil wayne är OK chatchiig musik och så men komigen nuu " I like a long hair thick red-bone open up her legs to filet mignon that pussy ima get in and out that pussy is she lets me in ima own that pussy" kallar du det för hiphop???



Bryan google is your friend!!!!!!!!!!



vadå det är 2010 wake up??? hiphopen behöver inte ändras för det... har Rnbn gjort det, noppe i dont think so. TALIB KWELI & MOS DEF finns det riktigare hiphop än de?? det kallar jag för hiphop!

No hater här !!! haters come on people when you se great things just appreciate it and live it along, nobody likes haters! anyhow grym kategori loving it!

2010-03-18 // 00:23:24
» Anonym

Music videon kom för en vecka sedan sluta ljugggggg

2010-03-18 // 06:47:10
» Anonym

sääääääääämmmmmsssssssstttttt

2010-03-18 // 14:53:43
» s

låternästan som om du dissar gammal hiphop?..typ..

tack vare run dmc o alla dom så finns hiphop.

lil wayne är bra ibland o mindre bra ibland precis som typ alla artister till o med run dmc. men jag håller med om kommentaren om autotune...för de e inte ens ens riktiga röst... ok om man använder dte lite men inte jämt.

o texterna..det är lite bättre nu faktiskt för man börja tröttna på att bara höra om perfekta tjejer o deras ass o pussy o hur dom har sex med dom,sen hur rika dom är o hur mycket bättre dom är än alla. det krävs inte alls talang för att skriva såna texter!



men lil wayne har bra beats,det håller jag med om.

2010-03-18 // 15:03:32
» s

btw hon anastasia är inte alls tråkig för att hon lyssnar på gammal musik.hahaha hur du kan inte döma hennes personlighet pga att hon säger att hon lyssnar på gammal hiphop ?undrar bara.

gör du aldrig det?

jag lyssnar på det o ny musik

2010-03-18 // 15:07:04
» o no u didnt

hahah asså du rä såå patetisk bryan okej baby boii listen up

1. wayne ääär tuuung MEN han är absolut inte världens bästa rappare, poch det både du och jag om

2. Om du ens visste nånting om hiphop tror jag aaldrig att du skulel skämmt ut dig så hemskt mtk att du just skrev det du skrev

3. old school is the shiet i u knew a shiiiiet about hiphop u would know that hiphop now days is (bokstavligen) shit !



så snälla lilla vän innan du bestämemr dig för att öppna upp ditt hjärta och skriva en massa skit kan du börja med att lära dig lite om hiphop kulturen



thats that ;)

2010-03-18 // 15:17:30
» Anonym

Den släpptes inte idag? Hahah den släpptes på worldstarhiphop för 2 veckor sen, eller mer. Lite sent ute

2010-03-18 // 15:26:30
» Amanda

Lil wayne är fan SÄMST jämnfört med Run Dmc, Bone Thugs, 2pac, Sugar hill gang osv. Lil Wayne är ingen rappare. Iallafall inte för oss som vet vad hip hop är.



Du borde faktiskt inte uttala dig om sånt som du inte vet, man märker på det här inlägget att du inte vet ett skit om hip hop. Om du nu tycker det är "tråkigt" att lyssna på legenderna, så why bother att göra ett inlägg om det?

2010-03-18 // 15:34:42
» Amanda

Förresten så skulle du inte ens veta vilka Run DMC var ifall inte du kollade på Runs house på MTV.



Det är exakt som om jag skulle ba, asså hallåååå det är så jävla ute att lyssna på Trey songz eller Chris Brown. Vad hände med Maxwell, James Brown, BB king, Ray Charles osv?



Fan, know your stuff innan du uttalar dig om dem?

2010-03-18 // 15:47:37
» oldschool , mothafukkkaaa

VAAD FAAN KAN DU OM HIPHOP? SÅ JWLA KEFF , PASS PÅ DIG , PÅ DIN MUSIKSMAK OCH PÅ DIN ÄCKLIGA BLOGG!!

2010-03-18 // 15:48:19
» melii

assåå driver du..artister som lil wayne har blivit inspirerade av run dmc o shit.. hur fan kan du säga att man ska glömma de o ja venne vad.. old school är grundeeennn bror

2010-03-18 // 16:56:09
» BS

Måste hålla med andra som sagt det: debatt är en grymt bra kategori! fortsätt med inlägg om det

2010-03-18 // 17:02:18
» Anastasia

Haha kul att du tog med min kommentar. Jag tänker nu citera en rolig facebook grupp som jag såg häromdagen



'' ''This song is old'' SO IS YOUR MOM BUT YOU STILL LISTEN TO HER''



Whatever Bryan. Hip Hop is dead. Så är det bara. Vad vore lil wayne utan autotune? INGENTING! Jag spydde nästan när jag hörde honom på We are the world grejen. Kan tänka mig att MJ vred sig i graven han med.



Haha, dina läsare verkade iaf fatta min poäng. Och omg, SUGARHILL GANG ÄR ANLDENINGEN TILL ATT 80 PROCENT AV ALLA DU LYSSNAR PÅ ENS RAPPAR. Om man nu vill kalla det för det.

2010-03-18 // 17:10:09
» Man U

Eyy? Fan dissar ni Wayne för era hatare? Han är inte alls keff, visst han har några låtar som suger och är meningslösa MEN han har många bra också som t.ex. Kobe Bryant, Mr.Carter, Bedrock, Ransom, Forever m.m. ALLA kan inte rappa likadant som Tupac, Biggie, Jay-Z, Run D.M.C., Mos Def och Talib Kweli, när ska ni fatta? Man behöver inte låta som de bara för att vara bra och det är kanske det Bryan försöker säga till er, Wayne är bra, han kämpar, hans liv är musik, han sätter 24 timmars arbete på det, han försöker, man kan inte förvänta sig att alla gillar samma artist och den artistens ALLA låtar, killen har för fan över 500 låtar, vad vill ni mer? Det är hans passion, ska han sluta bara för att hatare som ni inte gillar hans musik? Ska han anpassa sig efter er eller? Han gör vad han är bra på och vad han tycker om och därför gillar jag honom, han låter inte som alla andra ch någon citerade Every Girl låten ''I like a long hair thick red-bone open up her legs to filet mignon that pussy ima get in and out that pussy is she lets me in ima own that pussy'', vad tror ni? Har n hört alla Tupacs och Biggie's låtar? Handlar alla deras låtar om deras liv? Nej, de har också låtar där det handlar om pengar och hur de knullar horer, inte bara Wayne, jag undrar, har ni hört Mr. Carter? Det är en riktig låt och han har fler men listan skulle vara för lång! Han är inte världens bästa rappare levande, men han är en av de största rapparna levande!. Sen Bryan, man dissar inte sina läsare så där, det är bara respektlöst fyfan! Bara för Anastasia lyssnar på äldre HipHop är hon inte tråkig, det är tack vare 70-talets HipHop som dagens rappare påverkats av som Sugar Hill Gang. MEN, OM NÅGON DÖDAR HIPHOPEN SÅ ÄR DET SOULJA BOY!

2010-03-18 // 17:15:10
» Mr T

Smaken är som baken tycker dock att man knappast kan kalla wayne för rappare längre sån commercial cat... ingen flow alls finns betydligt bättre rappare i dagens läge, men att utse sig själv som världens bästa rappare är lite väl och ta i... lite som du så jag förstår vrf du gillar honom hahaha

2010-03-18 // 17:58:48
» Sandy

assåå driver ni lil wayne! HAHAHAHAHAH hälften här hör inte ens vad vad rappar.. han har ngn slags brytning

kasta wayne.. han förmedlar ingenting på sina rap texter det är bara bajs grejjerrr brudar pussy o shit fuck that....

2010-03-18 // 18:34:54
» Sanna

Anastasia, jag håller så fruktansvärt mycket med dig hun. :) Lyssnar på tupac nu, och damm jag skäms när Bryan säger att lil wayne är världens bästa rappare .. Jag hatar absolut inte på Lil wayne men det är fan bara sorligt vart musiken är påväg.



Och Bryan, du skriver att du inte vet vilka vissa rappare var som hon nämde, vet du varför? För dem rappar om mer än hoes och cash, dem rappar om världen och vad som händer i den Och illuminati tystar ner dem. Åh, kan skriva en jävla evighet men det är synd för såna som du bryan är WACK!

2010-03-18 // 18:42:14
» Anonym

Den här låten är bara för nice det är den hära LIL WAYNE VI VILL HÖRA http://www.youtube.com/watch?v=moTGFGSwdeU

2010-03-18 // 18:52:35
» aliana

asso bryan skärp du som sa att du lyssnade på hip hop du vet inte ett skvatt alls!! driver du med mig att det e gamla tider och man e tråpkig om man lyssnar på det FUCK U säger jag för det.. och du kunde ha skrivit ett mer respektfullt inlägg istället för att vara så uppkäftig och otrevlig.. shiit mr do it for the ladies ? i don't think so.. tappat lite respekt för dig faktist.. det som att säga du e tråkig pom du lyssnar på gamla rnb låtar som ray charles marvin gaye bobby brown osv

FY SKÄMS PÅ DIG you dobnt know a shit about music

2010-03-18 // 19:08:13
» Anonym

YOU GO GIRL ANASTASIA! det som lil wayne och dom skitrapparna sjunger är INTE hiphop!! OLD-SCHOOL music är vad vi vill ha dom lil wayne har fuckat upp ordet hiphop

2010-03-18 // 19:09:20
» Anonym

Anastasia, jag håller så fruktansvärt mycket med dig hun. :) Lyssnar på tupac nu, och damm jag skäms när Bryan säger att lil wayne är världens bästa rappare .. Jag hatar absolut inte på Lil wayne men det är fan bara sorligt vart musiken är påväg.



Och Bryan, du skriver att du inte vet vilka vissa rappare var som hon nämde, vet du varför? För dem rappar om mer än hoes och cash, dem rappar om världen och vad som händer i den Och illuminati tystar ner dem. Åh, kan skriva en jävla evighet men det är synd för såna som du bryan är WACK!



true true

2010-03-18 // 19:20:01
» LINA

Lil wayne, är du seriös? någon som på allvar vet vad riktig hiphop är vet att lil wayne inte går att ens jämföra med legenderna som Anastasia tog upp. inte ens i närheten. Dom är anledningen till att hiphopen är som den är idag. Och att säga att hiphop is dead är också fel eftersom att som bryan sa det är 2010 och hiphopen förändras med tiden.Vissa gillar det andra inte. Och dissa inte old school eftersom även din idol Wayne vet att RUN DMC,sugar hill och alla andra old schoolare är anledningen till att han ens rappar idag. Som de andra sa innan så visar det här bara att du inte har mycket kunskap om hiphop eller rap för den delen. Dagens hiphop är levande, men kan aldrig jämföras med old school låtarna. De är orginella, och texterna är inspererande och sanna till skillnad ifrån dagens musik där allt de sjunger om är "pussy, money, weed". inte något jag kallar hiphop. TALIB KWELI, MOS DEF, COMMON, NAS, LUPE FIASCO, RAEKWON, MOBB DEEP, BONE THUGS, PAC & BIGGIE och såååå många fler detta är vad jag kallar riktig hiphop. Tack för mig. BLESS

2010-03-18 // 19:31:27
» boredouttamymind

HEJ DU LÄSER SÄKET INTE ENS DET HÄR MEN HAR TRÅKIGT SÅ SKRIVER ÄNDÅ.INGEN SKA KOMMA O DISSA LIL WAYNE HAN HAR TUNGA LÅTAR KANKSE LITE MER MAINSTREAM HIP HOP MEN DET E FÖR ATT SÄLJA OCH DE E ÄNDÅ RÄTT SÅ SKÖNA MEN DAAMMN HUR KAN INTE DU VETA VILKA SUGAHILL GANG E UTAN DE SKULLE HIP HOP INTE ENS VARA KÄNT DE OCH N.W.A MADE THE WAY FOR TODAYS HIP HOP MEN SOM DU SA MUSIKEN FÖRÄNDRAS MED TIDEN MEN DU MÅSTE FAN ACCA ATT OLD SCHOOL HIPHOP HAR DE BÄSTA TEXTER

2010-03-18 // 19:36:11
» Anonym

HAN ÄR BÄSTA RAPPAREN

2010-03-18 // 19:44:21
» Anastasia

Och vadfan ''folk som du är tråkiga''

HAHA! Känner du mig?? Och är jag verkligen tråkig för att jag inte alltid lyssnar på samma jävla mainstream som alla andra gör?? Tycker det gör mig mer orginell än tråkig om något!



Haha dina läsare verkade visst inte hålla mig dig till 100 %! Det fanns visst lite hopp kvar iaf!



Btw, sugarhill gang gör fortfarande visst musik. Dom släppte ju lala song med bob sinclar nyligen! Du har säkert hört den.

2010-03-18 // 19:48:00
» Anastasia

http://www.youtube.com/watch?v=1QvfrNIK_WQ



http://www.youtube.com/watch?v=CB1RutFp0Cc



THEN AND NOW SUGARHILL GANG FOREVER!!!!

2010-03-18 // 19:51:21
» yasmine

OKEJ visst det är 2010 det vi alla MEN lilla gubben MUSIKEN ÄR DÖD lil wayne är ABSOLUT inte the best rapper alive vad är det som gör honom till the best raper alive jag fattar inte för det ända han säger är BITCH MOTHER FUCKER och massa andra BULLSHIT grejer , RUN DMC 2 pac och de alla andra de var SKÖÖÖÖÖNA det dära är rap deras låtar har åtminstonde någon mening OK. så please håll käften :)

2010-03-18 // 22:30:53
» yasmine

OKEJ visst det är 2010 det vi alla MEN lilla gubben MUSIKEN ÄR DÖD lil wayne är ABSOLUT inte the best rapper alive vad är det som gör honom till the best raper alive jag fattar inte för det ända han säger är BITCH MOTHER FUCKER och massa andra BULLSHIT grejer , RUN DMC 2 pac och de alla andra de var SKÖÖÖÖÖNA det dära är rap deras låtar har åtminstonde någon mening OK. så please håll käften :)

2010-03-18 // 22:35:00
» ..

Ända sen Bow Wow signade till young money har han oxå blivit en "brager", inte för att jag någonsin diggat bow wow men man märker verkligen hur hans ego växer i young money



Young Money = WACK



Problemet med dagens hiphop är att folk slutat lyssna på låtens innehåll, utan mer på hur "låten låter"... sorgligt men sant.

2010-03-18 // 22:56:01
» täääss

srry, maad respect för dig men asså Lil' Wayne?? 2010, visst, nya rappare men wtf- LIL' WAYNE??? BÄSTA RAPPARE?? Heeeeell nooooo xD Om man ska ta dagens rappare är väl de bästa antingen Immortal Technique(kanske inte bästa flowet men bästa texten), snubbarna i Dead Prez, Kweli, murs eller pharoahe eller whateeevaaah men wtf?? Lil' Wayne??? Okay, snubben är skön men W-T-F. Nooo, noo... Och om vi pratar nu bästa rapparna genom tiderna- då blir det en för lång kommentar så det är bäst att jag slutar nu XD hehe

2010-03-18 // 23:31:28
URL: http://heyseizetheday.blogg.se/
» KEFFT!

DU Bryan e keff och dna läsare är också keffa, jag svär Anastasia hon e tung men DU, du och dina läsare suger fyfan. Ni kan INGENTING om HipHop, den seaste om att IT är bäst :Ö Fart fan är Jay-Z? Raekwon? Eminem? Mobb Deep? Grandmaster Flex? Nas? Ni suger fyfan, håll bara era munnar! Ni kan inget skit om rap, inte du Bryan, dina läsare eller kommentarerna ovan!

2010-03-19 // 14:19:11
» Anonym

IT är bättre än Jay o eminem fanHahahaha

2010-03-19 // 17:14:53
» romina

skiteri vad ni tycker.. i'ts not my business! lil' wayne han e tuuuung :D

2010-03-19 // 17:32:04
» evvie

ASSÅ BRYAAAAN!? DRIVER DU ?! VET DU INTE VILKA THE SUGARHILL GANG ÄR ?! "I SAD HIPHOP.." ! asså det är nog dags för dig och ta reda på lite fakta om hipop.. det är dom som är fucking grunden till hiphop typ den första gruppen som kom ut och kom inte och snacka om att vi e i 2010.. HIPHOP IS DEAD! på sätt och vis.. visst jag diggar Weezy men ibland blir det överdrivet med autotune och skit, okej om man använder ibland. Mannen folk gick och snackade skit om T-pain för att han använde autotune nu använder hela fucking musikbranchen det och jag kan rent ut säga att det SUGER ! Määän, Soulja Boy, VEM FAN E HAN?! han går och snackar skiit om Nas i sina låtar, en legend! Visst ett genre måste utvecklas, men idag handlar hiphop mest om guzzar, chains, pengar och bazz! kolla på soulja boy vem fan e han "turn my swagg on" haha wtf is that ?han kan inte ens sjunga, snorunge som inte ens kan bära upp sina kedjor, och jag ska säga dig han har ingen swagg! du snackar typ skiit om oldschool, var bara tyst.. du säger till hela befolkningen som lyssnar på oldschool e tråkiga. Tack men du känner oss inte alla. SNACKA INTE SKIT FÖR DU VET INTE ENS VILKA THE SUGARHILLGANG ÄR SÅ KOM INTE OCH SÄG ATT DEN GAMLA HIPHOPEN ÄR TRÅKIG. DET ÄR GRUNDEN, DET KOMMER ALLTID VARA DET. Mään du borde vara stooolt över tupac, biggie, grandmaster, nas o alla dom här.. shiiez

2010-03-19 // 21:01:50
» Anonym

bara en grej.. grunden är eeegentligen Dj Kool Herc... Egeeentligen :P

2010-03-20 // 11:49:15
» Anonym

HAR FÖRLORAT MIN RESEKT MOT DIG!

2010-03-20 // 17:28:28
» sara :)

Men shiiit! va fuck hände äre ingen som ens fattar bryans poäng?

Anastasia? ska jag skaka skiten ur dej och få fram de vettiga, snälla säg mej vem vare som hittade på att hiphop är död? och om de va dom där sugar ja vet inte vad som hittade på hiphop tänk om de va ngn annan då? tänk om de va lill wayne (t.ex) som hittade på de skulle du sitta och lägga ner en massa energi på att skriva skit då? nej dåsa! OCH ERA OSMARTA TÖNTAR JAG E 100% SÄKER PÅ ATT NI SKULLE GÖRA SAMMA SAK SOM BRYAN GORDE NU OCH VA FAN ÄRE HÄR ''har förlorat min respekt mot dej'' SÅ NÄR KISSIE SKRIVER EN MASSA SKIT E NI ''ARGA'' PÅ HENNE ÅD OCH NÄR HON SKRIVER VETTIGA SAKER ÄR HON VÄRLDS BÄST! OCH NI SA JU SAMMA SAK TILL HNOM NÄÄR HAN BA ''lill wayne e världens bästa rappare'' ni ba: nej han suger bla bla bla OCH NU SÄGER NI ATT DE E FEL ATT SÄGA SÅ TILL NÅN! ASSÅ TÄNKER NI INTE? Anastaias poäng ligger i botten!!!!! tkr som bryan ni vet inte vad hans poäng är OCH att ni inte ens vet va hiphop är!

2010-03-21 // 13:53:23
» Tony

Sara... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

2010-03-22 // 00:37:21
» L

Das EFX, O.D.B, Lords of the underground, Brand Nubian, De la soul, A tribe Called quest, LOTNS. För att nämna några som kickar skiten ur Lil Wayne. B, du får gilla lollipop-hiphop hur mycket du vill. Men dissa fan inte den gamla skolan...vad tror du wayne lyssnade på när han var en liten knatte, egentligen?



Men va fan, people come on, hiphop ain't dead. Vilar bara lite (försöker intala mig själv det iaf...) haha aja, skönt att höra att det finns fler folk än mig där ute som slår ett slag för den gamla skolan!

2010-03-31 // 03:26:15
URL: http://handsup.bloggspace.se
» Miss Shamz

If 2pac & biggie was alive, lill wayne would work in Burger King :)



hittade tillbaks till din blogg efter hundra år haha anyway bra kategori. fortsätt skriva i den.

2010-04-29 // 16:34:35
URL: http://perrraa.blogg.se/
» Linnea

Hur kan man inte gilla weezy han äger ju! :)

2010-11-16 // 20:38:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback