Förslag och tips

De senaste dagarna har jag fått meddelanden på facebook och msn av mina läsare.
De har skrivit att de gillar min blogg, att den är bäst, att de läser min blogg varje dag, att jag ska fortsätta osv..
Så mycket positivt på bara några dagar har jag nog aldrig fått höra av mina läsare tidigare.
Tack så jätte mycket, ni är så gulliga och får mig att tycka det blir roligare att blogga!

För några dagar sen var den en läsare till mig som kom med ett förslag till mig.
Det är alltid kul när ni tipsar mig om något.
Jag tyckte om det här förslaget men vill helst veta vad ni tycker om det..
Vad tycker ni om det förslaget?

Problemet är bara att jag inte riktigt fattar hur jag kan få upp eran självkänsla.
Kommentera gärna hur och vad jag kan skriva om för att hjälpa er med självkänslan så kan jag skriva ett inlägg om det senare :)

Kommentarer
» Anonym

hm... alltså jag tror att det bästa är att du ger tips (för både tjejer och killar) om hur de kan få ett bra självförtroende o så.. det borde ju du veta, eftersom att du verkar ha ett bra självförtroende haha ;) Men är ändå lite svårt att veta vad "tipsaren" menar... kanske om vad man ska göra för att inte vara så blyg, för att kunna prata med den man gillar?

2010-03-15 // 17:16:00
» Shpresa

Jag tycker du ska göra det, lätt!!

typ som att många tjejer vill ju vara skit smala och svälter sig så tycker jag att du som kille ska berätta att anorektiker inte är fina, utan att killar gillar naturliga kurvor eller va det kan vara som vi tjejer tror killar gillar men som i självafallet inte gör=)

2010-03-15 // 17:23:10
URL: http://shpresaa.blogg.se/
» Evie

Ha sex med ett fetto?

Hur fan ska någon annan kunna fixa deras självkänsla? Be dom slicka på toalettgolvet och testa om det känns bättre.

2010-03-15 // 18:04:00
URL: http://everlinn.blogg.se/
» melody

skit bra förslag!

2010-03-15 // 18:12:49
» Anonym

Bra förslag ju, vet bara intre hur ;)

2010-03-15 // 18:14:49
» Anonym

tror inte att en kille som dig skulle kunna få upp en tjej självkänsla när du är så kräsen med hur en tjej ska vara. En tjej hade frågat dig en gång hur du vill att en tjej ska vara? och då svarade du med ett långt inlägg detaljerat till o med hur ögonbryna skulle vara. Inget fel med det egentligen alla kan ju drömma, men du har så många tjejer som läser din blogg och de kanske inte känner sig tillräckligt vackra.

2010-03-15 // 20:05:02
» Tayla

Jag tyckte att det var ett skitbra tips. Tjejen är ju fan skön. Jag tror att personen som skrev det tredje kommentaren antagligen själv har problem, det är såna människor som hon som gör så att folk mår dåligt.



GO, BRYAN GO! <3

2010-03-15 // 20:46:19
» idah

tycker d e skitsynd att hon säger "d e ni killar som styr våran självkänsla" för s ska d verkligen inte va. man ska älska sig själv utan att nån annan behöver säga att man duger.



d e d enda tipset du kan ge till tjejer, älska er själva för den ni är, och låt ingen annan styra de. d kmr komma en kille som älskar en me alla fel o brister o man ska inte vika sig för någon. ingen kmr att tacka dig för att du försökte rätta dig efter andras behov. bli istället ihågkommen som en person som gick sin egen väg och sket i va alla andra sa.

2010-03-15 // 22:16:00
» WMSY

Tycker att sjätte kommentaren och idah har rätt. Jag säger inte att du ska vara oärlig men tjejer som läser som inte har hög självförtroende tar nog åt sig lite på att det du skriver när du skriver om hur tjejer "ska vara"...om du läser Bave Amin's blogg så skriver han typ aldrig om sånt..han brukar säga jag gillar alla typer av tjejer för varenda än är fin på sitt eget sätt osv. Sånt litet kan få dem tjejernas självkänsla att höjas.



Bless!

2010-03-15 // 23:40:20
» Anonym

idah har så jävla rätt, så synd att "tipsaren" tycker det är killar som styr självkänslan.. tjejer skärp er fyfan! håller även med om att en kille som du, bryan, inte skulle kunna göra detta eftersom du är så kräsen, som folk säger.

2010-03-16 // 00:24:07
» Aaliyah Katten

Shhue skön blogg du har, har hört bryan hit och bryan ditt :P. Nu har jag hittat den blogg, grym e du.



Det där med tjejers själv känsla, jag är själv en bloggare med väldigt mycket självförtroande, jag brukar försöka få tjejer att fatta att så länge de själva älskar hur de ser ut så kommer killar också älska de. Försök berätta att killar inte bara bryr sig om de är pin smala och att de gillar tjejer hur de än ser ut, alla killar har olika smaker, vissa gillar girls with curvs. ANdra kanse gillar lite smalare tjejer. Säg ba typ att så länge de är nöjda med sig själva. Så kommer deras dream man också älska de just the way they are. SÄg inte ttyp, tjejer ska va smala, eller de ska ha kuvor elelr asso att de ska se ut på ett speciellt sätt. För alla ser olika ut och alla är vackra på sitt sett :)



take care

2010-03-16 // 10:09:46
URL: http://aaliyahkattens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback