Inspiration

Det förra inlägget handlade mycket om inspiration.
Att man alltid ska tro på sig själv och att ingen dröm är för stor.

Några läsare kommenterade inlägget och det var ju najs gjort av er att kommentera för nu vet jag att ni gillade det inlägget. Det var även två läsare som kommenterade att jag borde skiva mer om sånt och jag kan redan nu säga att det kommer jag att göra. Jag kommer så klart inte att skriva sånt varje dag men sånna inlägg kommer att droppa in då och då.

Jag hoppas ni gillar ideén, jag antar att ni som sportar och dansar gillar det...
Det här är minst lika viktigt för er som inte sportar eller dansar!
Inspiration, motivation och att lyckas med det man vill lyckas med här i livet är något som vi alla går runt och tänker på. Problemet är bara att vissa har svårare än andra att kunna inspirera och motivera sig själva.

Jag tycker det här ämnet är skit intressant, jag älskar sånt här. Jag vet inte hur ni känner och hur seriösa ni är i det ni vill lyckas med, men sånt här får mig att tänka två gånger... - Kommer jag att nå min dröm? Jag ska nå min dröm! Ger jag 110%? Kan jag göra bättre ifrån mig?...
Det här är som sagt allmänt, det handlar inte bara om sport eller dans.
Det kan handla om exakt vad som helst.
Allt från att vilja bli europas hetaste modell till att ha ett eget klädmärke eller vilja bli världens bästa fotbollsspelare...

Jag satt och kollade på en intervju med Cristiano Ronaldo (en av mina idoler/förebilder).
Intervjun var rätt lång så jag klippte videon i slutet då han säger något som inspirerade mig och gav mig motivation. Jag är bra på att motivera mig själv och så men det känns sååå mycket bättre att höra saker från någon man ser upp till eller någon som har lyckats.
Tryck på play och lyssna på vad Cristiano Ronaldo har att säga till er alla har ett mål i livet och som vill nå det målet.

Som jag skrev tidigare så gäller det inte bara fotbollen utan allmänt.
Videon är knappt en minut så jag tycker du ska ta din tid och lyssna på vad han har att säga.
"Tro alltid på din förmåga! Jobba hårt, härma inte någon annan utan var dig själv och sträva efter vad du vill bli i framtiden. Varken om det är inom fotbollen eller något annat, och till slut... Sluta aldrig tro på dina drömmar!"

Vad tycker ni?
Tycker ni om det så skapar jag en ny kategori som heter Inspiration & Motivation.

Kommentarer
» Jennifer

Han är så gryyyymmmtt snygg!

2010-03-22 // 21:50:52
URL: http://babyjennifer.devote.se
» :D

mm, tycker att man borde sikta mot sitt mål, oavsett hur svårt det verkar. Man ska skita i alla hinder helt enkelt. Men jag tycker att du istället borde ha en kategori typ "tankar och funderingar" eller nåt sånt.. för det känns som att "Inspiration & Motivation." bara handlar om en sak :P eller du gör såklart som du vill, en fundering bara

2010-03-22 // 22:41:56
» bryan massa the king

Fantastisk bryan, det här var jag precis behövde! ha med sånt här ibland..



Diggar din blooggg!!!!

2010-03-22 // 22:55:01
» stephanie

älskar det här!skitbra bryan:D

han e ju smart ronaldo eller typ klok, varför kastar folk så mycket skit på honom o säger att han e gay lalala o en massa skit.

älskar att han sa att man ska va humble-ödmjuk..

har oxå en dröm som jag har haft sen jag va skitliten(tack vare MJ mfl), att jobba med musik/dans..typ musikproduktion/låtskrivare och danskoreogaf.

men folk säger bara att det aldrig kommer gå för alla vill jobba med musiken för dom tror att det är lätt förtjänta pengar osv.

men det är min dröm.

va skit depp idag för alla höll på att krossa mina drömmar..det här var vad jag behövde läsa:D tack

2010-03-23 // 12:05:08
» nicho

ah jag tycker att du lätt borde göra en ny kategori för sånt här. Det är både väldigt originellt och så något folk tar åt sig av! ;)

2010-03-23 // 18:56:35
URL: http://nichow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback