Var det Real eller Fake?

Haha helt seriöst, var det Real att Real förlorade eller drömde jag bara?
Shit alltså vilken dunderskräll!!

Vad tycker ni tjejer och killar om det här??

Det är ju helt sjukt med tanke på så mycket pengar Real Madrid har lagt ut på spelare inför den här säsongen.
Bara Ronaldo kostade en fuckin miljard... Kaka och Benzema kostade otroligt mycket de med.. Alonso ocksåå!! Alla de fyra kostade så mycket att jag inte ens orkar sitta och räkna ut hur mycket de kostade tillsammans haha.
Och så möter de ett lag som Lyon... De är absolut inte dåliga på något sätt men om man ska jämföra deras spelare med Real Madrids spelare så är spelarna i Real Madrid från en helt annan planet!

Jag menar kan ni själv fatta att Kim Källström och grabbarna kickade ur Cristiano Ronaldo och grabbarna från Champions League? Jag kan inte fatta det i alla fall.. Jag har fortfarande inte fattat de.. Så chockad är jag.

Jag skrev på facebook att den här förlusten var något jag tänker skriva om på bloggen då svarade en kompis till mig så här.
Haha brorsan hur fan ska jag kunna hålla mig?
Jag visar klass genom att skriva på ett fint sätt och inte HAHAH REAL SUGER!!

Helt seriöst, vad är felet hos Real Madrid?? Det är inte första gången de blir utslagna så tidigt i Champions League..

Vad är felet? Helt seriöst... Vad fan är felet?
Grattis Lyon, Grattis till segern.

Btw, om jag var Real Madrid fan hade jag stannat hemma från skolan imorgon för att jag skulle skämmas så pass mycket.

Alla Realälskare & fotbollsälskare, kommentera och diskutera lite grann.
Ska bli kul att läsa vad ni tycker och tänker om Real Madrid och just matchen mot Lyon.

Kommentarer
» Anonym

Är det konstigt? Nej, det här är inte en så "stor" skräll ens. Pengar kan inte bygga ett lag.



Real är en äcklig klubb men ännu äckligare spelare. Speciellt årets nyförvärv.

2010-03-11 // 00:59:34
» Jackie

Du skriver inte så mycket om tjejer och skönhet som du säger att du ska göra, dra lite inspiration från min blogg vettja:)

2010-03-11 // 01:17:38
URL: http://houseofjackie.blogg.se/
» Anonym

real madrid har åkt ut sex gånger nu!!

2010-03-11 // 07:01:54
» melody

orkar inte lälsa hela inglägget men ja knullar REAL!

2010-03-11 // 11:27:41
» steff

fan vad chockad jag blev!

men dom köper in kaka och ronaldo

dom tror dom ska vinna matchen

hahaha lyon åt dom!

2010-03-11 // 13:06:29
» Anonym

real hade spelet dom hade allt.

men va ska man göra man kan inte alltid vinna. ibland måste dåliga lag oxå komma t final ;)

2010-03-11 // 15:35:50
» Anonym

hur kan du ens ställa dig frågan om vad som hände? har du aldrig spelat en match där ditt lag spelat bättre men att de inte resulterat i sättet ni hoppades på. Spelar ingen roll hur bra man är ibland går det bara inte. Och alla som säger hur mycket real spendera osv, speciellt om man e barca fan. Så på 50-70 talet när real skapa flest spelare från sin akademi köpte barca för dåtidens rekordsummor exempelvis cruyff som vann balon d'or osv. Att säga att real köper sitt lag osv är ganska hycklande. Samtidigt kan jag också säga att om man kollar på en period av 5 år har real inte spenderat lika mycket som man u, man city, chelsea och så vidare. Så ge upp med tjatet om Real Madrid. De är hur grymma som helst men ibland går det inte.

2010-03-11 // 16:36:22
» e

matchen var tung och det är intressant att lyon gick vidare, nu väntar vi bara på att se vad nästa steg är. själv håller jag på barca så jag hade ingenting emot att real åkte ut. i slutet av matchen blev många av spelarna frustrerade och man märkte att spelet förändrades, filmningar hos både real och lyon och lyon dröjde på spelet för att tiden skulle gå.

2010-03-11 // 16:43:13
» Anonym

SLUTA HATA! Jag vet inte vad jag ska säga men dom sög verkligen igår, fan asso faaaaaaaaaaaaaaan..

It reaaally really suuuuuucks!!

Hade förväntat mig att dom skulle varit bättre, ett grymt bra lag annars. Det jobbiga är att det är just Lyon som gick vidare trots att real är tusen gng bättre (bortse från igår).

2010-03-11 // 17:36:52
» M

matchen var bra, men jag är ett barca fan så du förstår att jag är väldigt glad nu att dom åkte ut.. men real är bra, men det är ju andra gången dom förlorar mot lyon? och jag tycker lyon är riktigt grymma men blev faktiskt lite förvånad eftersom real har väldigt bra spelare ;)

2010-03-11 // 18:23:17
» anonymis

Lyon är bra shit vad alla underskattar lyon pallar inte asså, real madrid FÖRLORADE de var också bra men seriöst real madrid har spelare som du själv säger man kan tro att de är från en annan planet..



OM de någon gång real skulle satsat allt vare under champions leage den här matchen, nu får de I SIG de trodde de skulle vinna bara för de köpte upp 4 äckligt bra spelare men man vinner inte matcher bara så.. man måste ha hjärta, vilja & samspel!



ciao :)

2010-03-11 // 18:23:39
» anonymis

Bryan snälla ta upp den här kommentaren på din blogg!



Killar underskattar tjejer när det gäller fotboll, de tror sig veta så mycket mer och är så otroligt stöddiga när det kommer till just fotboll.



Det känns som att tjejer inte kan delta i samma diskussioner som killar när det gäller fotboll för då ska de leka allan ballan och rada upp hela fotbolls historian och ba du kan ej det här du kan inget lalala..



Det kanske känns konstigt att jag tar upp det för du är kille men seriöst du måste hålla med mig!

2010-03-11 // 18:29:06
» Victoria

ni kanske inte har märkt men real madrid bryr sig inte så mycket om cl det som gäller för real är LA LIGA! det är där dom ger allt. och ja den har köpt spelare för mycket pengar men säg mig året innan hur många spelare köpte de då???? några få inte många alls. och real spelade bra de fick bara tyvärr inte in bollen vilket jag tror för fustration but any way HALA MADRID!



peace n love!

2010-03-11 // 20:34:42
» Anonym

SUUUUUUUG EN FET KUK BRYAN. DU E FUCKING TÖÖÖÖÖNT , DU SITTER O BYTER LAG 24 , JA ÄLSKAR REAL O DU VET INGENTING OM DOM ELLER VAD DOM HAR GÅTT IGENOM SÅ SHU THA FUCK UP DIN JEVLA FAAAAAAAAG

2010-03-11 // 21:57:53
» Anonym

http://www.youtube.com/watch?v=KqbABQmdu-A



måste jag säga mer eller?

2010-03-12 // 01:18:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback