Chris Brown får kritik... igen

Chris Brown har försökt gå vidare eller han har gått vidare men vissa folk försöker fortfarande trycka ner honom.
Förra veckan var det dags för boxningsmatchen alla väntat på, matchen mellan Mayweather & Mosley.
Chris Brown fick äran att sjunga den Amerikanska nationalsången innan det var dags för matchen.
Han visste själv att det var en chans för honom att fixa till det lite efter så mycket kritik han fått höra.
Hur som helst så fick han kritik direkt av media och andra som twittrar!

Jag fattar inte ens varför folk ska vara på honom så fort han syns någonstans..
Jag menar, han går upp på boxningsringen för att sjunga nationalsången... Det är väl inget fel på det:|
Det är grymt, varför ens hata på det? Visa respekt istället fan.
Chris Brown svarade på all kritik genom att twittra. Han skrev följande:
Jag är en mänsklig. Hur många av er är perfekta????
Jag börjar tycka galet synd om CB asså...
Det verkar som att vissa gör allt för att trycka ner honom och fucka hans karriär!
Han sa ju själv för någon månad sen att om han inte får den kärleken han behöver, speciellt av sina fans så vet han inte om han kan fortsätta som artist... Det är helt sjukt asså..
Hörde i alla fall att han tänker släppa ett album 2011.. Jag hoppas bara det inte blir hans sista.

Kommentarer
» Nameey

Håller med dig till 100%, men vad ska man göra? Det känns som om människor mår bra av att se när andra har det dåligt. Vi lever i en sjuk värld..

2010-05-03 // 22:02:34
URL: http://naamuutt.blogg.se/
» nicho

Ibland undrar jag om folk fortfarande vart så hårda mot Chris om han var vit istället?



Nej men det här är fan för mycket, det finns folk som gjort mycket värre saker men som ändå behandlas mycket bättre. Jag ber och hoppas att Chris kommer komma tillbaks till toppen en dag, vem skulle då kunna stoppa honom?

2010-05-03 // 22:03:57
URL: http://nichow.blogg.se/
» Sara

han går upp på boxningsringen för att sjunga nationalsången... Det är väl inget fel på det <--- haha så sööt du är Bryan,

2010-05-03 // 22:30:18
» linn breezy

håller också helt med dig bryan. det e verkligen skit att inte vissa människor kan ge folk en andra chans, vilket alla förtjänar.

Och även om man inte stödjer det han gjorde, kan man inte förneka att han är en stor talang, med sin sång, röst, dans ja allt. Tycker också synd om han och som hans fan blir jag ledsen när jag märker hur hårt han nu måste kämpa.. Och som nicho säger, NÄR Chris kommer komma tillbaka på toppen, kommer INGEN kunna stoppa honom, punkt.

Love Chris, peace <3

2010-05-03 // 22:35:31
» BS

Vilka haters det finns här i världen! :O Jag tycker också att det är synd om honom, fan va folk håller på :S

2010-05-03 // 23:02:25
» BS

haha som Sara skrev "han går upp på boxningsringen för att sjunga nationalsången... Det är väl inget fel på det" hahahahaha vet inte varför men det lät fett kul :D

2010-05-03 // 23:04:10
» Rachel

Tror det där albumet som kmr 2011 ÄR hans sista.

Typ en såndära, faaarweeell album you knooow. Men de synd seriöst skit synd

2010-05-04 // 15:45:43
» The S

Det här är för likt Michael Jackson! Hoppas CB klarar sig iaf.. synd om gossen ju.



Peace!

2010-05-04 // 21:12:44
» Anonym

rätt åt han. jävla kvinnomisshandlare, han säger ett fejkat förlåt i ett dumt tal o alla börjar förklara han o kalla han haters. d fan ni som e haters ni hatar på de som e emot kvinnomisshandel, ni snackar om ''alla gör misstag'' blabla kvinnomisshandel är inte bara ett MISSTAG misshandlar man en kvinna betyder de att man har en dålig kvinnosyn, dessutom sa han fucking bitch till henne i en video.. okej om de vore ett snabbt slag och han bad förlåt o alla sa aa ett misstag och han kanske har en bra kvinnosyn men tänK ATT HAN SATT I EN BIL TRYCKTE RIHANNAS HUVUD MOT RATTEN FLERA GÅNGER GAV HENNE BOXAR OSV OSV, TYCKER NI DET ÄR OKEJ ELLER ?? RIHANNAS ANSIKTE VAR HELT FUCKING FÖRSTÖRT OCH HON HAR FÅTT SÅR FÖR LIVET

2010-05-04 // 21:29:27
» Anonym

oj mena alla börjar förlåta han o kalla folk som e emot han för haters *

2010-05-04 // 21:30:06
» Anonym

Alla är så själviska idag. Ingen kan vara glad för någon annan, de vill bara ha det bästa för sig själva. Istället för att hata varför inte hjälpa honom att ändra, inte bara sig själv utan världen. Han vill hjälpa alla de yngre att inte göra samma misstag. Jag slår vad du gjorde inte ens visste om det, eller hur? Kolla han gör en massa saker för välgörenhet, och folk vet inte ens om det. Han får knappast pengar för sig själv, jämnfört med det han fick tidigare. Utan han vet att andra människor behöver pengarna mer än honom. Människor som inte har förlåtit vet uppenbarligen inte vad han gör för att förbättra. Och han gör inte bara göra det till en bättre förebild, för då ni alla skulle veta dehära, har jag rätt? Och sluta hata han sa det själv att det gör ont, han är en människam klart han tar åt sig. Men det gör ont att folk kritiserar honom. Det gör ont att veta att det är stor risk att det är hans sista år. För alla hatar som dem gör. Förstår ni inte, ni förstör alla hans fans liv också inte bara hans. Som jag sa, vissa är så jävla själviska..

2010-05-04 // 22:54:21
» A

Haha det är inte vi som förstör hans kärriär det lyckades han göra all by himself. Rätt åt honom. Han förtjänar all skit han får. Det roliga är att ifall detta vore vem som helst så skulle alla bara skita i honom och han skulle sitta i finkan and nobody would giva a shit men efter som att det är söta chris brown med fina leendet och söta sångrösten så komma han undan med det. Och ni som hatar på rihanna, WTF?!?!? Det är inte hon som slog sig själv heller! Jag tycker inte heller om rihanna, tycker att hon är störtsa illuminati hoen men när det kommer till detta backar jag upp henne typ 1000%. Och folk som säger att rihanna drar ner chris när hon pratar om det. Men oj herregud sorry för att hon försöker hjälpa andra unga tjejer som gått igenom samma sak som måste leva med de psykiska och fysiska ärren efter att blivit misshandlade av sin pojkvän.



Så, med tanke på att Chris inte ens fick ett riktigt straff, skrota upp lite skräp är INGENTING btw. Inte i USA om man åker fast för sånt. Så han förtjänar all skit han får av pressen och allt. Thats Karma biaaaatch.

2010-05-04 // 23:57:12
» A

Och btw, när det kommer till kvinnomisshandel har man fan all rätt i världen till att vara en ''hater'' så sluta utnyttja det ordet! Tack.

2010-05-04 // 23:59:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback