Shoo bloggen!

Sho bloggen!

Shit det känns som att jag inte har bloggat på en hel vecka, sorry för det dåliga uppdateringen idag men ni vet vad det beror på.. Pluggandet som sagt. Har haft så fuckin mycket att jag snart glömmer bort mitt namn, kommer bli tvungen att kolla på min hals för att påminna mig själv vad jag heter hehe.

Ne men fan, jag kom hem från skolan idag och jag tänkte plugga men deckade direkt, tog en power nap i en timme sen pluggade jag. Efter pluggandet gjorde jag mig redo för träning. Jag packade väskan med mina träningskläder och åt mat, när jag sen skulle ut hittade jag inte min jacka som jag hade med mig till skolan.
Jag kom ihåg att jag kom hem med den men jag kom inte ihåg vart jag la den.. Vad beror de på?
Jo, just precis, stress! Jag har varit så fuckin stressad de senaste dagarna, speciellt idag. Och de som känner mig väl vet att jag hatar stress som fan, jag hatar verkligen stress.. shit asså.

Jag gjorde en uppsats i skolan idag och så redovisade och höll ett tal. Imorgon ska jag lämna in en uppgift som jag har börjat med lite grann, jag ska göra klart engelska C tentan, jag ska göra ett psykologi prov och sen är det säkert något mer som jag inte kommer på nu.

Jag hinner inte skriva så mycket mer nu utan jag måste börja plugga nu så jag inte sitter uppe ända tills tre på natten och pluggar för det orkar jag inte med. Har fan träning imorgon och för att kunna prestera måste man sova bra. Aja, kärlek och respekt till er alla söta och sköna läsare.
Taaack för att ni läser, följer och spanar in min blogg varje dag.

När jag kommer hem från skolan imorgon kommer jag börja blogga som vanligt igen så hold on:)

Kommentarer
» nats

jag är imponerad bryan, du krigar fett mycket!

2010-05-28 // 13:16:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback