Äh pass bara

Haha Shoo bloggen, jag sitter i vardagsrummet och kollar på tv.
Jag kollar på Champions Club på EuroSport, de visar alla målen från EuroLeague.

Men hur som helst, ni har säkert sett vad inlägget heter och undrar vad jag menar?
Jo pass på tjejer bara! Jag pallar inte fan.
Asså bangar så klart inte på att hålla på och ha kul om ni förstår vad jag menar.
Men att ha ett seriöst förhållande tror jag ärligt talat att jag inte ens är redo för.

Varning för dubbelmoral haha, igår skrev jag att jag ville ha tjej men det skrev jag bara för att jag kände så för stunden. Om jag tänker efter riktigt noga nu så skulle jag inte ens orka med ett seriöst förhållande. Allt tjafs är bara slöseri med tid och de komplicerade tiderna man kommer gå igenom har jag inte ens tid för just nu. Jag är för upptagen med mina träningar och kan inte låta saker som kärlek komma i vägen. Asså visst om jag skulle träffa en schysst tjej som jag diggar fett så skulle jag självklart försöka med något men som sagt, jag har inte stött på min Cinderella ännu.

Kärleken kan vara komplicerad men jag svär på allt nu ska jag sluta tänka på det.
Det får komma när det kommer, det är så det ska vara :)

Kommentarer
» Ayan

det är så det ska vara och det är så det ska låta bryan! keep it up

2010-11-03 // 14:38:31
» hehe

bryan bror , dom flesta tjejer ee som frimärken du köper dom du slickar dom du sätter på dom och sedan skickar du iväg dom , fokusera bara på Bollen låt kärleken komma till dig

2010-11-03 // 15:31:25
» Anonym

haha herregud asså..du är som en p12a!

2010-11-03 // 15:52:09
» Lady A

Men Bryan ärligt talat, du säger att du vill hitta "din cinderella" men hur ska du hitta henne om du bara går på träningar och sitter hemma hela dagarna. Börja plugga eller arbeta, det är ofta där man hittar bra tjejer ;)

2010-11-03 // 19:14:28
» Anonym

håll käften alla, de blir värre av era kommentarer

låt honom gör som han vill han kmr hitta henne till slut

2010-11-03 // 19:20:29
» aa

hahahahaha alltså jävla baaaaaaaaaaarn .. min bror som e 12 förstår kärlek bättre än dig broooooor

2010-11-04 // 00:50:16
» J

Jag vet att du säger pass på tjejer just nu, men det betyder ju inte att du inte kommer känna att du vill ha en tjej igen :) Om jag får tipsa dig om en grej; Du säger att du inte diggar krogen för att det bara springer runt massa fulla fjortisbrudar som super VARJE helg och fine det finns de som super VARJE helg och älskar att festa som då går på krogen, men krogen är så mycket mer! Själv drar jag på krogen med målet att ha SJUKT kul! Jag drar ut med mina polare och dansar, träffar nya roliga människor och flörtar med killar, asså jag menar du hittar så mycket folk när du drar på krogen! Det är sjukt lätt att få kontakt och börja prata med andra människor när du är ute, de flesta är fett schyssta och det är lätt att få kontakt med folk på dansgolvet eftersom att de som dansar släpper loss och har sjukt kul och bara njuter! Jag skulle säga att krogen är det bästa stället att träffa nya människor :) Ge det en chans. Man kan inte gå ut en enda gång och sedan påstå att det suger. Man behöver verkligen inte supa, bara dansa och skratta med sina polare och prata med lite nytt folk! Man kan ha precis så kul som man gör det till ;) Och tro mig, du om någon kommer att få flörtar för du är sjukt snygg! Jag vet iof inte hur mycket du har varit ute, men jag tycker att du ska ge krogen en till chans ;)

2010-11-04 // 01:08:49
» Anonym

PLaayeEEEER på HÖgNiivåå :O?

2010-11-04 // 11:51:22
» mmmhh

I know you can't stop thinking about love. When you least expect it will show up! xD

2010-11-04 // 18:14:15
» r.a

Det kanske är svårt att inte bli påverkad av kommentarer från folk men vet du vad? Du har uppnått så mycket mer än dom människorna som bara har negativa saker att säga till dig. Ena dagen kanske du saknar närheten av en flickvän och andra dagen inte, det är helt upp till dig Bryan. Jag har ett motto som jag vill dela med mig till dig "its not about how hard you can hit, its how hard you can get hit and keep moving", ha det alltid i bakhuvudet. Love

2010-11-04 // 22:17:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback