Det har varit mycket fotboll idag

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt.
Har suttit i vardagsrummet hela dagen med farsan och kollat på fotboll. Snacka om att vi bjöds på bra matcher!! Först Everton vs Arsenal, både jag och Pappa visste att det skulle bli en tuff match för oss men ändå en galet viktig match med tanke på att United och City kryssade igår. Så vi var laddade inför den här matchen och som tur tog det inte så jätte lång tid till Arsenal gjorde mål. Sagna av alla tåpajja in bollen i krysset riktigt snyggt! Hans första mål på två år, snacka om att snubben var glad haha.

I den andra halvleken gjorde Arsenal sitt andra mål och det var Fabregas som skjöt in bollen på en halvvolley. Målet i sig var skitsnyggt. Jag fattade inte ens hur de passade sig förbi i de små ytorna. Helt sjukt, men fint!

Sen var det dags för andra matchen för dagen, Chelsea mot Sunderland och med tanke på att vi vann mot Everton med 1-2 så hoppades vi på att Chelsea skulle förlora. Men för att Chelsea ska förlora på hemmaplan krävs det mycket till och inte trodde jag och Pappa att de skulle klara av ta hem 3 poäng så vi höll tummarna för ett kryss. Men pass på alla tummar hahah, Sunderland var det bättre laget och körde över Chelsea helt och hållet! De hade flera bra chanser i början och tillslut kom målet också, snacka om celebration! Jag hoppade och skrek medans farsan satt kvar på soffan helt kylig.

Han sa att Chelsea kan komma tillbaka men de gjorde de aldrig. De förlorade på HEMMAPLAN,
med 0-3!!! Haha. Det här är en stor anledning till varför jag älskar Premier League så mycket.
Precis som Arsenal tränaren Arsene Wengar sa på presskonferensen kan alla vinna alla i PL.

Och nu på kvällen kollade jag på Milano derby mellan Inter och Milan, det var ingen höjdare direkt.
Kollar fan hellre på en Permier League match mellan Newcastle - Blackburn om ett Milano derby som man har så många förväntningar på ska vara så tråkig. Snacka om dålig match, ni som såg den vet nog vad jag menar.. Mycket spel avbrott, ingen tempo alls i matchen, tråkig helt enkelt.
Men vad tar jag med mig från helgens matcher?
Jo Arsenals 3 viktiga poäng på bortaplan såklart! Känns fett skönt nu när konkurrenterna har kryssat och förlorat. Btw, om du nu är ett Arsenal fan så ere bara gilla inlägget hah!

Kommentarer
» aldijana

spelar du själv fotboll? :)

2010-11-14 // 23:38:37
URL: http://aldiijana.devote.se/
» andre

Spansk fotboll är 100 gånger roligare än engelsk. Kollar hellre Malaga-Hercules istället för t.ex. Chelsea-United. Bars sitter och njuter över La Liga. Bajs på england :P



aldijana, menar du allvar? XD

2010-11-15 // 17:59:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback