iPhone 4 = Beställd

För några månader sen köpte Liza en iPhone 4 till mig och när hon kom hit på besök i September hade hon den inte med sig. Självklart blev jag sur men hon sa; Oroa dig inte, du kommer att få den.. Jag har fortfarande inte fått den, jag har ingen aning om hon ens har kvar den. Jag som verkligen trodde på att jag skulle den av henne, förra året lovade hon mig att jag skulle få en Blackberry av henne och det fick jag!

Men hur som helst, igår fick jag nog! Jag har velat ha en iPhone 4 i ett bra tag nu så igår beställde jag en. Jag ringde till en av Tele2s återförsäljare och bad de skriva upp mig på deras lista, vilket innebär att när de får in leveransen kommer de att lägga undan en åt mig. Personalen jag snackade med var inte riktigt 100 på när leveransen kommer, han sa att Apple är dåliga på att ange ett specifikt datum. Butiken kan alltså få in leveransen när som helst, men han gissade mellan en till två veckor.

Fan jag kan inte vänta, jag vill att veckorna ska gå snabbt för jag vill ha min iPhone nu nu nu!
Fatta vad najs, då kommer jag till och med kunna blogga när jag är ute.
Har jag någon läsare som äger en iPhone 4? Ska vi ringa videosamtal sen? Banga inte, haha. Skoja ba.

Kommentarer
» Hanna

Santsant det med att Apple är jävligt dåliga med att ge ett specifikt datum... Massa knas med iPhonen för att de har ju inte vanliga sim-kort... Dock var det så värt väntan, klockren telefon :)

2010-11-14 // 20:14:19
URL: http://luhamaaursescu.blogg.se/
» ammaar

hur går det med din samling på nike air max, köpt några nya, några förslag om man ska köpa nya air max. Några fina modeller eller färger ?

2010-11-14 // 20:14:42
» Anonym

jaaaa älskar den där headern, har alltid velat aTT du ska ta tbx den :D

2010-11-14 // 20:48:16
» emma

du kan få min iphon 3gs om du vill. hahaha

2010-11-14 // 21:00:50
URL: http://emmazandihn.blogg.se/
» Anonym

bryan? ska du se Tyga? när han kommer till köpenhamn?

2010-11-14 // 23:08:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback