Motivation & Inspiration

Live out the life that you dream about.
Dreams are not only meant to be dreamt but also meant to become a reality. DREAM BIG, LIVE BIG!
Lev livet du drömmer om. Drömmar är inte till bara för att drömma, de är till för att förverkligas!
Så dröm på min vän och förhoppningsvis så når du drömmen tillslut.

Men en sak är vi alla medvetna om, det kan vara svårt ibland. Väldigt svårt. Man kan få höra negativa saker som att man aldrig kommer att klara det, att man är dålig, att man inte räcker till och så vidare. Men sånt ska man inte lyssna på, kasta iväg allt negativt. Alla negativa kommentarer som du har fått höra förut eller som du hör nu, bort med allt bara.

Folk som försöker trycka ner en annan person gör det bara för att han eller hon innerst inne har lite problem. Sen vad det är för problem vet man ju inte, det kan vara problem med självförtroendet, alltså att han eller hon mår bättre av att trycka ner andra. Det jag försöker säga är att du kan nå din dröm, du kan bli det du vill bli om du lär dig att inte lyssna på hatare som bara försöker komma i vägen. Sånna personer kommer alltid att finnas no matter what och det viktigaste är bara att du tar så långt avstånd som möjligt från sånna.

Har du blivit tillsagd att du inte har vad som krävs eller liknande så lova mig att börja om från början!
Upp med självförtroendet, börja tro på dig själv igen och go hard! Jag menar träna, plugga, vad det nu än är du gör så go hard!! Gör din grej utan att bry dig om vad andra tycker så kommer det kännas mycket bättre.

Som jag sa tidigare så kommer det spikat komma tuffa tider men det är då du måste vara som starkast!
Ibland ser man sig omkring utan att se något som tyder på att man närmar sig sin dröm. Man ser inget som ger något hopp men som sagt var stark och håll huvudet högt så kommer du att lyckas.

Kommentarer
» jess

Hej Bryan,



måste bara tacka dig för detta inlägg och andra positiva inlägg du gör! sitter här och håller på att skriva uppsatser, jag vet det är sent men det måste göras nu, nu i trean är det svårt att hålla uppe motivationen men nu när jag läser detta får jag inspiration att klara av skolan så jag i framtiden kan komma ett steg längre att uppnå mina drömmar!

Tack!

2010-11-15 // 00:31:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback