right thru me.

Fan jag skriver om kärlek, jag skriver om hur jag känner, jag skriver om mina känslor...
Jag skriver att jag vill ha en tjej och allt jag får tillbaka är negativa responser :(

Kommentarer
» Anonym

Gick in och titta, vilka menar du är negativa responser?



Verkar ju som om alla ville hjälpa dig.

2010-11-03 // 02:01:21
» Ellie

Bryan darling... :(

De lever bland dig, din tjej kommer vara en på miljonen I swear. Ja tror du är lite för kräsen när det kommer till ladies. Forreal du borde söka lite smått och gott, för att kunna testa dig fram. Och då menar jag inte att du ska knulla runder med varje tjej för att se om hon är bra i sängen, för det är ingen sån tjej du är ute efter, right? Ja menar bara på att du ska ta ett steg framåt i kärlekslivet och börja prata lite mer med någon tjej du tycker ser bra ut (enligt dig förståss) and so on. Jag svär Bryan hon finns där ute, men det gäller att du själv håller ögonen i styr. Det behöver inte alltid va hon som kommer till dig, du kan alltid också ta steget! Go for it B!

2010-11-03 // 02:19:18
» Jessica

Oh please, Alla människor har antingen små eller stora krav på hur ens pojk/flickvän ska vara eftersom att den personen ska passa en själv bra och hur man är som person! Som om inte ni alla där ute vill att eran pojk eller flickvän ska vara på ett sätt. Såklart, om man älskar någon kan man offra saker och ting för att man ÄLSKAR den personen inte för att man ska känna sig tvingad eller något för att den personen ska "gilla eller älska en mer". Den man är tillsammans med ska ju älska sin pojk/flickvän efter hur personen är och inte hur den personen borde vara. Om man blir tillsammans med en kille eller tjej så vet man innan vad den personen gillar och inte gillar, under tiden lär man känna den personen om man passar eller inte? Och det är inte enkelt att "få" den kontakten ibland. Igår pratade jag med min killkompis och var lite deppig. Jag skrev i need a boy. Min kompis svarade: skaffa en kille då? Då svarade jag att han får det som att låta att de vore så enkelt. Han skrev tillbaka: Men du är en fin och bra tjej, det är väl hur enkelt som helst för dig, det finns hur många killar som helst där ute? Eh ja det finns det men man vill ju ha en BRA kille som passar in på mina krav. Jag som person gillar inte att festa, jag röker inte eller så och jag skulle inte heller vilja ha en kille som springer runt på fester varje helg, röker eller något sånt. Fine, någongång ibland kan man festa men inte varje helg. De enda "roliga" man gör i sverige är att dricka sönder sig med sina vänner. Jag anser själv att det finns mycket annat roligt att göra. Jag har inte något emot personer som dricker och festar, absolut inte. När man var mindre var det på ett annat sätt men nu när man har blivit mognare och seriösare vill man ha någon som är detsamma, någon som söker samma sak i ett förhållande som en själv. Fest hit och dit är barnlek nu förtiden tycker jag! Jag säger bara att jag inte är en sån person och jag fattar, för det är fan inte enkelt att hitta någon och jag vill ha en kille som tänker som mig, that´s all. :)

2010-11-03 // 07:27:37
» therese

Bry dig inte om dem... Fin bild snygging.

2010-11-03 // 10:07:06
URL: http://sheismysin.blogg.se/
» sady

@jessica. Det känns som att du skickar vibbar till Bryan ;) Bryan, jag har en idé. Eftersom du verkligen vill ha en tjej och det är så många tjejer som läser din blogg och jag tror säkerligen att många skulle vilja be your girlfriend ;), varför kan inte du skaffa det genom din blogg? typ be alla tjejer som är intrresseerade skriva ner namn, ålder osv och sen kanske ni kan bestämma nån date, vem vet, kanske hittar du the one! :) Håller tummarna för dig oavsett!

2010-11-03 // 10:11:38
» Anonym

hur många inlägg har du gjort? :)

2010-11-03 // 10:40:45
» Anonym

men bryan, bry dig inte om dem kommentarerna !!!!!

du e gaaaleet snygg :D och kmr hitta din tjej snaart. Kolla hur du ser ut lixom??? ;)

2010-11-03 // 11:42:20
» Anonym

Det kommer lungn i stormen men saken är hon kanske inte lever nära dig hon kanske bor flera timmar ifrån dig. Man vet aldrig.

2010-11-03 // 12:06:40
» Jennifer

Sanningen är att om man ständigt försöker leta efter en tjej/kille blir man tillslut desperat och tar första bästa bara för att man är i behov av närhet. Kärleken kommer när den kommer men som sagt man kan inte vara för kräsen alla har sina för och nackdelar. Det som gäller är att fördelarna ska vara fler än nackdelarna. Du vet när det är rätt!

2010-11-03 // 12:30:21
» Anonym

HAHAHA, Jessica krigare. Lugn, ingen uppsats.

2010-11-03 // 16:33:02
» Imaan

Svara på denna kommentar, Om en brud i Uppsala är intresserad, hur blir de?

2010-11-03 // 19:42:45
» Anonym

tycker du ska skita i alla negetiva kommentarer ! varför ta åt sig av det dåliga, ta åt dig av det ra istället :)

2010-11-03 // 21:24:31
» sabina

Tja, om jag ska vara helt ärlig så är det få människor som är haters i din blogg. Av de jag läst så är det bara goda kommentarer, nåväl ngn gng har ja läst kommentarer som inte är så goda av haters,men assåå... hellooo bryan. Vrf bry sig om de när de gosa kommentarerna och de snälla kommentarer är majoriteten av alla kommentarer. Du är stark, bättre än såhär deppig kan du vara, det vet vi alla.



Oftast bakom ondska ligger svartsjuka. Det är nästan alltid grunden. sen när det kommer till din cindrella.. har inte mkt att säga än att vara mer öppen, jag tror att du tror att du är det, men innerst inne behöver du veta innebörden av att vara öppen.



Kram Z.Sabina

2010-11-04 // 18:32:42
» Anonym

tjejen som undrar om bryans typ av tjej.. in på kategorin kärlek!

2010-11-04 // 19:15:51
» Sandy

Min kompis mötte en kille som hade dem "perfekta egenskaperna". Men föll hon för honom? Nej.



Det handlar inte om att det finns tjejer som passar för Bryan eller att han är kräsen, det handlar om "klickandet". Liksom "den rätta". Bara för att man har gemensamma egenskaper betyder det inte att man klickar.

2010-11-05 // 14:26:22
» Linda

amen vad tror du ? det är juh många som vill ha dig bryan har du inte tänkt på det okey visst ,vissa kanske vill ditt bästa maan like you said mr do it for the ladies<3

2010-11-06 // 02:58:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback