Försten till 5

Klicka på play så får ni se hur spännande det blir haha.

Kommentarer
» BIG j

Ja, jäklar du Bryan Massa!



Denna var otroligt spännande. Först trodde jag att du skulle vinna med 5-0 när du ledde med 4-0 men sedan så kom han ikapp, och då var ställningen hela 4-4. Jäklar du! Det kunde man inte tro. Då vart man jävligt förvånad ska du veta. Visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till. Var tvungen att pausa videon ett tag och ta en toapause. Man vill ju inte skita ned sig när det är som mest spännande.



Hursomhelst, efter jag hade skitit klart och samlat mig gick jag tillbaka till datorn och tröck på play igen. Och jäklar du! Man trodde verkligen inte att det skulle bli han som gör första målet. Ställningen var ju då 4-5 till DG. Visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till, trodde att han hade vunnit. Men i min lättnad såg jag att det var försten till 2 som vinner! Och oboy vad jag blev glad Bryan Massa. Oboy säger jag bara. Jag kände på mig att du skulle svara direkt, och det gjorde du såklart. Du sätter 1-1 och kort därefter avgör du enkelt och sätter 2-1.



Man kan verkligen säga att detta var en slags emotionellresa som man inte visste hur den skulle sluta. Men som tur var blev det ett lyckligt slut.



Jag känner verkligen att jag har mognat och blivit en annan människa efter denna video.



Denna video förändrade verkligen mitt liv.



Tack!

2010-10-22 // 16:04:36
» nicho

haha det här var spännande asså ;D men vad fan hände bryan ? :o först ledde du stort och det såg ut att bli utklassning fan, men sen blev det bara ribba efter ribba. Men bra spelat ändå asså ;)

2010-10-22 // 19:05:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback