Bästa tävlingen jag har haft!

Varför spanar du in och läser min blogg varje dag? Vad är det som fångar dig? Vad gör bloggen så intressant?
Motivera också varför just du ska vinna. Glöm inte skriva ditt namn + mailadress så jag kan nå dig.
Utser en vinnare senare på kvällen, jag kommer att spela in en video där jag berättar vem vinnaren är.
Lycka Till!

Kommentarer
» Maoda

Du vet nog varför !

2010-09-29 // 19:53:40
» sara

HAH seriöst ja typ läser vad du skriver och så men dina videobloggar e dödlig roliga asså din dialekt omg ja dör för din dialekt .Kan inte få nog av ditt ansikte det e de som gör att ja går in i din blogg typ 20 ggr om dagen (A)

2010-09-29 // 19:54:24
» Alex

För att den är nice, diggar låtarna du lägger upp samt dina fotbollsvideos.

Man vill fortsätta läsa bloggen för att du har skönt sätt att skriva på och man vill se videos och sköna låtar.

Det som gör den intressant är att man vill följa din fotbollskarriär mot proffskarriären!

Jag borde vinna tröjan för att jag är största barca fanet och för att jag har läst din blogg sen dag ETT, i Maj 2009 :)

2010-09-29 // 19:54:27
» Abbe

Bryan, jag vet inte hur jag ska säga det här , det är riktigt skämmigt men ..

Jag har aldrig haft en riktigt tröja , den ända tröjan jag har är en Raul tröja från 90 talet som morsan köpte till mig ifrån turkiet. Den är helt falsk. När jag tränar med mitt lag så har alla väärsta tröjorna, äkta city tröjor , äkta barca tröjor & så kommer jag med min raul eller GB Glass tröja. En äkta barca tröja skulle vart så jävla skönt.

Jag vill vinna för att en dag komma till träningen och alla som brukar kolla på mig å skratta tysta dom! zippa deras mun och för en gångs skull ha en äkta tröja. Morsan vägrar köpa en äkta tröja till mig.

2010-09-29 // 19:56:37
» EMIL MATTSSON

1.jag läser din blogg för att du är en grym fotbollsspelare och en man för framtiden. Sen när du blir riktigt stor kan jag säga att jag har följt bryans utveckling i flera år.Bloggen är fett skön en av dom allra bästa som jag läser.



2.jag vill verkligen ha tröjan. Barca är världens bästa klubb. Min favorit spelare är dani alves och om jag vinner tröjan ska jag trycka hans namn på tröjan.

2010-09-29 // 19:58:19
» Daniel Söderlund

Anledningen till att jag läser din blogg är helt enkelt för att du skriver så sjukt bra! Du varierar mellan att skriva om fotboll, kärlek, musik och du hjälper andra som har problem genom att lägga ut det här och så får läsarna skriva tips, sjukt fint gjort av dig. En annan anledning att jag läser din blogg är att man vet aldrig vad för slags inlägg som kommer så det är mycket spännande varje gång man surfar in på din blogg, vilket är otroligt roligt! Även din målmedvetenhet inom fotbollen är fantastisk och du inspirerar sjukt många människors liv, inklusive mitt. Som läsare blir man sjukt glad av din blogg, jag vet själv när man har haft en jobbig dag och allt går fel, så är det bara att surfa in på din blogg för att få ett stort leende på läpparna. Jag ber dig, fortsätt som du gör med lika mycket uppdateringar som nu, det glädjer många. Jag skriver inte det här bara för att vinna tröjan, visst jag vill ha den men det viktigaste av allt är att nå fram till dig vilket fantastiskt jobb du gör med en fantastisk blogg. Fortsätt så! Jag hoppas sjukt mycket att du lyckas inom fotbollen och att du hittar din cinderella! Grymt mycket hälsningar!// Daniel Söderlund



[email protected]

2010-09-29 // 19:59:12
» alex

Hej bryan!



Jag följer din blogg, för att du är en bra person både på och utanför planen, Helt enkelt du älskar fotboll och har en skön personlighet som jag diggar, Gillar dina filmer du lägger upp när du spelar fotboll och tränar det får dig att motivera mig ännu mer att villja träna, Jag gillar dina inlägg dom är intressanta att läsa när du skriver om vad du har för dig på dina dagar i livet, Väldigt kul att följa en annans människas liv via en blogg,

Jag följer även bloggen för att se hur det går för dig i fotbollen och så, jag tror du kommer bli värvad till något bra lag snart och då är det kul att läsa vad du skiver och hur det går för dig,



Varför just jag ska vinna!



Jo för barca är ett lag som jag diggar och älskar, Gillar deras spelstill och allt även min favorit spelare lirar i jsut detta lag, Alves en spelare jag har som stor förebild en mycket bra offensiv ytterback som jag helt enkelt älskar, Jag skulle även bli as glad om jag vann just deras nya barca tröja skulle va grym kul!



HA det bra bryan!



/alex



mejl: [email protected]

2010-09-29 // 19:59:22
» jandan farouk

Varför jag spanar in och läser din blogg, jo först och främst så tycker jag att du är dig själv och inte fejkar nånting. Sen att du skriver om kändisar musik och sånt gör det bara mer roligare att läsa och veta vad du tycker om de osv. Du tar också upp en hel del om fotboll vilket jag älskar också. Så aaah eftersom vi har en hel del gemensamt, samma smak på musik osv så är det bara för roligt att följa din blogg hehe!



Kan ju säga att jag inte kommenterar alla dina inlägg, men nu kände jag mig VERKLIGEN tvungen eftersom tävlingen handlar om en BARCA TRÖJA. Kan ju berätta om att jag är en riktig barca älskare. A du får besöka mig på facebook så seru verkligen hur mycket dom betyder för mej hehe! sök: Jandan Farouk! har dig som vän hihi.



Jaaa jag förtjänar den tröjan UTAN TVEKAN BRYAN! hoppas att du också tycker att jag förtjänar den ochhh hoppas du ger mej den! ge mej ge mej!!!!



piiiizz bbbbbbryan!

2010-09-29 // 20:01:44
» SaraH

Först och främst , jag har läst din blogg från dag 1 , då du inte hade så många läsare och fans. Ärligt så kollade jag först för att du va het , no doubt. efter ett tag märkte jag att jag bruka spana in för du har tungtung musik smak. Du pratar om roliga saker typ du förstår inte om dagens outfit o shit. Jag ska vinna tröjar för att jag aldrig vunnit ngt , andra jag är en äkta fan av bloggen läst den från den var no big deal tills nu , alla känner igen den så darför ska jag vinna den !!



BÄÄÄSTA BLOGGEN ! STRAIGHT UP!

2010-09-29 // 20:03:17
» Christian

Asså jag läser din blogg för den e så skön bra musik fräsch den e sjukt nice helt enkelt, jag e själv mulatt så det kanske hjälper lite hehe men den e jävligt bra helt ärligt, jag följer dig också hur det går med fotbollen, bror du kommer bli proffs :P. Och jag har varit barca fan typ sen jag va liten har alltid velat ha en riktig tröja men de e svåra att få tag i osv så jag har ju haft barca tröjor men inte äkta. Därför vill ha ha denna tröjan för att visa vilket lag jag tillhör. BARCA!



MVh Christian :DD

2010-09-29 // 20:03:24
» sama

hej, älskar din blogg :D

2010-09-29 // 20:05:07
» Muhammed

Jag vill fortsätta att läsa den här bloggen för att den är bra, diggar låtarna du lägger upp samt dina fotbollsvideos med dina olika trix.

Man vill fortsätta läsa bloggen för att du har skön smak av låtar du är bra på fotboll som är mitt högsta intresse. Det är därför jag vill följa din fotbollskärriär till proffskarriär det jag hoppas att du blir. Jag skulle vilja vinna tröjan för att jag är ett stort barca fan. Det var allt för mig.

2010-09-29 // 20:06:07
» loui

jag läser din blogg varje dag eftersom att den är så skön. du lägger upp sköna musikvideor och låtar som jag aldrig hört. Och det är kul att läsa om vad du gör och om vad som händer i ditt liv, och se hur du svarar på dina läsares kommentarer.

jag vill vinna tröjan för att jag är ett skit stort barca fan.och den ända barca tröjan jag har haft råd med, är en från gambia ;) Och jag vill ha en äkta tröja att ha på mig när jag kollar på matcherna,varma dagar och när jag har idrott :D pz

2010-09-29 // 20:06:23
» Daniel

Tjena mannen!

Jag diggar din blogg så jävla mycket, Brian! Jag är själv fotbollsintresserad och har på så sätt intresserats av ditt liv... och din väg mot proffsfotbollen. Jag hoppas verkligen, av hela mitt hjärta, att du lyckas!!!

Sen blandar du t.ex. fotboll, film, musik, och helt enkelt vad du gör om dagarna. Det gör det extra intressant att läsa eftersom att jag är film- och musikintresserad också.

Din blogg är den bästa, och faktiskt den enda, blogg som jag läser.



Jag tycker att jag ska vinna för att jag är fotbollsintresserad och håller Barcelona varmt om hjärtat! Det är Världens bästa lag. Har alltid hållit på dem!



Ta hand om dig Bryan! Fortsätt blogga, för det gör du så jävla bra. Och sluta aldrig med fotbollen, för du är "out of this world", "one of a kind" och hela köret. Du är en talang helt enkelt!



PS: Barca lirar CL ikväll, and I assume that you're gonna watch! ;)

2010-09-29 // 20:08:03
» Klara

Hejhej !

Jag har följt din blogg från början Bryan. Du har en riktigt grym musiksmak som lockar att klicka in på din blogg. Men mest är det din personlighet, du är en riktigt bra kille, sånna som du skulle alla killar vara då skulle världen vara bättre. Nej jag vill inte fjeska till den tröjan utan jag säger vad jag tycker. Så fortsätt med det du gör för du gör det riktigt bra! Har lätt din blogg som startsida och dina videos är riktigt najs. Plus att din talang på fotboll är på underbarn nivå, hah!

Ha det najs Bryan !

2010-09-29 // 20:08:52
URL: http://klarashomepage.blogg.se/
» Dennis

Shaa bryan:)!, Jag Läser din blogg för du e sjukt sköön, dina låtar du lägger ut svär crakar dom asså din senaste fotbolls video med När du gymmar och Gabriel antonio sjunger- ride with me är så sjukt bra och motiverande asså det är ett till själ att ja läser din blogg du gör mig motiverad att lyckas!, Det är ass bra för mig som kille att veta vad tjejerna gillar när du dom kommenterar dina "fråge inlägg" det hjälper mig fett mycket och ja har börjat se, upp till dig du har blivit som en idol drf följer ja din blogg Keep on Bloggin:)!.



Men varför förtjänar ja tröjan:)?,

Förra sommaren gav mina föreldrar mig ett Äkta Man united Linne ja blev så sjukt glad, Ja körde med linnet varje fysspass den sommarn att se en "riktig" klubbtröja på mig gjorde mig motiverad så ja kunde orka ruscha dom sista metrarna!

Jag har inga pengar till mera inspirerande tröjor som du sa är dom sjukt dyra:(!, Juste Btw ja följer din Bryan massa fan page 24/7 ja hoppas du lyckas men iaf det skulle betyda mycket om ja fick denna tröja skulle få Sjukt med motovation!!

// Dennis

2010-09-29 // 20:09:33
» Erik Wåhlin

Shoo Bryan,



Jag går in på din blogg väldigt ofta mest för att du skriver sköna inlägg om fotboll och även om din egen fotboll. Jag satsar också väldigt mycket på fotboll och jag tycker det helt grymt när du skriver fredag=feeeest (sajk)

Då märker man verkligen att du satsar fullt ut, och jag själv inspireras av dig att satsa lite till.

Du har även otroligt skön musik som du langar upp ofta som går rakt in på ipoden ;)

Sedan din syn på tjejer är härlig att du inte bara skulle kunna playa en tjej utan väntar för att hitta just din rätta.



Varför jag vill ha tröjan,

Jo för jag älskar fotboll och jag skulle sjukt gärna vilja ha en äkta Barcelonatröja. Har aldrig haft en äkta fotbollströja, bara falska tröjor av brorsan hehe.

Jag önskar dig all lycka med fotbollen och din cinderella;)



Btw Rubin Kazan - Barca spelas nu den började 18:30 står 1-1 :)



MVH

2010-09-29 // 20:16:28
» Linnea

För att det är intressant att läsa om din vardag, hur det går med fotbollen och så lägger du upp grym musik. Jag gillar din personlighet och du har också skön humor, och varje gång jag går in på din blogg så blir jag glad. Keep up the good work! Du är ju så sjukt snygg också (a)



Varför just jag ska vinna tröjan? Jag är ett stort Barca-fan och jag har inte riktigt råd med att köpa en själv eftersom jag får så lite pengar av mina snåla föräldrar.. Vill verkligen ha tröjan!

Peace Linnea ;D

2010-09-29 // 20:16:35
» Klara

Ojoj, glömde visst varför jag vill vinna den..

Men jag har varit Barca fan så länge som jag kan minnas. Ronaldinho var min störst idol som liten. Och den kostar inte en liten summa, så satsar på få den på din blogg istället!

Kram Klaara!

2010-09-29 // 20:17:19
» Gustav

1.Jag läser din blogg eftersom du är en sjukt bra fotbollsspelare som säkert kommer vara med i sveriges landslag.Du lägger också upp mycket fina låtar på din blogg och inspirerar mig med dina inlägg till att jobba hårt för att bli någonting inom fotbollen.



2.Jag vill ha tröjan för att jag har alltid tyckt om Barcelona.Och deras spel är otroligt roligt att titta på.Man är stolt över att bära Barcas tröja :D



Jag bor i Finland e de något problem med frakten då???

2010-09-29 // 20:18:08
» Samana

Du har en skön personlighet som gör att man vill läsa din blogg mer och mer. Det som fångar mig mest är ditt utseende och din musiksmak, hittat så mycket nya låtar pågrund av dig :) det är även roligt att du skriver om skvaller oså. Jag har varit ett barca fan sen typ min lillebror började gilla dom, och jag tänkte att det skulle vara roligt att ge honom en äkta barca tröja när han fyller år i november.

2010-09-29 // 20:27:04
» Irini =)

heey Bryan! orskerna till vf jag läser din blogg är för att du har en skön stil, personlighet och du har fortfarande fötterna på jorden och har en grym motivation! Du får mej att bli mer motiverad i allt jag gör när jag ser dej sj kriga och lyckas!Det känns som att du aldrig ger upp och det påverkar mej varje gång jag kikar in här på bloggen.



Jag vill verkligen vinna den här tröjan eftersom jag vill ge den till min bästa kompis Pavve som är ett stort fan av Barca sen han föddes! han kan hela lagets historia och spelare utantill.. vilket jag får höra ganska ofta... Jag älskar honom otroligt mycket och jag vill skämma bort honom och visa min uppskattning till hans vänskap. Jag har tyvär inga pengar till att köpa en sån dyr present till honom så det skulle vara perfekt att vinna en! om jag nu vinner tröjan kmr d första jag gör att plinga på hos honom och ge den. Inte för att han fyller år eller nåt sånt, bara för att jag älskar honom och vill visa min tacksamhet att han finns i mitt liv, med en present som jag VET skulle betyda världen för hnm. och förresten skulle d betyda väldigt mycket för mej oxå att se han så glad!:)



Irini

[email protected]

2010-09-29 // 20:29:52
» Benny Tram

Ja för du inspererar mig med allt fotboll och gjort så att jag kan fortsätta och tro på det jag gör och då förtjänar du att personer läser din blogg :)

2010-09-29 // 20:32:30
» Fredric

Tycker denna blogg är fantastiskt bra och intressant. Läser just denna för att du vet hur man ska skriva för att fånga en läsare och du har humor. Jag blir inspirerad av din inställning att du alltid ger 100% i allt och jag är säker på att någon dag kommer du stå där på en av dom största arenorna och få uppleva publikens jubel och känslan av en riktig stormatch.



Keep it real!



eder Fredric

2010-09-29 // 20:32:37
» Betiel

Haha jag ska inte sitta här och skriva en massa som inte är sant, så jag säger sanningen här, direkt från hjärtat! :)

läser din blogg för att den är såååå otroligt skön och inte som alla andra som provocerar för att bli "kändare" asså din blogg är sjukt bra, vet inte hur jag ska förklara med ORD, men den är jävligt underhållande, gillar din musik smak, din kläd stil ALLT! du skriver om vettiga saker, inte om hur många timmar du spenderar i espresso house varje dag. asså ouf bryan!! KEEP IT UP! ÄLSKAR DIN BLOGG

2010-09-29 // 20:40:43
URL: http://betielsworld.blogg.se/
» Volkan

Shoo Bryan , jag läser din blogg så fort jag ser att Bryan Massa har skrivit ngt på facebook ! då tänker jag omg jag glömde läsa Bryans blogg jag läser den för jag tycker att du är skön och gillar inte dina haters ! och jag har kollat alla dina video klipp på youtube för du är så TUUUUUNG på fotboll fortsätt så bror!



Varför jag tycker att jag ska vinna tröjan är för att jag har ingen barca tröja och mina kompisar kallar mig vad är du för barca fan jag vet inte vad asså du vet inte hur ledsen jag blir då jag tycker jag ska vinna ! men de du som bestämmer KEEP IT UP ! <3

2010-09-29 // 20:42:22
» Blondie

man vill ju inte slicka röv.. men du är inspirerande bryan! :)

minns när jag kom in på din blogg för första gången i våras.. fastnade här, för du skiljer dig sjukt mycket från "storbloggarna" eftersom du är så öppen och verkligen genomärlig. det är det största plusset, no plastic liksom.

din avslappnade attityd till livet, alltså SHIT vad jag önskar att jag hade det.

det du skriver + dina videos får folk att le vännen. tror att ditt bloggande betyder mycket för de som läser, så sluta inte blogga än på länge, okej? det är förebilder som DIG unga ska ha, som visar att man kan lyckas om man vill, och att man ska vara stolt över vem man är och vad man gör utan att ljuga om sitt liv och skit för att verka mer intressant.



helt ärligt kan jag noll om fotboll.. men jag har fan aldrig vunnit något förutom på typ.. triss.. haha, så jag chansar. (; PEACE

2010-09-29 // 20:43:45
» Marcus West

Jag läser din blogg för jag ser upp till dig, Din inställning, din motivation.. ALLT när det gäller fotboll och livet, Jag älskar fotboll och har såklart en dröm att lyckas precis som du! Jag spelar i AIK p96 1, Ser alla dina matcher, Läser din blogg varje dag. Du är en slags idol för mig. Jag vet att du kommer lyckas Bryan! Och tro mig! Om jag skulle lyckas. Är det första jag ska göra. Gå ut i tidningen och säga: Den här mannen, Bryan Massa han har fått mig att fortsätta att kämpa när det gäller allt! Tacka dig för all insperation och så.

Som du säger. Sky´s the limit!

2010-09-29 // 20:44:27
» Eddy berhe

Anledningen varför jag läser din blogg: Du gör mig interesserad som forbolls spelare. Och sen så har du många roliga saker att se på din blogg. Du är en skön kille med mycket skämt vilket gör allting roligare ;) Forsätt så

2010-09-29 // 20:44:35
» Andre

Bryan, jag följer din blogg för att jag en dag vill bli som dig. Jag har alltid drömt om att bli ett fotbollsproffs. Jag brukade alltid sitta hemma och drömma. Men en dag slog det mig. Vad drömmer jag för? Jag måste ju träna för att bli bäst!

Sedan två år tillbaka har jag spelat fotboll nästan varje dag, för att en dag nå min stora dröm. Att gå ut på Camp Nous gräsmatta och känna den sjuka atmosfären som 98 000 personer utformar.

Jag började läsa din blogg när du blev "Noticed" av Nike. Jag kollade runt i din blogg och fastnade direkt. Vilken cool kille detta är. Du tar livet med en klackspark och kämpar för att nå din dröm. Du påminner riktigt mycket om Marin Mutumba som är en av mina favoritspelare på grund av hans sköna attityd, en skön attityd som du också har.

Sedan dess har jag läst varje inlägg du har skrivit och jag diggar dig fett mycket. Jag kan se mig själv i dig. Vi har exakt samma dröm. Att en gång få beträda en fotbollsplan med över 50 000 i publiken som kollar på en.

FC Barcelona har varit mitt lag i 8 år. Enda sedan legenden Ronaldinho var sjuk i VM 2002 och sedan blev köpt av Barcelona har jag hållt på dem. Jag brukar kolla på alla matcher de spelar. Det kanske låter lite barnsligt, men varje gång Barca förlorar gråter jag. Min kärlek till det laget är obeskrivlig. Nästan lika stor kärlek som till fotbollen själv.

Fan, det enda jag gör på min fritid är fotboll. Spelar jag inte fotboll, kollar jag på fotboll, kollar jag inte på fotboll, läser jag om fotboll.

Om några år Bryan, så kommer vi två att spela tillsammans i Barcelona. Vi kommer att göra mål, och vi kommer att fira som vi har vunnit VM.



Du är bäst Bryan. Du är en förebild, inte bara för mig, men för alla som kämpar för att nå den stora drömmen. Ja du vet vilken.

2010-09-29 // 20:44:42
» Vanessa

Din blogg är fett tung.. eller ÖVERTUNG är nog rätt ord. Jag älskar alla dina fotbollsvideosar du lägger upp och allt du skriver om fotboll och annat! Din blogg är en blogg som ja checkar varje dag, haha asså allt du gör de är för bra! du satsar mycket på fotboll du visar att man kan bli proffs exakt som zlatan och Messi, du är nära bryan fortsätt kämpa! Du är som en förebild för mig, du skriver inte bara om fotboll utan också om ditt vanliga liv, det du gör i vardagarna, du delar med dig av dina tankar, du säger vad du tycker, du har fett bra musiksmak och du är skit kattig!



Vill vinna tröjan för att jag är ett stort barca fan! det skulle vara perfekt till nästa år när ja åker till spanien med mitt lag, vi ska kolla på barcas näst sista match i la liga:D det skulle vara sjukt kul om ja vann den! men de sista ja vill skriva är att fortsätt kämpa, du kommer nå ditt mål! Och du har en tung blogg, sluta inte blogga! :D <3



/ Vanessa

2010-09-29 // 20:49:26
URL: http://kliickit.blogg.se/
» Tion

Jag började kolla din blogg genom nikegrejen..

Nu läser jag för att se hur du utvecklas inom fotbollen och som människa..

jag blir motiverad av dig!

du är en motiverande människa (lite som Eric Thomas för mig) hoppas du uppnår det du vill med fotbollen och livet!



Jag vill inte ens ha tröjan (Juventus fan) ge den till någon som vill ha!

Vill bara ge tillbaka något!

Lycka till med allt!

2010-09-29 // 20:49:51
» Al0and

1.Jag läser din blogg eftersom du är en riktigt grym fotbollsspelare som kommer vara med i sveriges landslag i framtiden.Du lägger också upp mycket bra låtar på din blogg och inspirerar mig med dina inlägg till att jobba hårt för att bli någonting inom fotbollen.



2. Och dettta är sant , jag vill vinna fotbollströjan eftersom jag ska spela cup i barcelona '' costa brava p14'' och vi ska kolla på Barcelona mot Köpenhamn CL . . och barca är mitt favorit lag och det är första gången jag besöker camp nou o kollar på barca match , hade vart riktigt roligt att ha på sej den tröjan med din autograf på , så varför inte jag vill vinna denna tävlingen ,

btw: om du inte tror .. checka vår hemsida alltså fotbollslaget www.laget.se/falkenbergsffp96 =)

2010-09-29 // 20:51:18
» sebastian

jag är inne på din blogg varje sekund av mitt liv och jag älskar verkligen dina videos som e så jävligt roliga!du har också en väldigt skön dialekt som får mig att läsa din blogg.



jag skulle vilja ha barcelonatröjan för att jag skulle verkligen vilja ha en äkta tröja någon gång i livet och detta skulle verklien vara en dröm om att få en riktig barcelonatröja.jag vill dessutom ha den för att visa mina kompisar min nya tröja för dem så att dem uppskattar mig någon gång i livet!

2010-09-29 // 20:54:17
» Andre

Bryan, bara så du vet spelade Barca 18.30 på grund av 2 timmars tidskillnad i Ryssland. Matchen slutade 1-1.

2010-09-29 // 21:04:26
» Anonym

Jag tycker att du ska ge tröjan till någon kille! Inte någon tjej, inget illa menat men har aldrig sett ett riktigt fotbollsfan i Sverige som varit brud.

2010-09-29 // 21:11:04
» emanuel kassman

1. varför jag spanar in din blogg och läser den varj dag ? jo för att den är så himla bra du är fett rolig fett bra på fotboll och fett snygg klädstil och ja läser den för att du skriver roliga saker som man vill läsa , har aldrig följt någon blogg förut för alla har vart så himla tråkiga men när ja läste din första dagen så fastna ja direkt !



2. vad det är som fångar mig ? jo allt , du lägger in bra videos om fotboll som man bara vill kolla på och vill att du ska lägga in mera bara , och massor andra videos som man vill se hela tiden och en dag satt satt jag och kolla igenom alla dina videos som du har på din blogg för dom ä så jävla skön och du är bara jävligt skön och cool en idol fan !



3. vad det är som gör bloggen så intresant ? Jo allt du skriver om bara roliga saker som man vill läsa och att du är så jävla bra på fotboll gör att man vill kolla ännu mer och ja diggar nog dej mest av alla som kör fotboll eller är fotbollsproffs för du är kung , och att du har lyckats så bra gör själv att man bara vill köra och att man kan nå sina mål , du insperiarar verkligen !



4. varför jag förtjänar barca matchtröjan ? för att ja alltid har velat ha en barca äkta match tröja men har aldrigt haft nån tröja och mamma och pappa har vägrat att köpa en till mig och ja är största barca fanet och håller på att spara ihopp pengar nu för att köpa en sån , kliper faktiskt gräset hos min blinda granne för att få ihopp pengar till en barca tröja haha ! och skulle bli så himla glad om ja skulle få en sån skulle använda den hur mycket som helst och ha den hängandes i mitt rum och allt , min dröm att få en sån !

2010-09-29 // 21:24:37
» Alfa

Hahahaa ja bryr mig inte ens om tröjan bror så ja kommer bara skriva om varför ja följer din blogg för att du förtjänar uppskattning asså! Din blogg är tung och jag började följa den i September. Jag gillar hur du tar upp vardagliga saker som händer i tonåringars liv, det är därför bloggen är intressant och så många följer den. Men vad jag diggar mest är hur du är som person, din personlighet alltså. Hahaha asså när jag ser att du skriver inlägg som t.ex. ''Fredag, fest eller? Nej fan, jag ska chilla hemma och spela FIFA :D'' HAHAHA asså du är såå tuuung mannen, jag gillar att du säger så för allt handlar inte om festande, folk försöker vara något annat än sig själva, de tror allt handlar om festande och drickande och att röka så för dig att kunna stå emot allt det där det är TÖÖÖNGT med stora bokstäver! Du bryr dig inte heller om vad folk tycker, du kör din grej, du har ett mål i livet, du har ambitioner, sånt som man bör ha, det är därför folk ser upp till dig. Plus, bry dig inte om att hitta din Cinderella, den med tålamod tjänar på det ;) Kärleken kommer när det kommer, en fin tjej också for that matter ;) Så utse inte mig till vinnare, jag vill bara visa dig uppskattning och tycker du ska fortsätta med det du gör, jag hejar ändå på Manchester United ;) Respekt till dig Bryan, keep on keeping it real!

2010-09-29 // 21:24:53
» emanuel kassman

och juste en sak till ! kollar verkligen din blogg varje dag efter jag kommer hem från skolan ända fram till alla fotbollsträningar och visar den för alla mina kompisar och dom diggar den också massor och vi snackar jämt om dig när vi kör fotboll och hur bra du är och att vi skulle vilja bli lika bra och så haha ;)

2010-09-29 // 21:27:19
» emanuel kassman

och juste en grej till , din musik den är tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnggggggggg !!!!! bästa musiksmaken har du gryyyyyyymmmm !!!!!!!

2010-09-29 // 21:28:26
» Anonym

2010-09-29 // 21:31:33
URL: http://www.facebook.se
» Masti.

Hahah ska vara ärlig.. Jag är kille så den enda anledningen till att jag kollar på din blogg är dina fotbolls saker. Vi är typ lika på sättet vi spelar, vår passion, och våra framtids visioner gällande fotbollen, så jag kollar och lär mig lite av det du erbjuder.



Och motiveringen:

Hahah, um jag vet inte. Jag följer barca och så, men jag håller inte på dom.. så om jag kan vinna en tröja,så är det värt att försöka, för att jag skulle aldrig köpa en hahah.



Peace! :)

2010-09-29 // 21:36:13
» Anonym

Barca har redan spelat dem spelade 18:00 tror ja...

2010-09-29 // 21:37:24
» Mostafa Baker ali

Shoo Bryan :D



Jag älskar din bloog för att du har feet sköna låtar i bakrunder på dina videoklipp och jag checkar din blogg varje dag eftersom du har förändrat mig helt och hållet.

Du har gjort så att ja måste kämpa mer än vad jag gör nu för att uppfölja min dröm inom fotbollen.



Angånde barca tröjan.



Jo jag förtjänar tröjan eftersom jag har älskar BARCA sen jag har vart liten och jag har alltid velat ha en Barca tröja sen jag var 6,7 år gammal. Jag var i spanien förra året med min pappa, vi tittade på El classico år 2009. Jag hade inte en äkta tröja för att den är för dyr.



Som sagt Bryan jag älskar din blogg och din spelstil i fotbollen hoppas att du uppfyller din DRÖM att få spela i Arsenl. Lycka till =)

2010-09-29 // 21:42:31
URL: http://www.facebook.se
» Dave

Varför spanar du in och läser min blogg varje dag? Vad är det som fångar dig? Vad gör bloggen så intressant?

Motivera också varför just du ska vinna. Glöm inte skriva ditt namn + mailadress så jag kan nå dig.

Utser en vinnare senare på kvällen, jag kommer att spela in en video där jag berättar vem vinnaren är.

Lycka Till!



Sho, sho! :) I ärlighetens namn kan jag inte riktigt sätta fingret på vad som gör att jag dag efter dag går in på din blogg. Det hela började i alla fall med att jag kom över din gamla youtube-channel (MulattoG) genom dina klipp med Batomba Moloko (hahaha, vad har hänt med vår allas mr. batomba???! dead and gone? :D). I början var jag nyfiken på dig som person och med tiden så har jag insett att vi är rätt lika, vilket har gjort din blogg ännu mer tilltalande. Du är en lovande fotbollsspelare och min tjejs favoritbloggare; but most importantly, är du en kille who always is keepin' it real, är down to earth och framförallt ÄKTA! Fortsätt vara den du är, peace out!

2010-09-29 // 21:58:04
» J

Du är fan 1 av få som verkligen kan gör videoinlägg! Du vet vad du ska snacka om, du gör det bra och du töntar dig inte som alla andra fjortisar!

Och jag säger bara: Vadå för mycket luft?

Du har självförtroende, utseendet och är jävligt charmig, keep going ;)

2010-09-29 // 22:46:47
» aid

1. Jag läser din blogg för att du skriver väldigt bra, och jag är ett troget blogg fan. När du skriver... Du är noggrann när du skriver, punkt stor bokstav etc. Du skriver om intressanta grejer. Du ställer alltid upp för dina läsare. Du gör en ''svar på tal'' typ, när en läsare hatar. Du tar det liksom smooth, ingen tjafs här och där. Du lägger alltid upp tunga låtar,videos och så. Du inspirerar mig hårt genom att visa att du kan, du kämpar för vad du vill bli. En fotbollsspelare.

2. Jag skulle vilja ha den här barca tröjan för att, 1 jag är ett troget barca fan. Och jag har inte så mycket pengar att investera på juste en barca tröja. Jag skulle bli galet tacksam om du just valde mig, för att jag har alltid viljat ha en sån. Tack och hej.

2010-09-29 // 22:50:17
» Natalie

Bryan jag har följt dig sen i december och du är den bloggare som jag gillar mest eftersom du alltid bjuder på dig själv. Du får oss andra som läser dig blogg att få vara en del av den, vet inte hur jag ska förklara mig men som nu ex du gör en tävling åt dina läsare.

Jag vill bara få det sagt att du är min favoritbloggare och man ser verkligen upp till dig på något sätt fastän jag bara är ett år yngre. Man hör liksom aldrig något negativt om dig, i skolan är det bryan och mulattobee på alla tjejernas läppar. Nu hoppas jag inte du får för mycket luft hahaha men jag vill att du ska veta sanningen.



Barcalona tröjan vill jag gärna vinna eftersom min kille är ett barcalona fan och han fyller år snart så det skulle bli en fin överraskning för honom. Han skulle bli överglad och säkert ha på sig den varje helg när de spelar match. Min kille gillar inte att jag läser din blogg så mycket som jag gör men om jag vinner tröjan och sägertill honom att jag vann den på din blogg så kommer han bli chockad haha. Keep it up B!

2010-09-29 // 23:29:29
» Lina

Jag spanar in och läser för att jag är ... förvånad över hur du är, iaf på bloggen, jag knr ju inte dig,

men har sen "playahead" tiderna hört ditt namn, tjejer har pratat om dig och jag har alltid tänkt "de här är bara en överskattad snubbe med luft"

och många säger de än. men när jag läser din blogg vägrar jag tro på att det är den du är. jag har märkt att du är mer än " mulatten bryan" och något med ett ansikte som skulle kunna sälja... sättet du uttrycker dig och saker du gör och berättar om imponerar mig och därför forsätter ajg varje dag troget att klicka mig till din blogg.

ibland stör jag mig på dina låtar,

ibland tycker jag du pratar goja

men oftast så är jag glad över att jag kan kolla påd e människorna och säga

hur bra känner du han ens? för människor pratar för att prata... och det är roligt att smälla till haters på ansiktet höhö.

dessutom är du typ den enda killen i bloggvärlden som inte ser gay ut. och jag ser inte att du bloggar om mode och shit, vad, du gilalr fotboll, musik, brudar

och det är DU ! du står för de och du bryr dig inte om annat.

rak hela vägen ;)

2010-09-29 // 23:55:38
» lina

oj glömde...

hahaha varför jag ska vinna är därför att jag skulle DÖ för att ha JUST den tröjan. jag har varit trogen Barca fan sedan jag såg min första match i en restuarang med min farsa.. jag var då 9 år och älskade fotboll så fort jag såg känslan de utstrålar! och jag visar gärna upp min stolthet !

2010-09-29 // 23:57:48
» BS

Du är en intressant person, som gör roliga videoinlägg, har riktigt skön musiksmak och är grym på fotboll. Jag följer din fotbollskarriär extra noga, så att jag en dag kan säga till mina kompisar "kolla, den där spelaren hade en grym blogg som jag brukade läsa!". ¨

Jag vill vinna av anledningen att den där tröjan skulle bli min absolut finaste ägodel om jag vann.

2010-09-30 // 00:47:13
URL: http://bshah.blogg.se/
» SS

`HUR KAN DU VARA SÅÅ RIIIIIIK!!!!!!!!!!!!!!?

2010-09-30 // 10:45:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback