Here we go again

Kolla på bilden, MulattoBee är ledseeen... Vet ni varför? Jo för att jag vaknade klockan 2 idag också.
Jag fattar inte asså, varför alltid två.. Tror snart jag har en alarmklocka i huvudet som väcker mig 2 hehe.

Nä men seriöst fan, det är inte kul någonstans, jag är trött på att sova bort dagarna såhär.
Igår bad jag er om att komma med lite tips på hur man kan vända tillbaka på dygnet, jag har inte hunnit läsa era tips ännu men jag såg att det var några stycken som kommenterade så om du inte har hunnit ge mig ditt tips gör det idag please. För ikväll när jag kommer hem från min träning tänker jag äta och lägga mig i sängen direkt, jag svär asså hahah. Ska lägga mig i sängen vid klockan 23:00 för att sedan somna runt 00:00.

Jag hoppas däremot att era tips är bra och fungerar för jag kommer säkert att testa på en av de.

Hur som helst, det första jag gjorde när jag vaknade var att lyssna på Alicia Keys Unthinkable.
Den är ju bara för skön helt enkelt och som ni vet är det med bland veckans låtar, se till att kommentera vad ni tycker om låtvalen i det tidigare inlägget, glöm inte det.

Annars då gott folk? Vad händer idag, det är en Tisdag... Jag antar att många av mina läsare är i skolan just nu men vad händer senare på dagen? Själv har jag träning och missar tyvärr IDOL som jag jätte gärna ville se på.. Inte nog med det, jag missar även lite av Champions League som börjar idag! Fan fan men jag har inget val, eller jo det har jag visst men jag prioriterar såklart träningen än att se på tv.
Och för att spela Champions League en vacker dag måste man själv träna hårt, det hjälper inte att sitta på soffan med chips och kolla på matcherna.

Men anywaaays........
Såhär gissar jag att eran Tisdag kommer att se ut.. Ni kommer hem från skolan. Gör lite läxor, sen när klockan är runt 7 bestämmer ni er för att sitta vid datorn lite grann för att sedan kolla på idol som börjar klockan 8.
Ni alla fotbollsälskare kommer spikat se på Champions League ikväll som börjar kvart i 9.
Haha, rätta mig om jag har fel!

Kommentarer
» Daniela

Läs en bok!!! Hur tråkigt det än är så blir man alltid lika trött! Välj bara en bok som du gillar, det brukar faktiskt funka. Sen måste jag bara säga att jag gillar din blogg, alltid lika kul att läsa den! Besos ;)

2010-09-14 // 16:01:11
» Lite tips ba :)

Finns det saker du skulle vilja reda ut med någon, saknar du någon/något? såna småsaker spelar faktiskt större roll än vad vi tror..

Oftast tänker man på det på kvällen när man ska sova eftersom man försökt undvika det under hela dagen. Det kan va en utav anledningarna speciellt om man lyssnar på musik och varje låt påminner om något. Sötsaker på kvällen ? ökar blodsockret och gör dig pigg.Försök att hitta på aktiviteter under dagen som tröttar ut dig.



Funkar inget så är nog sömntabletter enda utvägen..



peace, love and HALA MADRID! :)

2010-09-14 // 16:14:42
» anni

HAHHAHA SKIIIT DET ÄR EXAKT SÅ JAG GÖÖÖR, FAN VAD LÄSKIGT!

2010-09-14 // 16:17:31
» Anonym

hahha nästan så ser min dag ut ja.. men ge allt på träning upp till 120 % så blir du skit trött sedan efter :)

2010-09-14 // 16:18:41
» Anonym

due så fucking kattig

2010-09-14 // 18:17:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback