Jag som hade för mig att det ryktet hade försvunnit

You're a Jerk - I know!
I det tidigare inlägget bad er läsare att kommentera hur ni skulle bedöma mig om ni såg mig ute på stan.
Jag fick några kommentarer och typ alla var positiva vilket jag är väldigt tacksam över.

En tjej med namnet Elsa skrev en kommentar som fick mig att smajla men som också fick mig att bli lite fundersam.
Om hon såg mig ute på stan skulle hon bedöma mig såhär:
Haha tack för den Elsa men varför är det så att du tror eller tycker jag har mycket luft?
Jag tog upp det här på bloggen för ett braaa tag sen, gjorde jag inte det? Nej, juste, det gjorde jag aldrig.
Jag tog upp ett annat samtalsämne om varför vissa tror jag är player när jag inte ens är en.

Men hur som helst vi ska inte in på det nu utan vi ska hålla oss till luften som Elsa har för sig att jag har haha.
Folk som känner mig bra vet att jag inte leker ball och har mycket luft. Även folk som känner mig halvt vet att det stämmer. Jag är down to earth, jag har fötterna på jorden och det vill jag att alla mina läsare ska veta.
Så please, don't judge me baby. Lär känna mig lite grann först.

Innan jag avslutar inlägget vill jag att ni droppar en kommentar om varför ni tror vissa tror eller tycker att jag har luft. Är det små grejer som att jag inte svarar när ni skriver till mig på facebook eller? Let me know hah!

Kärlek & Respekt.

Kommentarer
» Olivia

Det verkar inte som att du har värsta luften längre, men du måste erkänna när du va lite mindre att du lekte lite ball. Och det verkar även som att du tror att du kan få vilken tjej som helst bara för ditt utseende, asså låt bara kärleken komma till dig, man letar inte efter kärlek den kommer till en förr eller senare. Sen ett annat problem är att du skriver om andra bloggare, jag vet inte om du ekar Kissie genom att provocera, men för inte så länge sen skrev du om vilket var heeeeelt onödigt. Asså du raggade själv på tjejen, så sluta skriv att hon e ful att hon är äcklig och skit, för att om jag ska vara ärlig du ser helt okej ut själv. Du började dra in att hon såg ut som en bimbo som stod med en import på hennes fotografering, asså komigen haha du är typ vuxen grow up vafan. Och sen det här med Kenza, du fick inte henne right ? Hon ville inte ha dig, acceptera bara det och nu kallar du henne falsk. What comes around goes around, karma Bryan, du kallar henne falsk när du inte ens känner henne och nu säger folk att du har luft när dom inte ens känner dig. Och jag tycker faktist att du har lite luft, killar är så bara. Sluta hata på andra bloggare, du har aldrig dragit upp paow förut och från ingenstans börjar du skriva om henne. Asså wut ? Haha låt folket vara. Kolla på Kenza hon är typ lika gammal som dig, och jag måste säga att hon är ganska mogen för sin ålder, jämfört med dig. Men det kanske är för att hon är tjej, inte lika barnslig som killar. Sluta o snacka skit och skriv om din fotboll och musik istället, MOVE ON boy haha Kenza o Kissie har glömt detta för länge sen, så som sagt STOP HATIN.

2010-09-13 // 22:02:18
» Anonym

bryan nej nej du har inte alls mkt luft haha :d

sluta ta åt dig, asså du vet själv att du inte har det, så skit bara i dem kommentarerna ;) <3

2010-09-13 // 22:04:56
» Nathalie

Hah, du var skitsöt på bilderna, ingen luft här inte! Men på den översta bilden du ser lite ut som att du ska brista ut i dans eller nått, du står lite som en ballerinaX) Asså, det var inget negativt, du är hur snygg och fin som helst på bilden men jag tyckte bara det var en lite rolig pose!

Tycker verkligen du har fötterna på jorden, keep on doin your thang:D

2010-09-13 // 22:20:27
» Anonym

du har nt lika mkt luft längre.

2010-09-13 // 22:20:37
URL: http://www.broownii.blogspot.com
» ifeoma

HAHA asså bryan även om jag inte känner dej tror jag inte du har luft haha... plus mulatter for life <3 haha är själv mulatt feeeeta e vi <3

2010-09-13 // 22:22:04
» lina

skit i vad folk tycker, du ser bra ut du har rätt att ha luft hade varit en annan sak om du va ful då hade de varit störande att du hade luft om du fattar vad jag menar.. Asså om en riktigt ful snubbe leker fett fin med sina import kläder så blir man bara irriterad. Låt folk hata jag ska va ärlig och säga att dom flesta här hatar bara på dig för att dom inte kan få dig.. keep doin your thing. De kommer alltid vara någon som hatar

2010-09-13 // 23:01:02
» Anonym

creds till oliva , kunde inte sagt det bättre sj

2010-09-14 // 08:43:53
» Anonym

vadå så please dont judge me?, du sa ju själv att man skulle bedömma dig?

2010-09-14 // 15:32:51
» LÄS DET HÄR, DET ÄR VARFÖR MAN TROR DU HAR LUFT - KORT, SNABBT OCH SANT!!!

FÖR ATT DU ÄR SÅ FUCKING KRÄSEN NÄR DET GÄLLER TJEJER!!! :)

2010-09-14 // 18:16:48
» elsa

santsant, du är skitkräsen när det gäller tjejer och du hänger ut folk på din blogg, gamla bryan, eller bryan 2009 skulle inte gjort så, du sa i förra inlägget att man skulle skriva de man tyckte så jag skrev.. tycker bara att du borde göra en reality check för du är en bra kille, häng inte ut folk på bloggen som du inte känner, skitonödigt, blogga om ditt så får de blogga om sitt!

2010-09-14 // 18:45:27
» R

När hängde han ut folk han inte känner? Har läst din blogg länge nu och har aldrig märkt det, så jag fattar inte varför Elsa sitter och gnäller som en kärring.



Och ni som klagar på att han är för kräsen.. vadå, ska han ta första fula tjej han ser eller? Han är inte ute efter en ful engångstjej som han kan bazza och slänga efter han använt henne. Han är ute efter seriös tjej som han kan vara med länge (kanske gifta sig med? :P). Då måste han ha krav väl..? Bara för att ni inte lever upp till dem så behöver ni inte bli arga.



Du Olivia, du behöver inte dra din livs historia. Stör du dig på han så kan du sluta gå in i hans blogg, okey? Bara klicka på krysset längst upp så slipper du se honom.

Dessutom "raggade" han på Kissie för att driva med henne. Tror du verkligen han vill ha en tjej som liknar min hunds rövhål?

2010-09-14 // 22:12:13
» Gabbyyy =)

alla killar har luft i sig när dom är små, så är det bara. men man ska aldrig döma en person efter utseendet, hälften av er som kommenterar hans blogg känner inte ens killen, stör mig på sånt. lär känna personen innan ni dömmer dom. Du har säkert en bra personlighet bryan :)!

2010-09-18 // 22:37:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback