All I Do is Win

Jag har spelat FIFA hela kvällen, första gången på väldigt länge ska ni veta. Jag antar att ni inte missade det med tanke på att alla mina tweets kom upp på min profil på facebook haha. Jag twittrade som fan under tiden jag spelade och hade faktiskt ingen aning om att mina tweets visades på facebook.

Jag var lite rostig, jag fick inte riktigt igång mitt fina passningsspel som jag brukar. Men det kan jag förstå, jag menar det var några månader sen jag lirade FIFA sist. Jag vann i alla fall alla mina matcher vilket är viktigast för mig, jag hatar att förlora. Inte för att jag är van vid det men det klart det kan hända att man förlorar en match med otur.

All I do is win baaby! Jag spelade över 10 matcher och vann allihopa, it's too easy...
Många av mina följare på fan sidan ville spela mot mig, problemet var bara den att dom inte kunde lägga till mig som vän för att min kompislista var full. Så jag raderade många vänner från listan så att det gick adda mig, jag spelade t.ex. mot en snubbe från Scotland. Han var Real och jag Arsenal, galen match blev det och jag vann tillslut på extra tid med 5-4.

Det var verkligen skitnice att lira FIFA, jag ska fan börja göra det igen. Jag tog en paus men nu är jag tillbaka. Jag minns när jag gick på gymnasiet och var helt inne i FIFA09, jag spelade så mycket att jag skolkade från skolan, min mentor ringde till min morsa och vi fick ha ett möte haha.

Kommentarer
» BS

"jag spelade så mycket att jag skolkade från skolan, min mentor ringde"



HAHAHA! Du måste vara sjukt bra om du vann alla matcher.. vill spela mot dig men har xbox :( är inte speciellt bra men ändå haha

2011-08-13 // 00:11:46
» gurcu

din fula zenghi du är så fucking dålig så de inte sant! har din match imorgon kvar på min lången tipp för att vinna 4300kr och ja tippade emot dig så jag ber dig torska din kukkkkk

2011-08-13 // 01:25:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback