Breakfast

Wats up, själv sitter jag i köket och äter frukost samtidigt som jag lyssnar på musik. Att koppla min iPhone till iPhone dockan är bland det första sakerna jag gör när jag vaknat. Skön musik spelas upp, jag blir helt enkelt på bra mode och får en grym start på dagen! Det är så jag gör det, musiken betyder mycket för mig...

Senare på dagen har jag träning, det är Fredag vilket innebär att det är sista träningen den här veckan. Imorgon spelar vi match mot Dalkurd som ligger en plats före oss i serien, alltså tvåa. Det är en viktig match som vi måste vinna punkt slut. Träningen idag kommer att vara lätt eftersom det är dagen före match men jag funderar på att stanna kvar en liten stund och pumpa lite i gymmet!

Kommentarer
» :)

hej hittade din blogg nyss kollade igenom snabbt o den verkar tung...



skulle va gaaaaalet tacksam om du kuned svara på den här frågan för behöver hjälp ur killperspektiv om man säger så...



ja o min kille gjorde slut för typ en månad sen eftersom han va otrogen med sitt ex o nu e de så att han ångrar sig galet mkt o sejer att han inte kände något för henne osv han har bett om ursäkt typ tusen gngr o skickat sms o så om att fortsätta ett förhållande med mej eftersom jag e tydligen den han vill ha men nu vet ja inte om ja kna lita på honom igen och om hans känslor för mig är äkta ... han använde sitt ex medans jag va bortrest o sa typ grejer som att han vill försöka me henne igeno osv odm gjorde aktiviteter ihop osv... men när vi snackade sa han att de inte betydde något o att han inte visste varför han gjorde så osv o nu vet ja inte va ja ska göra snälla hjälp om han söker kontakt igen hur ska ja va o va ska ja göra e han värd en andra chans?

2011-08-12 // 16:34:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback