Första för idag!

Första inlägget för idag, det kommer rätt sent jag vet men it is what it is. Jag har haft en riktigt skön dag faktiskt, har kollat på fotboll (Premier League) i stort sett hela dagen. Senare på kvällen kom min syrra över till oss, så jag satt tillsammans med mina systrar och kollade på det sista avsnittet av Basketball Wives vilket var
del två av återföreningen . Om inte vi längtar som fan tills nästa säsong haha!

Som sagt mycket fotboll har jag kollat på idag. Först Aston villa mot Wolves som slutade mållöst, sen var det dags för Chelsea mot nykomligarna Norwich där the blues faktiskt hade det svårt i vissa perioder. Tillslut lyckades man i alla fall vinna med 3-1, ett resultat som jag inte tycker speglar matchbilden. På tal om den matchen så skadade Drogba sig ordentligt när han gick upp i en duell med målvakten, fan vilken äcklig känsla det var som gick igenom min kropp.
Han blev helt medvetslös och jag vet exakt hur det känns eftersom jag varit med i en liknande situation. Min knock-out kan ni se genom att klicka här.
Men tillbaka till Drogba, som tur är mår han bättre nu och ska lämna sjukhuset inatt.

Efter Chelsea matchen såg jag när Liverpool krossade Bolton med samma resultat som Chelsea, alltså 3-1. Verkligen en stabil och säker hemmavinst av Liverpool!

Före jag avslutar inlägget så vill jag att mina trogna läsare som äger en iPhone och har appen instagram börjar följa mig. Sök bara efter mitt namn Bryan Massa och klicka på follow så kommer du att bli informerad när jag laddar upp nya bilder!

Ett annat ställe som jag vill att ni ska checka in och följa mig på är bryanmassa.tumblr.com

Kommentarer
» shaawty

weeessh du är så fin, but i guess u hear that allday everyday don't you .. haha :)

2011-09-16 // 18:52:12
URL: http://faavolosa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback