Fortsätter imorgon...

Det är helt sjukt för jag har inte ens kommit halvvägs med allting som jag hade tänkt bli klar med ikväll. Jag har raderat några mappar som innehåller låtar jag inte lyssnar på längre, men det är otroligt många mappar kvar. Jag går igenom alla fett noggrant, låt för låt så att jag inte råkar radera en som jag vill ha kvar. Och tro mig det tar på krafterna eftersom det tar sån lång tid. Jag orkar inte mera! Jag var galet nära på att flippa ur och ta bort all musik jag har sparat på datorn för att börja om helt fresh sådära. Men sen tänkte jag efter och det går inte hehe, jag har massor med låtar som jag gillar och som jag sen kanske glömmer bort att ladda ner igen. Jag har fan blivit fett med trött så jag tänker fortsätta imorgon.

iPhone Musik heter min nya mapp, i den finns låtarna som jag bestämt mig för att inte ta bort. I den mappen har jag också sparat dom nya låtarna som jag laddat ner, jag är inte klar utan ska fortsätta imorgon! Jag har inte hunnit ladda ner så jätte många nya låtar eftersom jag har varit mer focuserad på vilka låtar jag ska ha kvar på hårddisken och vilka som ska tas bort. Jag får räkna med att det kommer bli många låtar i mappen, men det är bäst och enklast så för att sen när jag är klar kommer jag att överföra hela den mappen till min iPhone.

Grejen är bara den att jag knappt har plats kvar på min laptop, vilket innebär att gamla låtar som jag tröttnat på och inte lyssnar på längre måste bort! Jag behöver allt utrymme jag kan få.. Men jag laddade faktiskt ner ett par nya låtar som jag skrev att jag skulle göra i mitt tidigare inlägg. Här har ni en låt jag njöt av att lyssna på med mina Solo HD, kalla det rap eller kalla det hiphop men en sak är säker... Det är inte RnB! Och det är typ första gången jag bjuder er på en låt som inte är RnB, can you believe it? Haha.

Kommentarer
» Volkan

Kan du inte göra så att man kan ladda ner din musik mapp :D

2011-08-02 // 02:09:58
» Anonym

Det är inte första gången, du la upp j Cole ( mitt hjärtas) låt en gång :)

2011-08-02 // 03:52:22
» P

checka Lazee's remix på beast mode, om du inte redan har hört den.. lägg gärna upp den på bloggen och skriv om den :)

2011-08-02 // 12:20:48
» therese

Tung låt :)

2011-08-02 // 13:37:52
URL: http://sheismysin.blogg.se/
» nt

Har funderat på att köpa ett par beats by dre. Hur bra är dem? På tanke på priset. Har läst på flera forum att dom egentligen inte är så bra, dom är bra, men that's it. Att det mer är som en status-grej.

2011-08-04 // 02:46:59
URL: http://cinnamonkisses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback