Fotbollssnack

En bild på mig och grabbzen från staden jag diggar fett, Västerås!!

Jag vaknade nyss ska ni veta, jag tränade med AIK imorse och fick huvudvärk på vägen hem så det ända jag ville göra var att lägga mig i sängen. Vilket jag också gjorde, det tog inte lång tid före jag somnade. Det var intensivt men ändå kul att träna med dom, som alltid när man får chansen. Fick ett sent samtal av tränaren Alm igår kväll när jag satt och kollade på City's match, shit vilket debut av Aguero. Jag menar komma in och göra två mål plus en assist, det kan inte bli så mycket bättre!!

Ikväll spelar Arsenal mot Udinese hemma på Emirates Stadium, det handlar bara om en vinst. Vi måste spela Champions League därför är det en vinst som gäller. Det kan bli lite svårt eftersom Fabregas som ni alla vet lämnade Arsenal för Barcelona igår. Luckan kommer vara svår att fylla men det är inte omöjlig, i dagens Arsenal ser jag inte någon som kan klara av det förutom Nasri. Men han är ju också på väg att lämna, rykten om att han ska till Manchester City har pågått i ett bra tag nu så allt talar för att det bli av den här veckan.

Champions League vill jag inte prata om för att vi inte ens är klara för spel, men ska vi göra bra ifrån oss i Premier League den här säsongen krävs det tunga nyförvärv. Då Wenger, då menar jag inte pojkar som är i 19-års åldern... Vi behöver spelare med rutin i laget. Jag träffade på några kompisar imorse på väg till träningen, dom skulle in till stan och då pratade vi just om Arsenal's behov av spelare.

Truppen just nu är för tunn, jag själv som Arsenal supporter erkänner att truppen helt enkelt är för tunn. Varför inte värva spelare som Lass eller Muntari? Kanske till och med försöka köpa Drogba från Chelsea som inte ens verkar vara tränarens första val, han satt på bänken i 75 minuter i premiären. Det är såna köp vi måste göra, jag menar kolla på Sunderland.. Dom har ju gjort bättre köp än vad vi har hehe. Jag har inget emot Gervinho eller unge talangen Alex Chamberlain, men jag tror att vi alla Arsenal fans vill vinna något i år!?

Kommentarer
» bryan told me get em so i got em.

bryan du borde verkligen ta chansen nu, när aik erbjuder dig träningar since teteh bangura left !!!.... se till och spela bra i VÄSBY NU och prestera när du tränar med aik. så kanske vi får se dig i aik solna, nästa säsong !!!! wish you the luck tho.

2011-08-16 // 19:05:35
» ezgi

Fett nice Bryan, spelade min senaste cup på samma ställe! :)

2011-08-18 // 20:59:10
» BS

Skitsynd att fabregas drog till barca, och ännu mer synd om nasri drar till city. City köper fler spelare av världsklass än de kan ha på planen.. Hoppas arsenal gör någon tung värvning snart, hoppas på tevez!

2011-08-18 // 21:52:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback