Saknar Athen & modellen

Nu har det snart gått exakt 2 månader sen jag och Alan hängde med Nike till Grekland. Självklart vill man tillbaka, vi hade det riktigt soft där borta och varje gång jag kollar på den här videon tänker jag tillbaka... Allt från det fantastiska hotellet vi bodde på till sola och bada. Allt från sola och bada till hur Nike hade organiserat hela resan, vi gick på flera olika Events/Möten tillsammans med hundratals Nike anställda från hela Nordeuropa. Vi fick en blick på hur företaget jobbar för att promota varumärket vilket jag tyckte var mycket intressant.

Det var inte bara en person som stod och snackade hela tiden, vi bjöds på show också! Nästa års produkter presenterades på scen av heta modeller, riktigt grymt var det faktiskt, dom dansade och allt möjligt! På tal om produkterna så fanns det olika rum på hotellet uppdelade i kategorier som "Fotbollsrummet" & "friidrottsrummet". Rummen var som ett litet museum kan man säga med nästa års produkter.

Men hur som helst, tillbaka till modellerna. Det var faktiskt en vacker och söt tjej jag ville snacka med backstage på morgonen samma dag som uppvisningen. Jag fastnade verkligen för henne och hade världens chans att prata med henne för att jag och Alan precis hade övat klart på vad vi skulle säga senare på kvällen när vi skulle upp på scen och bli intervjuade. Så det var alltså modellernas tur att öva på scenen när vi var klara. Jag minns hur fin hon var, hon påminde mig lite om Cassie men tyvärr hann jag aldrig prata med henne eftersom Alan hela tiden klagade på att han var hungrig och ville äta frukost. Jag såg henne lite senare vid receptionen, vi fick ögonkontakt flera gånger men jag fick aldrig något läge för att göra ett move eftersom hon stod tillsammans med sitt gäng modeller haha.

Om inte jag fick och fortfarande har fetaste ångesten. Facebook skulle räcka, jag svär på allt då kan man i alla fall hålla kontakten och vem vet, någon gång i framtiden kanske man skulle kunna ses!! Jag vet inte var hon kommer ifrån, men hon var inte Grek, ingen av modellerna var det. Dom var inhyrda av Nike för just den här resan och det ju det modeller gör, dom reser runt världen och gör sin grej. Så hon kanske bor i Paris eller något vad vet jag, en sak är jag i alla fall säker på. Galet söt var hon... Tack Alan, tack för att du sumpade min chans när jag hade världens läge. Kunde du inte vänta 20 minuter för att äta? Hon skulle bli min perfekta wifey ju ;(

Kommentarer
» Sara

Skulleru satsat på Kenza om hon va singel? :)

2011-08-06 // 22:43:16
URL: http://zarasz.blogg.se/
» Jag är bra på att se saker

Haha du är så jävla rolig. Det är uppenbart att du är bög och här är mina ledtrådar jag har fått för att förstå att du är det:



1. Du klagar på tjejer hela tiden - kanske för att du inte gillar tjejer överhuvudtaget?

2. Du umgås extremt mycket med dina systrar och mamma - kanske för att du har mer gemensamt med dom eftersom dom är tjejer och du tänker ju som en tjej

3. Du skriver nästan alltid om tjejer som du såg och tyckte var snygga men sen skriver du "fast jag kunde inte haffa för nåt kom i vägen" - Du känner alltså att du måste bevisa för dig själv och dina läsare att du tycker att tjejer är snygga men nåt kom i vägen som vanligt (din bögighet)

4. Du bryr dig ovanligt mycket om hur du klär dig och att vara snyggt - överdrivet mycket som en TJEJ

5. DU HAR EN BLOGG - Gay alert!



Tack och hej och det spelar ingen roll om du accepterar min kommentar eller inte, så länge som du ser den själv :).

Ps. Det gör inget om du är homosexuell! Det är inget fel på det, kom ut! Kom ut ur garderoben Bryan, kom ut.



2011-08-07 // 18:24:48
URL: http://chillaföraxa.blogg.se/
» N

vad heter låten

2011-08-10 // 13:12:59
» BS

HAHAHA alan... men galet synd fan :/ och sara, lite svårt att satsa på kenza om man inte är i hennes bekantskapskretsar kanske? ;)

2011-08-10 // 19:20:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback