Kärlek till Västerås!

Jag kanske ser sur ut på bilden men det är jag inte hehe, jag är bara galet trött.
Kom hem från Västerås för ett tag sen, spelade ju match där mot Syrianska. Det blev vinst med 3-1, inget mål för mig den här gången utan jag fick nöja mig med att bli utsedd till matchens lirare. Det var faktiskt min första gång den här säsongen jag blir matchens lirare! Men annars, otroligt skönt med seger och 3 poäng som tar oss upp i toppen igen. Matchen var fett nära på att bli inställd på grund av vädret, det spöregna och planen var täckt med vatten. Men efter ett tag slutade det regna så vaktmästarna kunde göra planen spelbar.

Jag är verkligen fett trött, sitter i rummet och lyssnar på Chris Brown's Open Road om och om igen. En sak jag vill skriva före jag avslutar inlägget är... Tack till er alla som kom ner och kollade på matchen, jag menar vädret var inte det bästa men ändå kom ni. Ett gäng grabbar ropade på mig när matchen var slut, vi snackade lite och tog kort. Tunga är ni grabbz, jag uppskattar verkligen att ni kom. En kille filmade till och med lite, ni kan se videon här.

När jag satt på bussen på vägen hem till Stockholm blev jag överraskad av ett sms jag fick av en tjejkompis. Hon var på matchen, tyvärr hann vi aldrig träffas eftersom hon skulle få skjuts hem. Men i alla fall fett nice att det inte bara är killar som kommer heheh... Senare när jag uppdaterade min facebook fick jag flera meddelanden av några tjejer som jag antar följer mig här på bloggen, dom frågade mig om jag hade varit i Västerås. En hade skrivit; Bryan orka att du kommer hit utan att säga till!
Hade ni läst bloggen igår så hade ni vetat om att jag skulle dit idag ;)

Men ingen stress, nästa gång ha... Min farbror bor ju där borta så jag kanske åker dit någon gång snart. Kärlek och Respekt till Västeråååås!

Kommentarer
» Sada F

Det är bra brosan fortsätt kämpa du kommer gå långt :)

2011-08-08 // 16:16:31
URL: http://onesada.blogg.se/
» Ahmed Hassan

Wazzup Brayan, Jag heter Ahmed Hassan spelar för falkenbergs FF Acedemy följ mig på facebook har en egen fanpage, min farbror spelar i ifk norrköping abbas hassan. Men jag följer dig på allt.

2011-08-09 // 13:54:15
» Anonym

haha, du känner min kusin Nicole :D, jag är också Mulatt... Jag heter Chanelle, o är ifrån Nigeria, Holland och sverige :D

2011-08-09 // 22:29:43
» chanelleeee. R

haha, du känner min kusin Nicole :D, jag är också mulatt. Jag heter Chanelle o är ifrån Nigeria, Holland och Sverige :D snälla svara tbx :)<3



ps.. jag är 13år

2011-08-09 // 22:31:09
» Anonym

och det går inte att bli vän med dig på fb

2011-08-09 // 22:32:44
» Yolii

Jag ar engelsk och bor i London.. jag sag att nagon engelsk fran min facebook hade likat din page pa faceboook.. tyckte det va lite coolt tankte bara saga det :)

2011-08-11 // 21:31:27
URL: http://inlondon.myshowroom.se
» Mimmi

Fasen va snygg du e ! :D

2011-08-12 // 11:42:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback