Live på tv

Dagens höjdpunkt var utan tvekan när jag fick prata i livesändning på Premier League kanalen. Jag fick chansen att prata lite grann om Arsenal och den viktiga bortamatchen mot United på Old Trafford imorgon. Det var verkligen fett med nice att få tala inför en sån stor tittarsiffra som programmet har! Ni alla vet om att jag älskar Premier League och att det är ligan jag drömmer om att få spela i en vacker dag, så att få prata i programmet var riktigt kul måste jag säga.

Jag fick massor med meddelanden av fans från England som hade sett mig på tv.
En Nike manager från Holland var glad över att jag representerade Nike med
t-shirten jag hade på mig. Riktigt sick, kolla den här kommentaren jag fick på min fan sida: Yeah Bryan!! ur on TV in the UK man!! i watched it and i was like...
ITS BRYAN MASSA!!
Fan vad jag älskar Premier League kanalen, det är allt jag behöver! Jag behöver inga andra kanaler jag lovar haha. Jag kan som idag sitta och kolla hela dagen utan att byta... Jag har alltid vetat om att kanalen finns men den kom till Sverige så sent som förra året, och jag måste tacka Pappa som såg till att fixa den till den här säsongen.
Jag vill inte missa något, och det kommer jag inte heller att göra så det du hehe...
Premier League 24 timmar om dygnet! Dom bjuder på matcher, intervjuer allt asså..

Låt den här texten förklara istället: Med Viasat Premier League HD kommer du närmare världens bästa fotbollsliga än någonsin tidigare. Utöver de senaste nyheterna sänds såväl nya som klassiska matcher blandat med dokumentärer, reportage och intervjuer. Allt med engelsk inramning och - så klart - i HD-kvalitet. Viasat Premier League HD är med andra ord kanalen för alla fotbollsälskare. Premier League har aldrig varit närmare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback