Motivation & Inspiration

Kände att det var dags att peppa er lite grann! Det var ju ett tag sen och som jag har skrivit förut så måste man ibland få den där kicken av någon annan än sin mamma, pappa eller bästa kompis. Så jag hade tänkt skriva ett inlägg som kommer att tillhöra kategorin motivation & inspiration.

Jag kan börja med att säga att jag har varit inne på twitter och bett mina följare där att spana in mina videos på youtube om dom känner sig omotiverade. Ni alla som har läst min blogg i ett tag vet om att jag har flera videos uppe på youtube. Jag kollade själv på några av mina videos ikväll och läste kommentarerna, det är skitkul att mitt hårda jobb uppskattas av så många runt om i världen men jag får också en skön känsla när jag läser att jag ändrat folks liv eller deras sätt att tänka.

Jag får massor med positiva kommentarer och gillningar varje gång jag laddar upp en video och det är verkligen skitkul. Jag känner att mitt budskap har nått ut till väldigt många, snart har jag 9.000 pers som följer mig på min fan-sida facebook och jag brukar säga att det är mer än en fan-sida. Det är en plats där alla som vill lyckas här i livet samlas. Och tillsammans ska vi göra det, igen dröm är för stor!

Att motivera er alla som har en dröm till att aldrig ge upp och alltid göra ert bästa är ett nöje. För vi alla vill ju komma någonstans, eller kanske inte alla men dom flesta... Det finns många som säger att dom vill lyckas utan att ens mena det från hjärtat.

Jag syftar inte bara på fotboll just nu, det kan vara vad som helst. Jag menar imorgon tar sommarlovet slut för dom flesta, skolan börjar igen. Du kanske vill bli doktor eller advokat inte vet jag men se då till att gå på lektionerna, göra läxorna och inte missa proven. Har du inte gett 100% tidigare så börja om helt fresh imorgon när du ska till skolan och bestäm dig för att vara den bästa eleven du kan!

Är du en artist/dansare som drömer om en karriär i USA då vet du vad som gäller. Studion hela dagen, varje dag! That's it, träning 24/7. Vecka in och vecka ut. Det är tufft, vem sa att det skulle vara enkelt? Inget kommer gratis kom ihåg det mina kära läsare. Jag är idag en Ambassadör för Nike, märket som jag älskat ända sen jag varit en liten kid och sparkat boll på gården. Tro mig saker kommer att komma din väg om du bara kämpar och tror på dig själv. Allt sitter där uppe, tro på dig själv!

Gör mig en tjänst, eller jag kanske borde säga gör er själva en tjänst och kolla på mina två videos som jag lagt upp här nedanför. Otroligt många har blivit motiverade och inspirerade av mina videos men speciellt dom här två. Jag vill inte att ni sitter med en kompis och kollar för då kan det bli så att man inte lyssnar ordentligt eller tar åt sig. Utan sitt själv så kommer du nog att tänka över din situation efteråt.

Part 1

Part 2

Kommentarer
» Elena

De här video inläggen var väldigt starka har kanske tittat på dem 2 gånger nu innan jag fick in allt i huvudet men du har visat att allt är möjligt bara man vill !



Jag själv har alltid gett upp när någon sagt att jag inte har klarat de här och de där, men sedan jag börjat läsa din blogg och kollat på dina videos så har jag fått bättre självförtroende det enda jag vill är att säga tack bryan du har inte bara inspererat mig utan alla som läser din blogg förutom dom som hatar då men what to do.



Kärlek till dig.

2011-08-27 // 21:49:20
» Diana

oj oj oj,talang alltså! :)

2011-09-02 // 08:16:56
URL: http://nallediana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback